Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karena']Nie namawiaj Ayia, nie namawiaj :nono: ;)[/quote]

Ja? :-o:crazyeye: ja przeciez nie namawiam mowie tylko ze jak kocha to nie wygoni :evil_lol: i jedna klatka wiecej to co to jest zawsze mozna Timona z czasem zaprzyjazniac z innymi aby zyl sobie razm w klatce :evil_lol:

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karena']Na razie muszę przystopować. Tylko w krytycznej sytuacji wezmę świnkę i tylko na tymczas.[/quote]

tymczas:hmmmm: tez tak mowilam ze Speedy to tylko tymczas... i co wyszlo? DT :megagrin:

Posted

[quote name='pucka69']seledynku - ayia pyta gdzie wysłać odżywkę amerykansą dla świń. Do Ciebie, nie? To podaj jej adres na pw, proszę :)[/quote]

ja mam adres do seledynka :evil_lol:

Posted

Nie wiem czy mi się przyda ten Critical Care, owszem są momenty kiedy świnki nie chcą jeść (bo je boli po wyciskaniu ropni), ale to 2-3 dni. Laboświnki są w nie najgorszej kondycji, bardziej przydałoby się to zaniedbanym świnkom z ogłoszeń, ale ogólnie to lepiej, żeby w Warszawie było. Wtedy szybciej da się przesłać gdzie potrzeba.

Posted

[quote name='Karena']Obejrzyjcie koniecznie - super!!!

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Ofk-dBiE26M&feature=related[/URL][/quote]

Genialne :loveu: i jeszcze ta muzyka to juz zupełny "odjazd". Aż kusi żeby miec takiego rozrabiakę w domu ale nie. A mam pytanie w czym taka fretka siedzi? Ma jakąś klatke czy biega wolno po domu?

Czy to ktoś z nas zarezerwował wszystkie świnki i napisał informacje na tamtym forum?

Posted

słuchajcie - mam klatkę z allegro. przypominam aukcję:
[URL]http://www.allegro.pl/item308607253_klatka_duza_120x60x50_gratisy_zobacz_warto_.html[/URL]
realne wymiary klatki to: 100 x 55. Co robimy?
Proponuję wysłać mu mail - że skoro 120 - miała kosztować 70 czyli 70/120 = 0,58 i jak pomnożymy przez 100 to nam wychodzi 58,00 - czyli ma nam oddać 12,00

Posted

omg, ale syf :angryy:
Rozpakuj paczke i upewnij sie czy to ta sama klatka, opieprz kolesia, w kulki sobie leci.. Na serio to jest zalosne :mad:

No i of course, albo zwrot calosci, za problematyczna transakcje i nie ten towar, albo przynajmiej roznicy w wielkosci...

Posted

Jesli mamy kogos w Krakowie to mysle ze warto by kupic taki kontynerek dla prosiaczkow! :razz:

[url]http://www.allegro.pl/item309629137_super_zestaw_klatka_dla_twojego_pupila.html[/url]

Guest Elżbieta481
Posted

Bardzo przepraszam,że zabieram głos..Wiem,że kiedyś nawaliliśmy..Na allegro jest taka aukcja:
RASOWA _ ŚLICZNA _ ŚWINKA MORSKA _ RODOWÓD _ ! (numer 310220343)
I tylko 1 zł...
Ela

Posted

[B]Ela [/B]o śwince juz rozmawialismy i chcemy ją odkupic.
[B]Ayia[/B] taki transporterek przydałby mi się. Świnek odzielnie do weta nie musisłabym nosić. Dzięki.:buzi:
Dobra ja "lece" bo czas wyjść z psem :painting:

Posted

1. klatka jest 100 zamiast 120
2. nie ma jednego z plastikowych narozników
3. nie ma takich mocowań po bokach - tak więc ja np. bałabym się zostawic tę klatkę w jednym pokoju z psem lub kotem
ekurin - tak klatka jest identyczna jak moja - oprócz koloru
to co robimy? bo jeszcze można napisac, ze chciałam swoją 100 na 120 zamienic i druga 100 to mi nie jest potrzebna hahahahaha

Posted

matko jedyna... co za typ bezczelny kłamca i @(*^*@^% :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
jesli o mnie chodzi to napisałabym maila z reklamacją i żądaniem obniżenia ceny nawet o połowę bo nie dość, że rozmiar niewłaściwy to i klatka niekompletna, no chyba że friko przyśle taka jaką sprzedawał i na swój koszt zabierze tą... jeśli nie to negatyw i wiadomość do allegro, żeby mu konto zablokowali bo to złodziej :chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:

Posted

zgadzam sie z Jagutka.. dodatkowo napisac do allegro o podejrzeniach co do niepelnoletniosci wlasciciela konta, to moze zadzialac skuteczniej :/
tym jest na serio bezczelny... juz widac, czemu nie chcial odbioru osobistego :mad: