Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']polityka międzynarodowa i europejska :diabloti::evil_lol:
[/QUOTE]
boże kochany, w życiu bym się na coś takiego nie pisała. :evil_lol:

Jakoś w ogóle do mnie nie dociera, że za 90 pare dni maturka, a potem studia i wgl, troche mnie to zaczyna przerażać. :diabloti:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amber']Nie zazdroszczę sesji ;-). Najlepsze są egzaminy z takich przedmiotów na które odp. nie ma powszechnie w internecie, tylko w książkach poświęconych temu zagadnieniu albo były tłumaczone tylko na wykładach (na które nikt oczywiście nie chodzi ;-) ) Wtedy tylko skrypty ratują system :lol:[/QUOTE]

bywa i tak :evil_lol:
bądź też egzaminy z wiedzy która powszechnie jest w sieci i książkach, ale ... wykładowca ma odmienną wiedzę na ten temat i wyłącznie ją egzekwuje :evil_lol:

[quote name='dogomanka_']boże kochany, w życiu bym się na coś takiego nie pisała. :evil_lol:

Jakoś w ogóle do mnie nie dociera, że za 90 pare dni maturka, a potem studia i wgl, troche mnie to zaczyna przerażać. :diabloti:[/QUOTE]

Ja też bym w życiu na coś takiego nie poszła :diabloti:

Ja mam obronę w tym roku i mimo tego, że ja mam sporo napisane w porównaniu do reszty roku, to i tak czarno to widzę :evil_lol:

Btw.
W czasie mojej nieobecności na dogo, zmuszona byłam uśpić kolejne dwie mysie dziewczyny, obie miały nowotwór, rozwiną się praktycznie w tym samym czasie u obu. Odeszły Blair i Zorina :-(
Zostały mi tylko dwie dziewczyny - Cirina i Darc

Posted

[quote name='Unbelievable']ee ja mam jutro egzamin z ćwiczeń z fizyki, materiał większy niż fiza rozszerzona, na 7 rano :) [B]idę czystko rekreacyjnie :evil_lol:[/B][/QUOTE]

no ba... w czasie sesji też trzeba rozrywkę mięć :evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE]bądź też egzaminy z wiedzy która powszechnie jest w sieci i książkach, ale ... wykładowca ma odmienną wiedzę na ten temat i wyłącznie ją egzekwuje :evil_lol:[/QUOTE]Tak było na jednym egz. Facet zadał pytanie między innymi o podpis elektroniczny, więc mu napisałam tak jak jest na Wiki i dostałam połowę punktów (aż poszłam pracę zobaczyć, bo nie wierzyłam, że nie zdałam - napisałam wszystko... Na co on, że za mało :diabloti:) Na poprawkę uczyłam się więc z książki napisanej przez niego :p i napisałam jego definicję - zdałam na 3,5 :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']dlatego mam szczeniaka :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

przytargałaś Ją w najlepszym momencie :eviltong:

[quote name='Amber']Tak było na jednym egz. Facet zadał pytanie między innymi o podpis elektroniczny, więc mu napisałam tak jak jest na Wiki i dostałam połowę punktów (aż poszłam pracę zobaczyć, bo nie wierzyłam, że nie zdałam - napisałam wszystko... Na co on, że za mało :diabloti:) Na poprawkę uczyłam się więc z książki napisanej przez niego :p i napisałam jego definicję - zdałam na 3,5 :diabloti:[/QUOTE]

Ja tak miałam z jakimś wykładowcą, już nie pamiętam co to za przedmiot był, ale było pytanie, na które się mega przygotowałam i napisałam mu odpowiedź na 4 A4, inni mieli po 1 stronie A4 i oblałam, tylko dlatego, że nie cytowałam słów z jego autorskiej książki, zrobiłam to za drugim razem i dostałam 5.0 :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Uuu szkoda :( Tata jednak wygrał co do myszy? ;)[/QUOTE]

a gdzie tam :diabloti::evil_lol:

Ja planuje wyjazd po obronie więc nie chcę brać mysz, bo za 6 miesięcy musiałabym je oddać komuś, więc to bez sensu

