Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olusia'][B]gassira [/B]- nie oburzaj się, w piątek aparat jedzie do naprawy :)

Witamy![/quote]

wreszcie,ale będziemy męczyć Cię o foty:evil_lol::cool3:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olusia']Na razie nie, lustrzanka albo taki już lepszy kompakt. Obecnie próbuję sprecyzować co chcę :).[/quote]

ja też się zdecydować nie mogę-niestety to co bym chciała jest zdecydowanie zbyt drogie:-(

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki :multi:

[B]Ka-Vanga[/B] witamy u nas w galerii :Cool!:. Zaraz do Was wpadnę z rewizytą :cool3:;).

[B]natija - [/B]dzięki za walentynkę[B] :loveu::Rose:.

gassira - [/B]najgorsze jest to, że jest duży wybór i różne przedziały cenowe :shake:.

Posted

Ty tak możesz mówić bo super wybrałaś i nie żałujesz :). A właśnie: Długo się zastanawiałaś nad lustrem, czy od razu wiedziałaś co chcesz dokładnie?

Dziękuję i nawzajem ;).

Posted

[quote name='Olusia']Dziękujemy za odwiedzinki :multi:

[B]Ka-Vanga[/B] witamy u nas w galerii :Cool!:. Zaraz do Was wpadnę z rewizytą :cool3:;).[/quote]
Olusia, na pewno bede do Was czesto zagladac, bo fotki sa SUUUUPER :multi:.
Wpadaj wpadaj, bedzie nam bardzo milo :loveu:.

Posted

[quote name='Olusia']Ty tak możesz mówić bo super wybrałaś i nie żałujesz :). A właśnie: Długo się zastanawiałaś nad lustrem, czy od razu wiedziałaś co chcesz dokładnie?[/QUOTE]
Generalnie jestem strasznie niezdecydowana, ale w tym wypadku wybór od początku był jeden ;) Jeżeli chcesz kupić lustro to schody zaczną się dopiero przy wyborze obiektywu

Posted

[QUOTE]Jeżeli chcesz kupić lustro to schody zaczną się dopiero przy wyborze obiektywu[/QUOTE]
ooo to racja jest :evil_lol::evil_lol:
ja już na szczęście jestem zdecydowana na 100% :multi: i być może za jakieś 2 tygodnie będzie aparat:multi:;)

Posted

[quote name='Olusia']Eria na co się zdecydowałaś?
Gratuluję :multi:[/quote]
Olympus E-510 plus dwa kity w zestawie i specjalnie do makro stałoogniskowy Zuiko Digital 35mm :)