barb Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='Ayame Nishijima'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250659-FILETOWI-brakuje-aż-170-zł-deklaracji-na-opuszczenie-schronu!-pomóz-błagam-!"][IMG]http://imageshack.com/a/img534/5848/v03u.jpg[/IMG][/URL] Zrobiłam tak. Zamysł był na nie za ciężko, ale smutno. Fotka i ten napis są bardzo wzruszające. Sama kasy nie mam, ale zaproponowałam kolczyki na bazarek dla biedaka. Trzymam kciuki za szybki koniecoglądania świata przez kraty i własnego człowieka do kochania.[/QUOTE] Dziękujemy Ayame. Bardzo wzruszający banerek. Kolczyki są piękne, widzialam fotkę. [quote name='natie']zaraz się tutaj zarejestruję..... edit: zarejestrowałam się, dodałam i teraz ogłoszenie Filecika czeka na akceptację tymczasem wrzuciłam Filecika tutaj [URL]https://www.facebook.com/groups/psiegranemarzenia/?ref=notif¬if_t=group_r2j_approved[/URL][/QUOTE] Zadziałałaś błyskawicznie. [quote name='natie']ja zrobiłam tak: kliknęłam na bannerek prawym przyciskiem myszy i dałam: kopiuj adres obrazka wkleiłam do sygnaturki, zaznaczając tą 3 ikonkę widoczną w postach (wstaw obrazek) potem myszką zaznaczyłam ten obrazek, wybrałam LINK i wkleiłam link z wątku Fileta.... i chyba działa... inaczej nie umiem[/QUOTE] [quote name='Doda_']Ja zrobiłam tak: najechałam myszką z naciśniętym lewym przyciskiem przez ten banerek, potem prawy przycisk - kopiuj. W sygnaturze wkleiłam. Działa :)[/QUOTE] Ja zmienię sygnaturkę po zakonczeniu bazarku dla Filusia. Quote
wiewoira Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Doda jak tam z transportem? uda nam się zgrać wspólny dowóz psiakow do Dexterki ?? Quote
Doda_ Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='wiewoira']Doda jak tam z transportem? uda nam się zgrać wspólny dowóz psiakow do Dexterki ??[/QUOTE] W tej chwili nie potrafię powiedzieć :( 15go będzie ciężko,ja będę po nocce.. jutro jadę do weterynarza z kotką i być może jeszcze w tym tygodniu będzie sterylizowana, albo w następnym... Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 doszly wplaty: barbarella 40 zl deklaracja za I i II milagros19853201 5 zl deklaracja za II dziekujemy !!!!!! :loveu: Quote
cancer43 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 W tym miesiącu już występowałam do skarpety o dofinansowanie Dynia,mogę w przyszłym wystąpić o kasę dla Fileta.Ale skarpeta nie dofinansowuje hotelikowania,więc na opłacenie hotelu na pewno nie dostaniemy Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='cancer43']W tym miesiącu już występowałam do skarpety o dofinansowanie Dynia,mogę w przyszłym wystąpić o kasę dla Fileta.Ale skarpeta nie dofinansowuje hotelikowania,więc na opłacenie hotelu na pewno nie dostaniemy[/QUOTE] czyli tylko na leczenie ? Quote
wiewoira Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Leczenie,karmę lub transport jak się nie mylę Dodziu :) Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 to może na karmę? kupimy wyslemy, a jeden miesiac w hoteliku bez karmy (chodzi o koszt, bez wyzywienia mniejszy) Quote
Nadziejka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG] kopiuje prosbe od Zuzki, dziewczyny, prosze o pomoc :modla::modla:[INDENT],,Dzisiaj, 18:52 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/109706-Zuzka2"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar109706_1.gif[/IMG][/URL][B]Zuzka2[/B] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG] wizyta PA [INDENT]Witam! Poszukuję osoby do wizyty PA dla psa Sosnowiec ul.Radomska. Proszę o pomoc w znalezieniu wolontariuszy z tych okolic Pozdrawiam!,, rozsylam do dziewczyn z Sosnowca :modla: [/INDENT] [/INDENT] Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 to może na leczenie? Filet nie jest chory ale przydałoby się zrobić np badanie krwi.. albo karmę kupić i wtedy jeden miesiac hotelikowania byłby tańszy , bo bez karmy . . Hmm ? Od zuzy pw dostałam, odpisałam jej aby zwróciła się do AgusiP i myszy2, one jeźdzą również na wizyty, są świetne :) Quote