Posted

[quote name='NightQueen']Chrystus zmartwychwstał? :diabloti:[/QUOTE]

No to wydarzenie jest prawie na równi z tym o kórym chciałam powiedzieć :evil_lol:
Chociaż pewnie gdzieś już przeczytałaś, bo się wszędzie chwalę :diabloti:
Też zdałam w końcu prawko ! ^^ :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']No to wydarzenie jest prawie na równi z tym o kórym chciałam powiedzieć :evil_lol:
Chociaż pewnie gdzieś już przeczytałaś, bo się wszędzie chwalę :diabloti:
Też zdałam w końcu prawko ! ^^ :evil_lol:[/QUOTE]

aaa to gratuluje ;)

to co ? na zlot samochodami jedziemy? :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']aaa to gratuluje ;)

to co ? na zlot samochodami jedziemy? :diabloti:[/QUOTE]

A dziękuję :D

No wiadomo ;P wy przyjeżdżacie po mnie z Iśką i potem będziemy się wymieniać tym kto prowadzi ^^ :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']A dziękuję :D

No wiadomo ;P wy przyjeżdżacie po mnie z Iśką i potem będziemy się wymieniać tym kto prowadzi ^^ :diabloti:[/QUOTE]

każda swoim samochodem pojedzie by było sprawiedliwie :diabloti:

[quote name='dogomanka_']ej to jak tak dużo ludzi zdało prawko ostatnimi czasy to moze na zlot zahaczy ktoś o Olkusz i mnie zgarnie ze sobą? :evil_lol:[/QUOTE]

nie po drodze mam :eviltong:

[quote name='Aneta_M']Robisz fantastyczne zdjęcia, bardzo miło się je ogląda;)[/QUOTE]

zdjęcia dziadowskie, aczkolwiek dziękuje ;)

[quote name='betty_labrador']sesja, wszędzie sesja :) jak Wam dobrze :diabloti:

ja też mam juz prawko :eviltong:[/QUOTE]

no nie wiem czy tak dobrze.. :roll:

[quote name='darii_iia']Koniec gadania...daj Moli . :diabloti:
A rysunek fajny. Możesz też ich trochę więcej tutaj wrzucać. :evil_lol:[/QUOTE]

Moli :hmmmm: a kto to? :diabloti:

Wpadłam powiedzieć że zostałam po raz drugi ciocią i matką chrzestną jednocześnie :loveu: maleńkiej Emmy :loveu: (o to imię walczyłam przez 9 miesięcy i się udało :multi::diabloti:)

Po za tym zostałam moja współpracownica się zwolniła i zostałam sama, także przez cały dzień, dzień w dzień, pracuje po naście godzin, z przerwami na egzaminy na studiach (jutro też mam taką przerwę, o zgrozo.. egzamin ustny a wiem, że nic nie wiem) :mdleje: Z Molindą widuje się rano o 8 i wieczorem o 22, 23 albo jeszcze później :roll: ewidentnie jej brakuje mej osoby... mam nadzieje że w końcu znajdą mi kogoś na zmianę i że wkrótce sesja się zakończy (oby z sukcesem) i będę mogła jej poświęcić więcej czasu.

Posted

Ooo no to gratki :multi: Bo cie nie mogłam zrozumieć na fb, że niby podwójna ciotka czy co? :hmmmm:

[QUOTE][B]Została (po raz drugi) ciocią małej Emmy :)[/B]

[/QUOTE]
Ale już wszystko jasne ;)

Posted

[quote name='Bewarka']Ooo no to gratki :multi: Bo cie nie mogłam zrozumieć na fb, że niby podwójna ciotka czy co? :hmmmm:

Ale już wszystko jasne ;)[/QUOTE]

brak znaków interpunkcyjnych i zdanie brzmi dziwnie :evil_lol:

Po raz drugi ciocią w sensie, że moja siostra urodziła drugie dziecko ;)

Posted

[quote name='NightQueen']brak znaków interpunkcyjnych i zdanie brzmi dziwnie :evil_lol:

Po raz drugi ciocią w sensie, że moja siostra urodziła drugie dziecko ;)[/QUOTE]
Teraz :eviltong: to ja już wiem, ale z początku mały szok był :lol: