betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 small chyba sie na mnie wkurzylas na serio ;) Quote
NightQueen Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='BBeta']Do gór :hmmmm: A nie w góry? :cool3:[/quote] yyy.. czepiasz się nooo :evil_lol: [quote name='Tinka:)']Gramciu wszędzie być lubi, byleby miał miękkie łóżeczko do dyspozycji :evil_lol::evil_lol: a tym roku będziemy jakiś czas w Giżycku, kto wiem, może nauczy się pływać w końcu : P[/quote] Moli przeżyje ekstremalne warunki, ważne że jestem ja i to jej wystarczy :loveu: [quote name='Tilia']witamy się póki dogo działa ;)[/quote] Witam :multi: Mi dogo cały czas chodzi, nie wiem czemu tobie nie :roll: [quote name='betty_labrador']small chyba sie na mnie wkurzylas na serio ;)[/quote] już mi przeszło ale udaje żeby nie było że jestem za miła :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [url]http://images25.fotosik.pl/221/2f8b39052247e490med.jpg[/url] słoneczko :loveu::loveu: jak kochanie skacze po tego kamyczka ! :loveu::evil_lol: cud, miód :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='smallpati'] już mi przeszło ale udaje żeby nie było że jestem za miła :diabloti:[/QUOTE] ić Ty udawaczko :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [COLOR=Blue]Omatko i córko jak ślicznie:loveu: Pokazałam mu to co wydrukowałam przeczytał i..............nic:/ [/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 moje dzisiejsze wypociny ;) szczenie cavalier king charles spaniela [IMG]http://images26.fotosik.pl/223/807cd9b3dfd13256med.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/223/62f33cb7b3844617.jpg[/IMG] Quote
Sweet Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 wow:) śliczny piesek ci wyszedł:D:D tez bym chciała tak rysowac:D Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 dzięki jakoś tak mi dość fajnie wyszło, zazwyczaj bywa gorzej :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Naprawdę bardzo ładny rysunek! Skąd się biora u Was te talenty? :eviltong: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='betty_labrador']z cwiczenia :eviltong:[/QUOTE] I tak uważam, że do tego trzeba się urodzić. Ja porzuciłam malarstwo w wieku jakiś 7 lat. Dla dobra ludzkości. :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ja też kiedyś próbowałam... swoimi ryunkami katowałam babcię, zmuszając ją do chwalenia i podziwiania, potem sie skończyło :evil_lol: bo już nawet babcia nie chciała tego oglądać... Quote
Anka_ZG Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 hej:) [URL]http://images25.fotosik.pl/221/2f8b39052247e490med.jpg[/URL] Moli- cud, miód i orzeszki:) sliczniasta księzniczka:) a kolezanka od rysunków naprawdę ma talent;) Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='betty_labrador']smal jestem pod zwrazeniem :D[/quote] pierwszy i ostatni raz :evil_lol: już mi takie cuś nie wyjdzie pewnie nigdy :eviltong: [quote name='Bonsai']Naprawdę bardzo ładny rysunek! Skąd się biora u Was te talenty? :eviltong:[/quote] Każdy talent trzeba wycwiczyc, nikt nie rodzi sie geniuszem ;) (a tak między nami to ja nie jestem utalentowana w tej dziedzinie) [quote name='betty_labrador']z cwiczenia :eviltong:[/quote] dokładnie [quote name='Bonsai']I tak uważam, że do tego trzeba się urodzić. Ja porzuciłam malarstwo w wieku jakiś 7 lat. Dla dobra ludzkości. :evil_lol:[/quote] nikt się nie rodzi z talentem, po prostu trzeba coś lubić i to robić ;) [quote name='PositiveThought']ja też kiedyś próbowałam... swoimi ryunkami katowałam babcię, zmuszając ją do chwalenia i podziwiania, potem sie skończyło :evil_lol: bo już nawet babcia nie chciała tego oglądać...