barb Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 (edited) Przypominam się z prośbą o numer konta. Jeśli Pianka pisze, że Filet mógłby otrzymać karmę ze schronu - to może udałoby się obniżyć cenę za hotelik na okres kiedy Filuś będzie mieć wlasna karmę ? Edited February 10, 2014 by barb Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 barb, wysłałam Ci nr konta już dawno, nie doszło ? wyślę ponownie Pianko, ile tej karmy ? barb ma rację, może za hotelik mniej zapłacilibyśmy , duży pies potrzebuje ok 15 kg karmy na miesiac, średni mniej. Quote
Pianka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 nie wiem ile, ale na pewno na 1-2 mies. Tylko to będzie karma marketowa pewnie. Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Kochani .. nie chciałam nic pisać tylko siedzieć cicho jak myszka pod miotłą:diabloti:, ale odwołanie transportu bez konkretnego powodu by wzbudziło niepokój .. Odwołuję transport, hotelik wstrzymany do końca miesiąca ponieważ do mnie na pw napisała dziewczyna, że po cichutku myślą nad Filetem i śledzą jego wątek. Chcą wiedzieć jaki jest w stosunku do kotów i szczeniaka (mają 5 miesiecznego) , poprosiłam o to Piankę a ta wolontariuszy, czekamy więc na odpowiedź. Zastanawiają się też czy Filet zachowałby czystość w mieszkaniu skoro aż tyle lat w schronie, Pianka pisała że zachowuje czystość w pomieszczeniu, Filet wie że dwór jest miejscem do załatwienia się, więc myślę że nie musimy się o to martwić :) Dziewczyna podkreśliła, że [B]nic nie obiecuje. [/B]Prosiła o czas do końca miesiąca, musi z mężem porozmawiać,przemyśleć. Ma małą szansę Filet ale jednak ma , ktoś się zastanawia a to coś wielkiego :) Mówiłam jej że nie byłoby w porządku z mojej strony odwołać transport bez podania powodu albo zawieźć Fileta kawał drogi do hotelu wiedząc ze ma jakąś szansę na DS ... to byłby dla niego ogromny stres , zmiana miejsca i ludzi w tak krótkim czasie. . . Dlatego wstrzymujemy się, jeśli odpowiedź będzie negatywna , w marcu w najbliższym wolnym dniu jadę go wyciągnąć i zawieźć, a jesli odpowiedź będzie pozytywna .. . .(pogadamy jeszcze ;) ) [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]póki co, bardzo bardzo proszę o trzymanie jak najmocniej kciuków. [/B][/SIZE][/COLOR] Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Chyba że waszym zdaniem lepiej Fileta juz wyciągnąć w tym miesiącu, bo jest np gryziony, to zrobię tak . . Quote
ania75 Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 to kciukamy mocno - to że pani się zastanawia i potrzebuje czasu tylko dobrze o niej świadczy.... Taką decyzję nie podejmuje się w ciągu chwili - może się uda - Filecik zasłużył na swego człowieka Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 [quote name='ania75']to kciukamy mocno - to że pani się zastanawia i potrzebuje czasu tylko dobrze o niej świadczy.... Taką decyzję nie podejmuje się w ciągu chwili - może się uda - Filecik zasłużył na swego człowieka[/QUOTE] masz dokładną rację, też jej o tym mówiłam :) i prosiła o szczerą odpowiedź jaki Filet jest w stosunku do kotów i szczeniaka, mówiłam ze to wszystko tylko dobrze o nich świadczy :) Quote
Secia Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 ho ho ho ale się dzieje no to czekamy na wyniki rozmów rodzinnych. Quote
