Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halszka']u cioci stzw od prawie roku przebywa chory Ząbek z jastrzębskiego schroniska
tu wątek Ząbala-rozrabiaki ;)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241496-Pan-Ząbek-chociaż-grosik-żeby-nie-wrócił-do-schronu[/URL]

Edit. zły link[/QUOTE]

Masz pełną skrzynkę. Kto jest za Ząbala odpowiedzialny ?

Pianko, będę w niedziele o 7-8 rano. Teraz rozmawiamy którym samochodem jedziemy :evil_lol: bo będziemy we czwórkę i Filet.
Mój się wybiera do Wrocławia po samochód, to mnie z Filetem zgarnie .. [SIZE=1](transport darmowy..:diabloti:)[/SIZE]
Powiedz kierowniczce, że marketówke zostawiamy dla innych bid .

:)

Posted

Zaraz napiszę do pianki, ze zabieram Fileta ok. o 7-8 w niedzielę, dexterka wie i czeka ;)
Filet jeszcze nie wie że po 9 latach dzięki pomocy wszystkich cioteczek wyjdzie ze schronu . .w końcu . .

ale... ile psów jeszcze czeka . . .ile prosi o pomoc . ..

świat okrutny :placz:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Wysle jakies pieniazki, ale dopiero w marcu Doduniu. swiat okrutny :-( poki człowiek na ziemi panuje ....:-([/QUOTE]

bardzo dziękuję :)
no cóz . . . :(

Posted

[quote name='madziakato']Kto jest/będzie odpowiedzialny za Fileta? Tylko Doda?[/QUOTE]

Kazałaś mi przed chwilą się do ciebie już nie odzywać . . wiec? czemu tu wchodzisz? ja tu jestem przecież ;)

Posted

[quote name='Doda_']...
Filet jeszcze nie wie że po 9 latach dzięki pomocy wszystkich cioteczek wyjdzie ze schronu . .w końcu . .

ale... ile psów jeszcze czeka . . .ile prosi o pomoc . ..

świat okrutny :placz:[/QUOTE]
Nie, no naprawdę. Ciocie kochane skoncentrujmy się WSZYSCY na tym proszę!

Doda" : dzięki za takie szybkie info, że grosik wpłynął. Jeszcze licytuję na imiennym bazareczku i mam nadzieję na ładne imię dla "Fileta" :)

Posted

Magda. Rozmawiałyśmy. każdy ma prawo do swojego zdania, opinii, prawda?? Więc uszanuj moje zdania. Ty stoisz murem za stzw ale ja Ciebie z tego powodu nie krytykuję.
DS no pierwsze słyszę:) może wiecej szczegolow ?

Posted

[quote name='Doda_']Magda. Rozmawiałyśmy. każdy ma prawo do swojego zdania, opinii, prawda?? Więc uszanuj moje zdania. Ty stoisz murem za stzw ale ja Ciebie z tego powodu nie krytykuję.
DS no pierwsze słyszę:) może wiecej szczegolow ?[/QUOTE]Czy ja tu piszę coś o stzw? Bo ja nie widzę? A może ktoś jeszcze widzi, poza Dodunią????:-)