marzenKa Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 [CENTER][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/837/69vf.png/"] [FONT=book antiqua][COLOR=#333333][I][B][COLOR=#ff0000]UWAGA! Zostały ostatnie 3 wolne miejsca na 25 stycznia![/COLOR][/B][/I][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img837.imageshack.us/img837/2316/69vf.png[/IMG][/URL] [CENTER][FONT=book antiqua]Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie wypełnionego [URL="http://superpsy.com.pl/uploads/images/formularz%20zg%C5%82oszeniowy-Moj%20zawod-%20Moja%20Pasja-%20Dogoterapeuta-%20Super%20Psy.doc"][I]FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO [/I][/URL][/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua]na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].[/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER] [/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua]Na zgłoszenia czekamy do 22.01.2013 r.[/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua]Koszt uczestnictwa: 5o zł*[/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua]Przewidziane godziny szkolena: 9:00- 15:00 [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua]Każdy z uczestników otrzyma po zgłoszeniu szczegółowy program szkolenia, a takżepo zakończeniu spotkania [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua]zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu.[/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][I][FONT=book antiqua] [/FONT][/I][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][I][FONT=book antiqua]Szkolenie odbędzie się po zebraniu grupy. Informacje zostana rozesłane do osób zainteresowanych w tygodniu poprzedzającym szkolenie [/FONT][/I][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][I][FONT=book antiqua] [/FONT][/I][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua][I]*gwarantujemy zwrot pieniędzy gdyby szkolenie nie odbyło się z winy leżącej po stronie organizatora[/I] [/FONT][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][FONT=book antiqua][/FONT][/CENTER][/CENTER] Quote
marzenKa Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Zapraszamy serdecznie do Lublina na IV edycję szkolenia: Mój zawód- Moja pasja- Dogoterapeuta! https://www.facebook.com/events/431487023666550/?pnref=story Kochasz pracę z ludźmi i zwierzętami?Zawsze marzyłeś o zawodzie dogoterapeuty/kynoterapeuty? Chcesz sprawdzić czy odnajdziesz sie w tej roli? Czy ten zawód do Ciebie pasuje ? To spotkanie jest dla Ciebie! Jego celem jest ukierunkowanie na profesjonalną ścieżkę zawodową Szkolenie pomoże Ci w: • znalezieniu odpowiedniej drogi aby zostać profesjonalnym dogoterapeuta, • uzyskaniu odpowiedzi na pytania: jakie kwalifikacje są cenne i gdzie je zdobyć• początkach Twojej drogi- jak zbudować odpowiedni zespół dogoterapeutyczny (człowiek + pies), • uświadomieniu jak wygląda wybór i przygotowanie psa oraz jak należy dbać o dobrostan psa pracującego, • przybliżeniu kwestii nawiązania współpracy z placówkami i organizacji zajęć • a przede wszystkim ukaże zawód dogoterapeuty realnie- z jego wadami i zaletami! Zgłoszenia: wypełnienie formularza pobranego z www.superpsy.com.pl => zakładka SZKOLENIA i przesłanie na adres: [email protected]l Miejsce: Lublin Termin nadsyłania zgłoszeń: 27.o2.2o15 r. Koszt uczestnictwa: 1oo zł Ilość miejsc ograniczona. Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu. Quote
marzenKa Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Zapraszamy na nowa edycje szkolenia! Mój zawód – moja Pasja DOGOTERAPEUTA Chcesz zostać dogoterapeutą/ kynoterapeutą a nie wiesz od czego zacząć? Kochasz pracę z ludźmi i zwierzętami? SUPER PSY zapraszają na szkolenie: Mój zawód – moja Pasja DOGOTERAPEUTA !!! Na spotkaniu dowiesz się, co zrobić żeby zostać profesjonalnym dogoterapeuta, min.: - od czego zacząć swoją ścieżkę - jakie kwalifikację powinieneś zdobyć i gdzie - poznasz specyfikę tego zawodu To spotkanie to przede wszystkim - konkretne wskazówki oraz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania - obalenie stereotypów - omówienie istotny dogoterapii, częstych trudności i problemów tego zawodu - a także ciekawostki z zajęć :) Szkolenie skierowane jest do wszystkich, którzy myślą o zawodzenie dogoterapeuty/ kynoterapeuty. TERMIN: 17.1o.2o15 ZGŁOSZENIA: Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego na adres [email protected]. Na zgłoszenia czekamy do o9.1o.2015 r. KOSZT: 1oo zł (cena zawiera materiały edukacyjne) Każdy z uczestników otrzyma zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu. Ilość miejsc ograniczona. Zapraszamy! Quote
Recommended Posts