Doda_ Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 ja jeszcze się nie cieszę, żeby nie zapeszyc jak cos . .. :) Quote
barb Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) [quote name='Doda_']barb, wysłałam Ci nr konta już dawno, nie doszło ? wyślę ponownie Pianko, ile tej karmy ? barb ma rację, może za hotelik mniej zapłacilibyśmy , duży pies potrzebuje ok 15 kg karmy na miesiac, średni mniej.[/QUOTE] Nr konta dotarł.:lol: [quote name='Pianka']nie wiem ile, ale na pewno na 1-2 mies. Tylko to będzie karma marketowa pewnie.[/QUOTE] Wedlug mnie dobra i marketowa i nawet na miesiąć. Filetowi wciąż brakuje deklaracji do pokrycia miesięcznych kosztow hotelowania więc jakoś trzeba kombinować. [quote name='Doda_']Kochani .. nie chciałam nic pisać tylko siedzieć cicho jak myszka pod miotłą:diabloti:, ale odwołanie transportu bez konkretnego powodu by wzbudziło niepokój .. Odwołuję transport, hotelik wstrzymany do końca miesiąca ponieważ do mnie na pw napisała dziewczyna, że po cichutku myślą nad Filetem i śledzą jego wątek. Chcą wiedzieć jaki jest w stosunku do kotów i szczeniaka (mają 5 miesiecznego) , poprosiłam o to Piankę a ta wolontariuszy, czekamy więc na odpowiedź. Zastanawiają się też czy Filet zachowałby czystość w mieszkaniu skoro aż tyle lat w schronie, Pianka pisała że zachowuje czystość w pomieszczeniu, Filet wie że dwór jest miejscem do załatwienia się, więc myślę że nie musimy się o to martwić :) Dziewczyna podkreśliła, że [B]nic nie obiecuje. [/B]Prosiła o czas do końca miesiąca, musi z mężem porozmawiać,przemyśleć. Ma małą szansę Filet ale jednak ma , ktoś się zastanawia a to coś wielkiego :) Mówiłam jej że nie byłoby w porządku z mojej strony odwołać transport bez podania powodu albo zawieźć Fileta kawał drogi do hotelu wiedząc ze ma jakąś szansę na DS ... to byłby dla niego ogromny stres , zmiana miejsca i ludzi w tak krótkim czasie. . . Dlatego wstrzymujemy się, jeśli odpowiedź będzie negatywna , w marcu w najbliższym wolnym dniu jadę go wyciągnąć i zawieźć, a jesli odpowiedź będzie pozytywna .. . .(pogadamy jeszcze ;) ) [COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]póki co, bardzo bardzo proszę o trzymanie jak najmocniej kciuków. [/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Doda, to jest bardzo dobra wiadomość. Napisałam Ci PW ale piszę też tutaj. [B]Jeśli schronisko wydaje psy na dt może zaproponować tej Pani aby na początek była dla Fileta domem tymczasowym ? Wtedy mogliby sie wzajmenie poznać, Gdyby przypadli sobie do gustu Filet zostałby na stale a jeśli by sie nie udało - pojechalby do hotelu. Co o tym myslicie ? Mnie się wydaje, że w takiej opcji Pani byloby latwiej się zdecydować ? Możnaby nawet pokryć koszt karmy Filusia w dt. [/B][quote name='Doda_']Chyba że waszym zdaniem lepiej Fileta juz wyciągnąć w tym miesiącu, bo jest np gryziony, to zrobię tak . .[/QUOTE] Do końca miesiąca jest osiemnaście dni więc może poczekajmy ? Może Pani szybciej się zdecyduje w opcji dt ? Fileciku, żebyś okazal się przyjacielem kotow. W jakim mieście mieszka Pani ? Czy to duża odleglość od schroniska ? Edited February 11, 2014 by barb Quote
halszka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 kciukam z całych sił :kciuki: barb super pomysł z dt Quote
zachary Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Śledzę losy Filecika....(imię rzeczywiście "hardcorowe"...) i trzymam kciuki! Quote
Doda_ Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 barb, też tak pomyślałam tylko że ona jest z Warszawy.. to trochę daleko :( napisałam do dexterki jaki koszt byłby za hotel bez karmy. Quote
Recommended Posts