Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']
Wczoraj nas zaatakowaly psy (2 razy na spacerze) bo suka sasiadki ma cieczke i psy sa jakies agresywne :( musialam ja na rece szybko zabrac bo oba skoczyly z zebami na nia, jeden by nawet ja dziabna (taki w typie terriera walijskiego) tylko sie poslizgna na lodzie i walna szczena po ziemi, a ja zdazylam ja zabrac :([/quote]
Aj to nie przyjemne :-( A tak w ogóle to ja się jeszcze nigdy nie spotkałam z przypadkiem ze pies atakuje sukę, kiedyś mojego Pimpka suka sąsiadów zaatakowała, a on ją normalnie łapa odepchnął i dalej się do niej przystawia xD

Posted

[quote name='Pimpek']Aj to nie przyjemne :-( A tak w ogóle to ja się jeszcze nigdy nie spotkałam z przypadkiem ze pies atakuje sukę, kiedyś mojego Pimpka suka sąsiadów zaatakowała, a on ją normalnie łapa odepchnął i dalej się do niej przystawia xD[/quote]

ja tez sie nie spodkalam z takim czymas, zwaszcza ze Moli nie ma cieczki i ogolnie nie jest wogole agresywna a tym bardziej dominujaca, a tu w jedym dniu 2 na niz z zebami :( biedactwo sie wystraszylo

Posted

[quote name='smallpati']ja tez sie nie spodkalam z takim czymas, zwaszcza ze Moli nie ma cieczki i ogolnie nie jest wogole agresywna a tym bardziej dominujaca, a tu w jedym dniu 2 na niz z zebami :( biedactwo sie wystraszylo[/quote]
Jej, a co to się u mnie dzieje jak suka sąsiadów ma cieczkę, ile za nią psów lata, no bo ludzie oczywiście spuszczają swoje psy niech lecą gdzie chcą, i te duże tez, i co taka mała suczka ma do gadania, mijają 2 miesiące, i już szczeniaczki gwarant :shake: Ale ty masz dobrze trochę, bo moli mała, możesz ją na ręce złapać, a ja Pimpka na ręce nie złapię :shake:

Posted

no nie wiem czy tak dobrze ze jest mala, bo ona sie nie obroni, a ja nawet jak ja wezme to i tak nic nie daje bo sama nie jestem za wysoka i psy skacza na mnie i ja dosiegaja. Tak jak wtedy kiedy mnie te 2 zaatakowaly zabralam ja, a one na mnie skacza

Posted

[quote name='smallpati']no nie wiem czy tak dobrze ze jest mala, bo ona sie nie obroni, a ja nawet jak ja wezme to i tak nic nie daje bo sama nie jestem za wysoka i psy skacza na mnie i ja dosiegaja. Tak jak wtedy kiedy mnie te 2 zaatakowaly zabralam ja, a one na mnie skacza[/quote]
No niby racja :shake:
Ale zmieńmy może temat na przyjemniejszy ;)

Posted

[quote name='Pimpek']No niby racja :shake:
Ale zmieńmy może temat na przyjemniejszy ;)[/QUOTE]

heh nie wiem czy przyjemnie bedzie :) ale...

Moli jak mnie nie ma (kiedy jestem w Krakowie od pon do czwartku) teskni za mna i wymysla dziwne rozrywki :) ostatnio (w srode) ukradla ze stolu, czego wczesniej nigdy nie robila cala paczke ciastek Hitow i dwa kwiatki gwiazdy betlejemskie (czy jak to sie nazywa :)) noi oczywsicie ciasteczka zjadla cale <wow> (do dzis nie je nic bo jest zbyt napchana) a gwiazdy zciupala zebami :D:D i ani kwiatkow ani ciastek mi nie zostawila, za to mialam ogromny balagan :D ziemia i okruszki wszedzie :angryy:

Posted

[quote name='smallpati']heh nie wiem czy przyjemnie bedzie :) ale...

Moli jak mnie nie ma (kiedy jestem w Krakowie od pon do czwartku) teskni za mna i wymysla dziwne rozrywki :) ostatnio (w srode) ukradla ze stolu, czego wczesniej nigdy nie robila cala paczke ciastek Hitow i dwa kwiatki gwiazdy betlejemskie (czy jak to sie nazywa :)) noi oczywsicie ciasteczka zjadla cale <wow> (do dzis nie je nic bo jest zbyt napchana) a gwiazdy zciupala zebami :D:D i ani kwiatkow ani ciastek mi nie zostawila, za to mialam ogromny balagan :D ziemia i okruszki wszedzie :angryy:[/quote]
Hi,hi,hi :evil_lol: Ale ci niespodziankę Moli zrobiła :D
A co do tego ze jest tak napchana że nic nie je, ona tak na serio nic nie je ?
A wodę pije ?;)

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Hi hi witamy mała rozrabiaka z niej ale sliczna jest i urocza [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hi hi witamy mała rozrabiaka z niej ale sliczna jest i urocza [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:lol:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]

witam :) i dziekuje

Posted

Ufff wreszcie ja wykapalam teraz :D
Co prawda nie mialam zamiaru kapac Moli w zimie ale ona sie tego domagala swoim zapachem :diabloti:
Kiedys ja udusze :D wytarzala sie w "rybach" i mialam wspaniala noc :angryy: same aromaty :evil_lol: Po takieim tarzaniu nie byla rady i trzebabylo ja wyklpac :D noi teraz biega po calym mieszkaniu myslac ze sie suszy :eviltong:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witam :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ojej to miałaś ciekawie z takim smierdzioszkiem spać ale za to traz jest pachnaca mi mieciutka :) tulasie dla slicznotki:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witam :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ojej to miałaś ciekawie z takim smierdzioszkiem spać ale za to traz jest pachnaca mi mieciutka :) tulasie dla slicznotki:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

pachnaca i czysta to ona byla :) teraz juz jest taka jak przed kapiela, no moze nie smierdzi rybami :D:D:D

Posted

[quote name='anmi0']hihi. jaka piekna sunia :) witam, witam--> ja tak chodze sobie po galeryjkach i ogladam i witam wszystkich po kolei hihi.:diabloti: zapraszamy do nas!![/QUOTE]

a dziekuje bardzo za wizyte :)

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][COLOR=navy]Witamy wtoreczkowo i prosimy o foteczki slicznotki:)[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

Witamy :)

Niestety na fotki nie ma co liczyc narazie :( oba aparaty w swiat poszly :D i wroca na swieta dopiero, ale obiecuje ze nadrobie zaleglosci :)

Posted

[quote name='smallpati']Witamy :)

Niestety na fotki nie ma co liczyc narazie :( oba aparaty w swiat poszly :D i wroca na swieta dopiero, ale obiecuje ze nadrobie zaleglosci :)[/quote]
[CENTER][I][COLOR=navy]Cześć :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]To w takim razie czekamy na świąteczne fotki tej ślicznotki [/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy :loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]