Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']Noo gdzie tam, sir orzech jeszcze by mi Molcie wszamał :roll: ani sie ważcie mówić bo będzie duszenie :diabloti: Łoo to kucharka z Ciebie Tinka :loveu: ja do placków to noga jestem, do tego lewa :P my jak na każde święta kupujemy gotowe, ale też 5 rodzajów :evil_lol: u nas i tak nikt nie je ciast, ja tylko babki piaskowe :loveu: [/quote] Ja ciągle jakieś cista, ciasteczka, obiady i inne cuda niewidy :evil_lol: ale rafaello to raczej byś nie pogardziła :loveu::loveu: [quote name='smallpati'] [SIZE=4][B][COLOR=Magenta]Wszystkiego dobrego (dla moich galeryjnych gości) :loveu: zdrówka, szczęścia[/COLOR][/B][/SIZE],[B][COLOR=Magenta] [SIZE=4]dużo niespodzianek[/SIZE][/COLOR][/B] [IMG]http://www.gifcenter.prv.pl/images/wyskakuje.gif[/IMG] [SIZE=4][COLOR=Magenta] miłego [/COLOR][/SIZE][IMG]http://www.gifcenter.prv.pl/images/maluje.gif[/IMG] [SIZE=4][B][COLOR=Magenta]malowania pisanek :p [/COLOR][/B][/SIZE][/quote] nie lubię życzeń ale nawzajem :P Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Ja ciągle jakieś cista, ciasteczka, obiady i inne cuda niewidy :evil_lol: ale rafaello to raczej byś nie pogardziła :loveu::loveu: nie lubię życzeń ale nawzajem :P[/quote] ja też nie lubię, ale podobały mi się gify :evil_lol::evil_lol: zależy jakie rafaello bo nie wszyscy robią dobre :p chociaż ty zapewne robisz pyszne :loveu: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']ja też nie lubię, ale podobały mi się gify :evil_lol::evil_lol: zależy jakie rafaello bo nie wszyscy robią dobre :p chociaż ty zapewne robisz pyszne :loveu:[/quote] :oops: robiłam pierwszy raz xDD ale jak krem pycha to reszta na pewno też :loveu: tam nie ma gifów! Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 jak nie ma gifów? mi się ruszają, :roll: a juz sie cieszyłam że wam ładne ruszające obrazki wkleję a tu nic :placz: Spakuj mi trochę kremu i poślij kurierem ;) Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']jak nie ma gifów? mi się ruszają, :roll: a juz sie cieszyłam że wam ładne ruszające obrazki wkleję a tu nic :placz: Spakuj mi trochę kremu i poślij kurierem ;)[/quote] gruba będziesz :evil_lol: a krem mój, nie dam! sama se zrób, o! nic trudnego... nima obrazków. Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 hehe ja tez chce lukru mi tez wyslij :diabloti: to on piesojad jest?? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='gops']hehe ja tez chce lukru mi tez wyslij :diabloti: to on piesojad jest?? :evil_lol:[/quote] nie lukru tylko kremu, czytaj uważnie :P Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pffff kremu nie chce :eviltong: wole lukier :diabloti: czytam uwaznie :mad: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 to trzeba zrobic :eviltong: zart :diabloti: ja robie cista ale jutro ;) wiem ty tez jutro tylko krem dzisiaj :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']gruba będziesz :evil_lol: a krem mój, nie dam! sama se zrób, o! nic trudnego... nima obrazków.[/quote] ee glupie gify :angryy: trudne, ja nie umiem piec, gotować spoko ale piec :shake: [quote name='gops']hehe ja tez chce lukru mi tez wyslij :diabloti: to on piesojad jest?? :evil_lol:[/quote] [quote name='Tinka:)']nie lukru tylko kremu, czytaj uważnie :P[/quote] wy sie nie umawiajcie bo krem jedzie do mnie i więcej nie będzie :evil_lol: Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :) ja ci small przesle ciasto jutro mojej roboty moja specjalnosc :evil_lol: wysle kurierem :roll: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ale krem sie gotuje :P śmietana 30% 400ml, rozpuścić w niej białą czekoladę, zagotować, poczekać aż wystygnie, później dwie torebki bitej śmietany(śnieżki :P), wiórków kokosowych według uznania i gotowe :P Quote
gops Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 mmmmmmmm pycha :evil_lol: ja i tak wole lukier :razz::diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='gops']:) ja ci small przesle ciasto jutro mojej roboty moja specjalnosc :evil_lol: wysle kurierem :roll:[/quote] oo fajnie, im wiecej tym lepiej :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Smerfy są na jedynce! ja oglądam, razem z siostrami:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a ja dzis smerfy lookalam z bratem, i rodzicami :diabloti: odcinek o gargamelciu byl bardzo wzruszajacy -szczegolnie gdy Gargamel uratowal smerfika :loveu: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='betty_labrador']no, ale taki goły brzydki byl :D[/quote] nie był goły! miał na głowie czapeczkę wielkości paznokcia na małym palcu.:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Co wy mi w galerii streszczacie smerfy :evil_lol::evil_lol: chyba sobie ściągnę smerfne hity :diabloti: [QUOTE] no, ale taki goły brzydki byl :-D[/QUOTE] no co ty opowiadasz :evil_lol: goły Gargamel to najlepszy Gargamel :diabloti::diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ślicznościowa moli , czekamy na więcej fotek Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='psiara1996']ślicznościowa moli , czekamy na więcej fotek[/quote] jakie więcej fotek :mad: nie ma :evil_lol::evil_lol: bo mi się nie chce przerzucić z telefony na komputer :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 o ty leniu komórkowy!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 a bo te święta tak na mnie działają :evil_lol: Quote
Recommended Posts