Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawdziliśmy dzisiaj Jasia z pewną sunią. Oba były pobudzone, co nie znaczy agresywne. W pewnym momencie ona chciała go dziabnąć. Zmieniliśmy kandydatkę na jeszcze przyjaźniejszą, ale wtedy to Jaś cały czas rzucał się na nią. Pewnie się nakręcił poprzedniczką.
Z tych spotkań i ogólnych jego reakcji na psy za siatką wnioskujemy, że mógłby się dogadać ze sunią, ale nie tak z marszu. Wymagało by to zapoznania, ale jak najbardziej jest to możliwe:) Na podprowadzoną do siatki maleńką (ok 5 kg) uległą sunieczkę zareagował bardzo pozytywnie:)

[B]Alla[/B], zdjęcie z człowiekiem już Ci przesłałem na maila. Robione telefonem, ale mam nadzieję, że jakość ujdzie:roll:

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Maćku!
Jak sprawuje się Jaś?[/QUOTE]
Tak jak (mniej więcej) mówi powiedzenie: Jachu Jachu, kilo piachu;) I właśnie tak wygląda podłoga:) Jedne psy wnoszą go więcej, inne mniej, a on z tych co właśnie więcej:)
Lubi wspinać się na ścianę po misia na półce, ale nie gryzie go.
Jeśli chodzi o brudzenie to qpa mu się zdarza, ale niezbyt często. Nie ślizga się wtedy na niej i chwała mu za to;)
Na smyczy chodzi całkiem przyzwoicie.
Bardzo towarzyski i otwarty:)

Jeszcze dzisiaj (na 90%) będą jakieś fotki:)

Posted

[quote name='Maryna']To dobrze,zrób jakieś bardzo piękne,będą do ogłoszeń[/QUOTE]
Ale fotki już od paru dni zrobione, tylko na wstawienie czekały z całą resztą:roll:

[quote name='Alla Chrzanowska']Dziękuję Maćku za wieści:)[/QUOTE]
Nie ma za co:)

Tak patrzę na nie i średnio ogłoszeniowe:roll: Jeśli chcecie to zrobię inne:roll:

[IMG]http://imageshack.com/a/img191/4595/2uz3.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.com/a/img842/8379/a7qg.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.com/a/img203/671/73uo.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Zdjęcia fajne, ale chyba nie nazbyt ogłoszeniowe.[/QUOTE]
Zawsze się staram by były ogłoszeniowe. Gdyby zawsze mi wychodziło to byłbym fotografem:)

[quote name='Maryna']Niezbyt:-)
Maciek zrób choc jedno w statyce,w zbliżeniu,Niech Jaś podniesie głowę,wybystrzy się trochę[/QUOTE]
Zobaczę co da się zrobić;) On ciągle jest w ruchu:roll: A portretowe to już jest na samym początku:)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']przywiąż go do płotu :)[/QUOTE]
Masz na myśli koniec smyczy czy całego Jasia - łapy i tułów?:evil_lol: Chciałem by obyło się bez smyczy, ale chyba nie zostawił mi wyboru:)

Posted

Krótko mówiąc: wszystkie siły na niebie i ziemi nie chcą byście dostały te fotki:roll: Mogły być w niedzielę, ale przed pierwszym zdjęciem okazało się, że bateria jest rozładowana, a ładowarki na miejscu nie było. Mogły być wczoraj, bo je zrobiłem, ale okazało się, że net odmawia mi dostępu do ImageSkack'a i Googla (gdzie mam pocztę) więc w żaden sposób nie mogłem ich wysłać z pracy, a pendrive'a też przy sobie nie miałem. Mogłyby być na dzisiaj, ale dzisiaj mam wolne. Mogą być na jutro po południu jeśli nic się nie wydarzy:evil_lol:
Prześlę je na maila bo to 25 zdjęć w pełni ogłoszeniowych:) Rzucam tę robotę i zostaję fotografem:siara: