Jump to content
Dogomania

Kane : to nie moja wina, że jestem stary i chory :( POTRZEBNA POMOC!

Recommended Posts

Posted (edited)

[TABLE="class: uiGrid _51mz mvm"]
[TR="class: _51mx"]
[TD="class: _51m- vTop"][/TD]
[TD="class: _51m- vTop _51mw"]Kane trafił do schroniska z interwencji....Biedny, kulejący pies szedł bez celu środkiem drogi...cud, że nie zginął! Nie wiemy czy chore łapki są wynikiem starości czy wypadku? Pilnie szukamy domu tymczasowego...zimny schron to nie miejsce dla niego...Zbieramy fundusze na szybką diagnostykę...trzeba jak najszybciej rozpocząć leczenie. PILNIE szukamy dt w warunkach domowych!

Kane jest bardzo spokojny, pogodny. Cieszy się na widok człowieka, chętnie przytula się i łasi. Nie przejawia agresji do innych psów. Spokojnie chodzi, wolniutko.

Proszę pom
óżcie uratować tego biedaczka :( Tylko wspólnie możemy Mu pomóc!!!

Chętnie przyjmiemy fanty na bazarek!!! Każda pomoc jest potrzebna na wagę życia!!!

Album: https://www.facebook.com/agnieszka.ciurus.1/media_set?set=a.680385238672899.1073742055.100001042885838&type=3&uploaded=13

kontakt: 607488598

Wpłaty:

40 zł Aleksandra K[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
30 zł Danuta G

Edited by BUDRYSEK
Posted

[quote name='BUDRYSEK']sharka dziękuję :loveu: nie mogę połapać się w imageshacku :( jak wklejasz foty?

nie ma za co :) zdjęcia biorę prosto z FB - otwierasz album i klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszki - kopiuj adres obrazu i wklejasz tu tak jak z imageshacka

Posted

[quote name='sharka']biorę prosto z FB - otwierasz album i klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszki - kopiuj adres obrazu i wklejasz tu tak jak z imageshacka[/QUOTE]tak to umiem...ale kiedys mod dał mi za to bana bo niby za duze

Posted

aha, to wtedy zapisuje na kompie, zmieniam rozmiar do "przepisowego" w Microsoft office i dalej upload w imageshack, po ściągnięciu klikam na zdjęcie - biorę "bezpośredni link" i wklejam tutaj

Posted

[quote name='sharka']aha, to wtedy zapisuje na kompie, zmieniam rozmiar do "przepisowego" w Microsoft office i dalej upload w imageshack, po ściągnięciu klikam na zdjęcie - biorę "bezpośredni link" i wklejam tutaj[/QUOTE]
też tak robiłam ale teraz cos mi się pieprzy, nawet na dogo nie moge uzywac spacji?