NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='dog193']Koty zajebiste :loveu: Ale król i tak najlepsiejszy :loveu: Miałam kiedyś podobnego na tymczasie :D A Krów wielki jest, no nie? :lol:[/QUOTE] z pewnością koty zajebiste :diabloti: (mam nadzieje że dzewuchy nie zdradzą tajników wykonywania tego zdjęcia :diabloti::evil_lol:) eee przesadzacie wszyscy, wcale taki duży nie jest :eviltong: on jest zaje***, poślinił mnie :evil_lol: nadwyrężył mięśnie na spacerze :evil_lol: (ale myślałam że ma więcej siły :diabloti: Iś bała mi się go dać trzymać :evil_lol:), dla mnie jest genialny po prostu. Zamieniamy się na psy z Iśką :diabloti: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='NightQueen']z pewnością koty zajebiste :diabloti: (mam nadzieje że dzewuchy nie zdradzą tajników wykonywania tego zdjęcia :diabloti::evil_lol:) [/QUOTE] A co, foty z neta ściągnęłaś? :lol: Jest wielki i już :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti: i ma na ogonie starą wylinkę :roll: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='dog193']A co, foty z neta ściągnęłaś? :lol: Jest wielki i już :diabloti:[/QUOTE] nie :evil_lol::evil_lol: zdjęcia jak najbardziej robione przeze mnie, ale w dość nietypowy sposób :evil_lol: eee wielki to jest mastiff a Czesio jest mały :diabloti: [quote name='Unbelievable']ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti: i ma na ogonie starą wylinkę :roll:[/QUOTE] zwana pospolicie gekonem madagaskarskim :diabloti: one wszystkie miały wylinkę :razz: węże też Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Unbelievable']ten gekon to nie gekon tylko phelsuma madagaskarska :diabloti:[/QUOTE] Od początku tak sądziłam. :diabloti: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='NightQueen'] eee wielki to jest mastiff a Czesio jest mały :diabloti: [/QUOTE] Jak dla mnie to dużej różnicy nie ma :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 i tak się w nim zakochałam :loveu: takiego owczara mogłabym mieć, z takim charakterem, innego nie :diabloti: ależ wy mnie lubicie prowokować :diabloti: [CENTER][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/5619/dsc1565g.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ile siedzę w terrarystyce tyle NIGDY nie widziałam nazywania ich gekonami :evil_lol: i spolszczenie ich nazwy to co najwyżej felsuma :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 [quote name='Unbelievable']Ile siedzę w terrarystyce tyle NIGDY nie widziałam nazywania ich gekonami :evil_lol: i spolszczenie ich nazwy to co najwyżej felsuma :diabloti:[/QUOTE] ja tam nie wiem, w aż tak w temacie nie siedzę, ale taka nalepka była w zoo, czy się oni walnęli czy ty może do tej pory nie wiedziałaś o tym to ja już nie wiem, trzeba by było szpiegostwo w szerszym kręgu znawców zrobić,a mnie się nie chce i mi to zresztą koło piór lata jak to to się nazywa :evil_lol: ale kolor ma świetny :p Quote
Unbelievable Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='NightQueen']ja tam nie wiem, w aż tak w temacie nie siedzę, ale taka nalepka była w zoo, czy się oni walnęli czy ty może do tej pory nie wiedziałaś o tym to ja już nie wiem, trzeba by było szpiegostwo w szerszym kręgu znawców zrobić,a mnie się nie chce i mi to zresztą koło piór lata jak to to się nazywa :evil_lol: ale kolor ma świetny :p[/QUOTE] to jest tak że zoo i inne tego typu instytucje bardzo lubią spolszczać nazwy zwierząt które niekoniecznie trzeba spolszczać, żadnej w tym intrygi :diabloti: Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja wiem jak robiłaś zdjęcia kotów. A więc : Jedna z Was wzięła WIELKI kawał surowego mięcha i machała nim gdzieś tam z boku aby zwrócić na siebie uwagę tygryska, lwa. A wtedy Ty weszłaś do klatki i niezauważalnie zrobiłaś mu zdjęcie.:razz: Quote
