Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozbić!! hihihi uklepać lepiej brzmi :P chociaż z drugiej strony "rozbity filet" to trochę jak "zdołowany" ;)

Moli jada rozbite kurze piersi????? no noooooooo

Posted

jakie ty masz skojarzenia :evil_lol: "rozbity filet", od razu widać ze wege jesteś ;)

noo dajemy jej fileciki :) przedtem jadła z marchewą i ryżem ale się wycwaniła i nie ruszy jak jest filet z czymś zmieszany, koza jedna

Posted

hehe:P
wy tu o miesie gadacia a chińczyków wciąż przybywa :P oni sie tylko ryżem wkońcu odżywiają tylko i sushi:P hehe;)

A co do moli jedzenia to mój pies nie jest taki wybredny:P wszystko zje;P

Posted

mam po prostu dziś trochę dziwny nastrój, siedzę na zwolnieniu...

ojoj przy moich głodomorach to ciut kosztowna dieta by była :) moje też wybrzydzają, zwłaszcza Mała, tylko Guapa zjadłaby chyba nawet trociny jakby byly w misce... no i Druś kocha jeść ale ona jest smakosz, sałatką ze stołu czy porcją pierogów z owocami nie pogardzi :D dzisiaj mamy "dzień z podrobami" fuuj gar wypełniają po brzegi wątroby i serca wołowe z warzywami... paluszki lizać

Posted

ja mam typowego francuskiego pieska :razz:

Poprzedni mój spanielek zjadał wszystko, włącznie z woreczkiem foliowym bo pachniał mięskiem :diabloti:

Noo takie stado to byłby problem wykarmic filecikami :D:D

Posted

Łe tam:P to macie wybredne psiaki:P
mój zje wszystko:P
kiedyś zjadł folie aluminiową oraz takie coś czym sie krzesła podkleja zeby nie rysały podłogi:P hehe:)
wszystko jad:P

Posted

[quote name='smallpati']Mi jakoś dziwnie wyszedł ten wskaźnik to chyba źle wyliczyłam,aaa mam to gdzieś :evil_lol:[/QUOTE]
Ciągle jesteś na diecie? :diabloti:

Tutaj możesz sobie policzyć BMI :cool3:
[url]http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html[/url]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Łe tam:P to macie wybredne psiaki:P
mój zje wszystko:P
kiedyś zjadł folie aluminiową oraz takie coś czym sie krzesła podkleja zeby nie rysały podłogi:P hehe:)
wszystko jad:P[/quote]

Yorki to w ogóle lubią jesc różne dziwne rzeczy :evil_lol: Ile yorków znam to każdy wcina to co ma blisko pyska ;)

[quote name='BBeta']Ciągle jesteś na diecie? :diabloti:

Tutaj możesz sobie policzyć BMI :cool3:
[URL]http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html[/URL][/quote]

Nie już nie, tak z ciekawości chciałam podliczyć tylko ;)

Mam grypę jelitową chyba :/ nie wyszłam dziś cały dzień z łóżka :roll: jestem taka słaba że nie mogę dojść 2 m do łazienki, tylko śpię cały dzień :razz: a jak się obudzę to stukam na dogo, bo laptopa na kolanach trzymam, nie muszę nigdzie chodzić chociaż :-(

Posted

[quote name='smallpati']Nie już nie, tak z ciekawości chciałam podliczyć tylko ;)[/QUOTE]
To całe szczęście ;) Mi wyszła oczywiście niedowaga :diabloti:

:glaszcze:

Posted

[quote name='BBeta']To całe szczęście ;) Mi wyszła oczywiście niedowaga :diabloti:

:glaszcze:[/quote]

to się ciesz, ja bym chciała mieć niedowagę :placz:

zapomniałam ci w galerii powiedzieć że masz fajne ścięcie włosów i ładne oczy :loveu:

Posted

oj rany Small, pij koniecznie dużo płynów, cola odgazowana, Gastrolit, te wszystkie Powerade'y i inne napoje izotoniczne cobyś się nie odwodniła... my z TZ to właśnie przechodzimy, wirus panuje :(

Posted

uuu widzę że sama nie jestem :shake:
W tym problem że nie mogę iść do sklepu bo za słaba jestem :/ a nie mam kogo wysłać bo jestem w Krakowie a nie u siebie w domu :razz: pije ciągle wodę i herbaty. Straszne to jest :-(

Trzymajcie się tam

Posted

[quote name='smallpati']Mam grypę jelitową chyba :/ nie wyszłam dziś cały dzień z łóżka :roll: jestem taka słaba że nie mogę dojść 2 m do łazienki, tylko śpię cały dzień :razz: a jak się obudzę to stukam na dogo, bo laptopa na kolanach trzymam, nie muszę nigdzie chodzić chociaż :-([/quote]

[quote name='Tilia']oj rany Small, pij koniecznie dużo płynów, cola odgazowana, Gastrolit, te wszystkie Powerade'y i inne napoje izotoniczne cobyś się nie odwodniła... my z TZ to właśnie przechodzimy, wirus panuje :([/quote]
U mnie w rodzince też od wczoraj wszyscy chorzy, oprócz mnie i Gingerki. :multi:
Na razie... :cool1:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']U mnie w rodzince też od wczoraj wszyscy chorzy, oprócz mnie i Gingerki. :multi:
Na razie... :cool1:[/quote]

UUU to się pilnujcie bo wirusy się szykują :diabloti::diabloti:

[quote name='Tinka:)']według tego waszego BMI wyszło mi, że mam prawidłową wagę:cool1:

nie zgadzam się![/quote]

ja nawet jakbym była idealna to bym pewnie mówiła żem za gruba jest

bo jestem :evil_lol:

Posted

U mnie po świętach panowała grypa żoładkowa:P wszyscy byli chorzy tylko nie ja oczywiście..:)
No i oczywiscie szybkiego powrotu do zdrowia:):):)

Posted

oj współczuję.. u mojej ciotki w domu wszyscy byli chorzy nie dawno własnie na grypę żołądkowa, ale nas na szczęście nie dopadło.. za to mnie teraz brzuch boli od nie wiem czego..
ale mnie ogólnie często po obfitym obiedzie boli więc się przyzwyczajam...:evil_lol::roll: