piekielnyaniolek18 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 tina_p może wybrałybyśmy się kiedyś razem cna spacerek?? Quote
Schatje Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ja niby mieszkam na wsi a praktycznie nie mam gdzie z psem chodzic :shake: prawie wszystkie lasy i łaki prywatne :mad: miałam takie fajne miejsce do spacerowania ale tam z kolei niedaleko mieszka kumpel Ozona. Póki psy sie nie znały to mogłam spokojnie kundlisława puszczać a tak to mi ciągle wieje do tego drugiego psa :mad: niby moge prowadzac go na 5m flexi ale teren jest taki a nie inny że jest to mega niewygodne :shake: Quote
Wiza Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 dzisiaj mieliśmy spacerek po Plazie Tesco i po Platanie ! Oczywiscie do sklepów zoologicznych. Tylko w 1 sklepie ochroniarz się czepnął gdzie my z tym pieskiem a my: do zoologicznego i nas puścił xD Quote
AjriszZona Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 piekielnyaniolek18 tez jestes z katowic?:) z checia sie wybiore z Wami na spacer, ale dopiero za jakis czas. Irish 3 dni temu miala zabieg (styrylizacja) i jak juz bedzie mogla troche poszalec to mozemy isc:) Quote
Recommended Posts