dog193 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ja stawiam na to, że Pati się rozebrała, żeby zwrócić uwagę kota na siebie i kiedy ten się nań spojrzał (widać ten niesmak i politowanie w oczach lwa:diabloti:) szybko cykała mu fotę :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Wbrew pozorom nie potrzebowałyśmy aż takich wyszukanych metod, jeden cyk bez wysiłku i cudne zdjęcie jest :evil_lol: A Krów Cię poślinił i nadwyrężył Ci mięsień na własne życzenie, prowokatorko jedna xd [QUOTE] z Adą ma minę oczywiście wystraszoną, jak każdy pies :diabloti: później zrzucę wszystkie zdjecia to ci poślę link ;-) Akurat z Krk do Ośw poszło szybko, tragedia była z Osw :shake: heheh no tak.. malo obficie w przygodny bylo :evil_lol:[/QUOTE]hiohio no tak, szkoda że Chester nie reaguje na 'bije mnie' tak jak Moli, by była zabawa :evil_lol: Widzisz, bida, musisz szybko się znów do Krk wybrać, spotkać jakieś wróżki i inne takie. Ja zdjęcie ogarne jutro i Wam wyślę. Widziałaś jaki mam avatar?:cool3: Quote
bianka19 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 pasujecie kurde do siebie, macie prawie taki sam kolor 'futerka'. :evil_lol: [url]http://img708.imageshack.us/img708/2711/dsc0995px.jpg[/url] świetne jest to zdjęcie. :loveu: [url]http://img651.imageshack.us/img651/1744/dsc1243r.jpg[/url] ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong: Quote
darii_iia Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='bianka19'] ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong:[/QUOTE] Ja byłam ostatnio w poznańskim.:lol: Quote
NightQueen Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [quote name='Unbelievable']to jest tak że zoo i inne tego typu instytucje bardzo lubią spolszczać nazwy zwierząt które niekoniecznie trzeba spolszczać, żadnej w tym intrygi :diabloti:[/QUOTE] możliwe, ale ja jeszcze nie przyłapałam ich na tym ;) a jak mówię, nie interesuję się na tyle gadami i płazami żeby znać ich nazwy właściwe, kilka gat. rozpoznaję i tyle. [quote name='darii_iia']Ja wiem jak robiłaś zdjęcia kotów. A więc : Jedna z Was wzięła WIELKI kawał surowego mięcha i machała nim gdzieś tam z boku aby zwrócić na siebie uwagę tygryska, lwa. A wtedy Ty weszłaś do klatki i niezauważalnie zrobiłaś mu zdjęcie.:razz:[/QUOTE] [quote name='dog193']Ja stawiam na to, że Pati się rozebrała, żeby zwrócić uwagę kota na siebie i kiedy ten się nań spojrzał (widać ten niesmak i politowanie w oczach lwa:diabloti:) szybko cykała mu fotę :diabloti:[/QUOTE] :mdleje: jakie teorię :evil_lol: żadna nie jest trafiona, moja wyobraźnia nie sięga aż tak daleko :evil_lol: [quote name='Avaloth']Wbrew pozorom nie potrzebowałyśmy aż takich wyszukanych metod, jeden cyk bez wysiłku i cudne zdjęcie jest :evil_lol: A Krów Cię poślinił i nadwyrężył Ci mięsień na własne życzenie, prowokatorko jedna xd hiohio no tak, szkoda że Chester nie reaguje na 'bije mnie' tak jak Moli, by była zabawa :evil_lol: Widzisz, bida, musisz szybko się znów do Krk wybrać, spotkać jakieś wróżki i inne takie. Ja zdjęcie ogarne jutro i Wam wyślę. Widziałaś jaki mam avatar?:cool3:[/QUOTE] Ja prowokator? oj tam... po prostu się z chłopakiem pobawić chciałam :evil_lol: a ty nam bezczelnie przeszkadzałaś :mad: Przyjadę na parę dni do Ciebie i Czesia się nauczy komendy "bije mnie" :diabloti: tylko ja go nauczę tak że będzie bronił mnie a nie ciebie :eviltong: No ja nie wiem