[/quote] hehe biedna babcia :eviltong: U mnie w domu nikt nie ogląda moich rysunków, w ogóle ich to nie obchodzi :-( a jak ich przymuszę tu mówią że ładne nawet nie patrząc na to :roll: więc rysuje dla siebie, chociaż się przyznam że przez jakieś 3 lata zaprzestałam rysować bo nikt mi nic nie mówił, przestało mi się chcieć, dopiero wątek rysowników na dogomani rozbudził znów moje chęci i teraz nie mogę się oderwać od ołówka:evil_lol: [QUOTE]hej:smile: [URL]http://images25.fotosik.pl/221/2f8b39052247e490med.jpg[/URL] Moli- cud, miód i orzeszki:smile: sliczniasta księzniczka:smile: a kolezanka od rysunków naprawdę ma talent;-)[/QUOTE] dziękuje orzeszek za pochwalę :P Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='smallpati'] Każdy talent trzeba wycwiczyc, nikt nie rodzi sie geniuszem ;) (a tak między nami to ja nie jestem utalentowana w tej dziedzinie) nikt się nie rodzi z talentem, po prostu trzeba coś lubić i to robić ;) [/QUOTE] Jak widać wyćwiczyłaś to bardzo dobrze. :) A co do tego, że nie jesteś utalentowana w tej dziedzinie... Weź nie udawaj skromnej. :evil_lol: ;) Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 hehe nie udaje :evil_lol: tu mało prac wklejam, ale na wątku rysunkowym łatwo prześledzić ze nie wszystko mi wychodzi, fakt ze szczeniak wyszedł fajnie ale to pierwsza moja udana praca ;) Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='smallpati']hehe nie udaje :evil_lol: tu mało prac wklejam, ale na wątku rysunkowym łatwo prześledzić ze nie wszystko mi wychodzi, fakt ze szczeniak wyszedł fajnie ale to pierwsza moja udana praca ;)[/QUOTE] i beda kolejne prace bardzo udane <przytul> a w ogole co do talentu, to drzemie w kazdym z nas bardzo wiele sklonnosci do wielu fajnych rzeczy np rysowanie, ale tu w ich wyrobieniu i korzystaniu moze pomoc tylko ciezka pracaa :) a nie narzekanie ze jest sie lewym czy cos;) Quote
NightQueen Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 potwierdzam ;) golden retrever [IMG]http://images32.fotosik.pl/272/046daf22b59c2800.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 siupelkowy :multi: ja ołówkiem tak nie umiem :roll: <zazdrość :cool1: > :evil_lol: Quote
aleb Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [B]Pati[/B] coraz lepiej ci idzie! :-o Rewelacja! :loveu: Quote
NightQueen Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 dziękuje :loveu: Beti nie przejmuj się, ja nie umiem za to pastelami (jeszcze) :P mam jeszcze kicie :evil_lol: [IMG]http://images34.fotosik.pl/273/4f60015ca181927fmed.jpg[/IMG] Dziś tata zawoził mnie do Krakowa, spakowałam się i już mamy wychodzić a tu ktoś puka, tata otwiera a tu policjant :razz: Okazało się że mój tata gdzieś jechał, na terenie zbudowanym jechał 70km/h zamiast 60, no i łapną go fotoradar :eviltong: Pan policjant przyniósł mu zdjęcie :evil_lol: No i mandacik 100zł plus 4ptk karne :roll: a co najgorsze to nie dostaliśmy zdjęcia :mad: Quote
PositiveThought Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 zdjęcie na pamiątkę :evil_lol: my zawsze się szczerzymy koło fotoradarów, a nuż nas złapią, na zdjęciu porządnie trza wyglądać :evil_lol: rysujesz świetnie :loveu: Quote
anmi0 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ta sierść golda jest świetna!!! widać, że tak lśni jak ty to robisz? Quote
Recommended Posts