Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='arim']o ja dorzucę 50zł i niech zajada już Brit[/QUOTE] dziękuję bardzo :multi: to rozumiem, że marketówke nie brać ? Quote
Pianka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Oby tylko z hoteliku szybciutko znalazł dom :) zasługuje na to po tylu latach :D Quote
Madie Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Skoro dostał kaskę na jedzonko, to marketówka przyda się schorniskowym bidom. tak przynajmniej mnie się wydaje... Quote
bea100 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Dzisiaj poszła moja jednorazowa (30zł) :) Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 bardzo dziękuję! doszło: 10,00 zl natie deklaracja za luty , dziekuje! :) Quote
arim Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']dziękuję bardzo :multi: to rozumiem, że marketówke nie brać ?[/QUOTE] Poszło 50zł Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='arim']Poszło 50zł[/QUOTE] dziękuję bardzo !!!:) doszły: 30 zl bea100 jednorazówka, dziekuje bardzo !!! Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='halszka']u cioci stzw od prawie roku przebywa chory Ząbek z jastrzębskiego schroniska tu wątek Ząbala-rozrabiaki ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241496-Pan-Ząbek-chociaż-grosik-żeby-nie-wrócił-do-schronu[/URL] Edit. zły link[/QUOTE] Masz pełną skrzynkę. Kto jest za Ząbala odpowiedzialny ? Pianko, będę w niedziele o 7-8 rano. Teraz rozmawiamy którym samochodem jedziemy :evil_lol: bo będziemy we czwórkę i Filet. Mój się wybiera do Wrocławia po samochód, to mnie z Filetem zgarnie .. [SIZE=1](transport darmowy..:diabloti:)[/SIZE] Powiedz kierowniczce, że marketówke zostawiamy dla innych bid . :) Quote
Nadziejka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Doduniu :buzi: do Dextrki jak najbardziej kochana :modla: :modla: sciskam kciuki za wszystko! Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Zaraz napiszę do pianki, ze zabieram Fileta ok. o 7-8 w niedzielę, dexterka wie i czeka ;) Filet jeszcze nie wie że po 9 latach dzięki pomocy wszystkich cioteczek wyjdzie ze schronu . .w końcu . . ale... ile psów jeszcze czeka . . .ile prosi o pomoc . .. świat okrutny :placz: Quote
Nadziejka Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Wysle jakies pieniazki, ale dopiero w marcu Doduniu. swiat okrutny :-( poki człowiek na ziemi panuje ....:-( Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='ewa gonzales']Wysle jakies pieniazki, ale dopiero w marcu Doduniu. swiat okrutny :-( poki człowiek na ziemi panuje ....:-([/QUOTE] bardzo dziękuję :) no cóz . . . :( Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Kto jest/będzie odpowiedzialny za Fileta? Tylko Doda? Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='madziakato']Kto jest/będzie odpowiedzialny za Fileta? Tylko Doda?[/QUOTE] Kazałaś mi przed chwilą się do ciebie już nie odzywać . . wiec? czemu tu wchodzisz? ja tu jestem przecież ;) Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']Kazałaś mi przed chwilą się do ciebie już nie odzywać . . wiec? czemu tu wchodzisz? ja tu jestem przecież ;)[/QUOTE] A to zabronione jest????! Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='madziakato']A to zabronione jest????![/QUOTE] zabronione nie, ale też proszę o spokój. Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']zabronione nie, ale też proszę o spokój.[/QUOTE] Jestem za głośno? Dostanę bana? Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 A może za bardzo się łokciami rozbijam?:-) Quote
bea100 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']... Filet jeszcze nie wie że po 9 latach dzięki pomocy wszystkich cioteczek wyjdzie ze schronu . .w końcu . . ale... ile psów jeszcze czeka . . .ile prosi o pomoc . .. świat okrutny :placz:[/QUOTE] Nie, no naprawdę. Ciocie kochane skoncentrujmy się WSZYSCY na tym proszę! Doda" : dzięki za takie szybkie info, że grosik wpłynął. Jeszcze licytuję na imiennym bazareczku i mam nadzieję na ładne imię dla "Fileta" :) Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 Magda. Rozmawiałyśmy. każdy ma prawo do swojego zdania, opinii, prawda?? Więc uszanuj moje zdania. Ty stoisz murem za stzw ale ja Ciebie z tego powodu nie krytykuję. DS no pierwsze słyszę:) może wiecej szczegolow ? Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Doda_']Magda. Rozmawiałyśmy. każdy ma prawo do swojego zdania, opinii, prawda?? Więc uszanuj moje zdania. Ty stoisz murem za stzw ale ja Ciebie z tego powodu nie krytykuję. DS no pierwsze słyszę:) może wiecej szczegolow ?[/QUOTE]Czy ja tu piszę coś o stzw? Bo ja nie widzę? A może ktoś jeszcze widzi, poza Dodunią????:-) Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 podasz wiecej szczegolow o DS czy nie ? Quote
madziakato Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 A co byś chciała wiedzieć? Same luksusy:-) Quote
Recommended Posts