jak ja będę żyła w tym nudnym mieście, bez takich ciekawych osobowości jak w Krk :placz: widzę właśnie ... avek za*** :cool3: Ja chciałam dziś zdjęcia zrzucić na photobucketa, ale mi instalacja w domu padła :mdleje: wybiło korki, bo włączone było za dużo urządzenie, później korki nie chciały się włączyć, a jak się już udało okazało się że kontakt w moim pokoju - do niego podłączony był komputer, kontakty w kuchni - w tym jeden od lodówki, przestały działać :-? i nie idzie, był elektryk ale na blokach mamy w taki dziwny sposób instalację zrobioną że nie wiadomo co do czego i gdzie jest podłączone, więc mamy przedłużki po całym domu porozkładane, do lodówki, prąd ciągniemy z łazienki [quote name='bianka19']pasujecie kurde do siebie, macie prawie taki sam kolor 'futerka'. :evil_lol: [URL]http://img708.imageshack.us/img708/2711/dsc0995px.jpg[/URL] świetne jest to zdjęcie. :loveu: [URL]http://img651.imageshack.us/img651/1744/dsc1243r.jpg[/URL] ostatnio jakaś moda na zoo, czy co? :eviltong:[/QUOTE] "prawie" to spora różnica :diabloti::evil_lol: moda? nie zauważyłam takiej zależności, w Krk zoo nie byłam, a wybierałam się od 3 czy 4 miesięcy w końcu się wybrałam z dziewczynami. [quote name='darii_iia']Ja byłam ostatnio w poznańskim.:lol:[/QUOTE] ja byłam w Poznańskich obu, starym i nowym ;) Spotkałam dziś zaj*** joreczka :loveu::diabloti: był wyższy od Moli :roflt: Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='NightQueen']"prawie" to spora różnica :diabloti::evil_lol: moda? nie zauważyłam takiej zależności, w Krk zoo nie byłam, a wybierałam się od 3 czy 4 miesięcy w końcu się wybrałam z dziewczynami.[/QUOTE] ale na serio, twój kolor włosów jest bardzo podobny. :eviltong: ja właśnie prawie u każdego widzę fotki z zoo. ;) Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 oo tu też fotki z zoo co tak wszystkich na odwiedziny wzieło:diabloti: kotki śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Avaloth Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='NightQueen'] Ja prowokator? oj tam... po prostu się z chłopakiem pobawić chciałam :evil_lol: a ty nam bezczelnie przeszkadzałaś :mad: Przyjadę na parę dni do Ciebie i Czesia się nauczy komendy "bije mnie" :diabloti: tylko ja go nauczę tak że będzie bronił mnie a nie ciebie :eviltong: No ja nie wiem jak ja będę żyła w tym nudnym mieście, bez takich ciekawych osobowości jak w Krk :placz: widzę właśnie ... avek za*** :cool3: Ja chciałam dziś zdjęcia zrzucić na photobucketa, ale mi instalacja w domu padła :mdleje: wybiło korki, bo włączone było za dużo urządzenie, później korki nie chciały się włączyć, a jak się już udało okazało się że kontakt w moim pokoju - do niego podłączony był komputer, kontakty w kuchni - w tym jeden od lodówki, przestały działać :-? i nie idzie, był elektryk ale na blokach mamy w taki dziwny sposób instalację zrobioną że nie wiadomo co do czego i gdzie jest podłączone, więc mamy przedłużki po całym domu porozkładane, do lodówki, prąd ciągniemy z łazienki Spotkałam dziś zaj*** joreczka :loveu::diabloti: był wyższy od Moli :roflt:[/QUOTE] Bo mi się nakręcał, jakby Ci potem odgryzł rękę to jeszcze na mnie by było :evil_lol: Dobra, zapraszam. A potem se go weź ze sobą :diabloti: U Ciebie nie ma żadnych fajnych wróżek ani ludzi którzy szukają partnerki życia? xd No tak, za mało przygód ostatnio to prąd Ci niespodziankę zrobił. Ja Ci linka na fejsie wysłałam do moich. Ale Wy macie więcej, bo tylko ja nie miałam mani pt. 'moim też zrób' i efekt tego taki że nie mam ani pół mojego zdjęcia :eviltong: Hiohio to jorek jak się patrzy :loveu: ciekawe czy był jorkiem czy psem xd Quote
Sweet Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jakie ładnie zdjęcia:D Ja czekam na wszystkie:D A koty bardzo ładnie ci wyszły :evil_lol: :diabloti: Nie chce mi się nic ;P Prawie 8 godzin podróży miałam do domu.. :O Quote
Avaloth Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ada Ty już w domu? Pochwal się swoimi kotami :diabloti: ode mnie zdjęcia macie obie na fejsie, teraz czekam na Wasze :razz: Quote
Sweet Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Avaloth']Ada Ty już w domu? Pochwal się swoimi kotami :diabloti: ode mnie zdjęcia macie obie na fejsie, teraz czekam na Wasze :razz:[/QUOTE] Tak już w domu:) wczoraj po 22 byłam w domu już :D Pochwalę się o to się nie martw:D Wiem dostałam:D Ja moje zaraz też wgram :D Quote
vege* Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [URL]http://img708.imageshack.us/img708/5426/hkjkh.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu: jakie cudne świnki, tylko szkoda, że kiedyś muszą urosnąć :lol: Quote
NightQueen Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='bianka19']ale na serio, twój kolor włosów jest bardzo podobny. :eviltong: ja właśnie prawie u każdego widzę fotki z zoo. ;)[/QUOTE] czysty przypadek :p [quote name='Marta_Ares']oo tu też fotki z zoo co tak wszystkich na odwiedziny wzieło:diabloti: kotki śliczne:loveu: :loveu: [/QUOTE] mi się tam najbardziej kucyk podobał, może dlatego że Iśke ugryzł :diabloti::evil_lol: [quote name='Avaloth']Bo mi się nakręcał, jakby Ci potem odgryzł rękę to jeszcze na mnie by było :evil_lol: Dobra, zapraszam. A potem se go weź ze sobą :diabloti: U Ciebie nie ma żadnych fajnych wróżek ani ludzi którzy szukają partnerki życia? xd No tak, za mało przygód ostatnio to prąd Ci niespodziankę zrobił. Ja Ci linka na fejsie wysłałam do moich. Ale Wy macie więcej, bo tylko ja nie miałam mani pt. 'moim też zrób' i efekt tego taki że nie mam ani pół mojego zdjęcia :eviltong: Hiohio to jorek jak się patrzy :loveu: ciekawe czy był jorkiem czy psem xd[/QUOTE] pfff.... na własną odpowiedzialność go prowokowałam :evil_lol: No niestety, u mnie żadnych tak rozrywkowych ludzi nie ma :placz: york był psem :loveu: pan pozwolił mu się powąchać z M., nie zabrał go w panice na ręce :evil_lol: ale różową kokardkę miał :diabloti: [quote name='Sweet']Jakie ładnie zdjęcia:D Ja czekam na wszystkie:D [B]A koty bardzo ładnie ci wyszły :diabloti:[/B] Nie chce mi się nic ;P Prawie 8 godzin podróży miałam do domu.. :O[/QUOTE] dziękuje, tobie również :diabloti: [quote name='vege*'][URL]http://img708.imageshack.us/img708/5426/hkjkh.jpg[/URL] :loveu::loveu: jakie cudne świnki, tylko szkoda, że kiedyś muszą urosnąć :lol:[/QUOTE] noo, te dorosłe już nie były takie słodkie niestety [CENTER]Wróciłam do domu, bo na wsi byłam i nic nie robiłam :cool3: Dla odmiany zdjęcia M. teraz dodam M. testuje nowy szarpak od dogstyle [IMG]http://img810.imageshack.us/img810/6145/dsc2126q.jpg[/IMG] [IMG]http://img542.imageshack.us/img542/225/dsc2193.jpg[/IMG] w stylu deer :diabloti: [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2293/dsc2283p.jpg[/IMG] [IMG]http://img580.imageshack.us/img580/5676/dsc2293p.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
NightQueen Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [CENTER][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3397/dsc2438t.jpg[/IMG] [IMG]http://img825.imageshack.us/img825/2476/dsc2399p.jpg[/IMG] [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/172/dsc2441y.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Recommended Posts