Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale kochane [URL]http://images25.fotosik.pl/172/a9b9c3872376b2f9med.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:
ładnych macie kolegów :)
ee przepraszam, dawno nie zaglądałam..:roll: wybaczysz mi? :)
[quote name='smallpati']Noooo a co tu tak pusto :roll:

brak nowych zdjęc :mad: żadnej krówki na horyzoncie[/quote] są fotki ze spacerku, na poprzedniej, czy dwie strony temu ;) nowe pod koniec tygodnia, może nawet jutro parę ze szkolenia się uda :)

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE] ee przepraszam, dawno nie zaglądałam..:roll: wybaczysz mi? :smile:[/QUOTE]

noo nie wiem :diabloti:

[QUOTE] są fotki ze spacerku, na poprzedniej, czy dwie strony temu ;-) nowe pod koniec tygodnia, może nawet jutro parę ze szkolenia się uda :smile:[/QUOTE]

noo ja te ze spacerku to już dawno widziałam :mad:

Posted

[quote name='Mi.'][B]Czeeeść:loveu:A ja zaglądam do Was prawie codziennie:cunao:[/B]

[B]:evil_lol:[/B][/quote]

ja do was też ;) ale sie mało odzywam :diabloti:

Kiedy coś nowego Erguni zmawiasz? :evil_lol: A Frankowi kiedy róż sprawisz :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']ja do was też ;) ale sie mało odzywam :diabloti:

Kiedy coś nowego Erguni zmawiasz? :evil_lol: A Frankowi kiedy róż sprawisz :diabloti:[/quote]

Obrożocholiczka :P

ja dzisiaj chciałam Gramiemu obrożę zafundować, ale mama była i tak przerażona po cenie 1,5kg karmy i szamponu- prawie 90 zł :oops::evil_lol: więc sie powstrzymałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']Obrożocholiczka :P

ja dzisiaj chciałam Gramiemu obrożę zafundować, ale mama była i tak przerażona po cenie 1,5kg karmy i szamponu- prawie 90 zł :oops::evil_lol: więc sie powstrzymałam :evil_lol:[/quote]

tatuś też się przeraża cenami royala :evil_lol::evil_lol: bo to on płaci, a oborze idą z mojej kieszeni

Czym karmisz psa?

Posted

[quote name='smallpati']tatuś też się przeraża cenami royala :evil_lol::evil_lol: bo to on płaci, a oborze idą z mojej kieszeni

Czym karmisz psa?[/quote]

za 1,5kg royala płacę tyle co za 3kg profilum, którą bardzo sobie chwalę ponieważ jest dobra na sierść, ale dzisiaj mi coś odwaliło i wzięłam royala :oops:

obroże też z mojej, ewentualnie mama siostra i ja :evil_lol: także nie wychodzi w sumie tak dużo :P

Posted

[quote name='smallpati']Ja royala kupuje ostatnio ;) Moli się fajnie świeci po nim :p a wystawiasz psiaka?[/quote]

Oczywiście, że wystawiam :P
za 3tyg, później dopiero lipiec i sierpień i październik :P

Posted

[quote name='Tinka:)']Oczywiście, że wystawiam :P
za 3tyg, później dopiero lipiec i sierpień i październik :P[/quote]

pierwszy raz będziesz go wystawiać? :p będę trzymać kciuki :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']aha a jakie były wyniki poprzednich? :) chcesz z niego w przyszlosci reproduktora zrobic?[/quote]
trochę (bardzo) za wysoki jest na jacka ale rodzice chcą, więc chyba będzie(jak nam wyjdzie :evil_lol:)
2xdosk., III i I miejsce

Posted

[quote name='smallpati']ja do was też ;) ale sie mało odzywam :diabloti:

Kiedy coś nowego Erguni zmawiasz? :evil_lol: A Frankowi kiedy róż sprawisz :diabloti:[/quote]
[B]hahaha:eviltong: Mam róż ale do sprzedania raczej:cool1:chyba nie odważe się założyć mu taki czaprak:D A na razie zastanawiam się nad Lupine dla Erdzika:oops:. Puppy love i dolphin bay:p no i Tropicana :P[/B]

Posted

ee no to ładne oceny ma :p
bardzo duży jest? ile ma cm ponad normę :evil_lol::evil_lol:

Gdzie jest ta wystawa gdzie jedziesz?

[QUOTE][B]hahaha:eviltong: Mam róż ale do sprzedania raczej:cool1:chyba nie odważe się założyć mu taki czaprak:-D A na razie zastanawiam się nad Lupine dla Erdzika:oops:. Puppy love i dolphin bay:p no i Tropicana :P[/B][/QUOTE]

puppy kup :D:D:D:D
Eee faceci w różach chodzą noo ubieraj mu, ładnie mu będzie

Posted

[quote name='Tinka:)']Obrożocholiczka :P

ja dzisiaj chciałam Gramiemu obrożę zafundować, ale mama była i tak przerażona po cenie 1,5kg karmy i szamponu- prawie 90 zł :oops::evil_lol: więc sie powstrzymałam :evil_lol:[/quote]
No to ładnie się wykosztowałaś. :-o :lol: A cóż to za szampon? :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No to ładnie się wykosztowałaś. :-o :lol: A cóż to za szampon? :cool3:[/quote]

[URL="http://www.kuchniapupila.pl/pies/czystosc1/szampony_i_odzywki1/jean_pierre_hery_szampon_intense_blanc,p2004844615"]taki o[/URL] szampon jeszcze nie tak strasznie, ale ta karma... :evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']puppy kup :D:D:D:D
Eee faceci w różach chodzą noo ubieraj mu, ładnie mu będzie[/quote]
[B]nie dam się namówić:eviltong:. Niedługo chyba zmieniam stajnie więc tam będe skora mu założyć:cool3::cool3:[/B]

Posted

hej Small flatomaniaczko :D mamy kilka zaprzyjaźnionych flatów i w porównaniu z moimi psicami to zdecydowanie SĄ bardzo energiczne psy ;) wiecznie z machającymi ogonami i jęzorami próbującymi wszystkich zalizać jak najszybciej :D napewno nie będziesz się nudzić z takim towarzyszem ;) ciekawa rasa!

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No to ładnie się wykosztowałaś. :-o :lol: A cóż to za szampon? :cool3:[/quote]

karma jest droga, ja za 500gr opakowanie royala płace 20zł, tyle dobrze że Moli je mało i takie opakowanie ma na miesiąc :evil_lol: ale przekichane mają osoby które royalem karmią bernardyna :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Tinka:)'][URL="http://www.kuchniapupila.pl/pies/czystosc1/szampony_i_odzywki1/jean_pierre_hery_szampon_intense_blanc,p2004844615"]taki o[/URL] szampon jeszcze nie tak strasznie, ale ta karma... :evil_lol:[/quote]

miałaś ten szampon już? On faktycznie działa i wybiela sierść ?

[quote name='betty_labrador']oh small TY obrożomaniaczko :P[/quote]

JA ? a skąd :diabloti::diabloti:

[quote name='Mi.'][B]nie dam się namówić:eviltong:. Niedługo chyba zmieniam stajnie więc tam będe skora mu założyć:cool3::cool3:[/B][/quote]

no wiesz :mad: wstydzisz się go :eviltong:
czemu zmieniasz stajnie?

[quote name='Tilia']hej Small flatomaniaczko :D mamy kilka zaprzyjaźnionych flatów i w porównaniu z moimi psicami to zdecydowanie SĄ bardzo energiczne psy ;) wiecznie z machającymi ogonami i jęzorami próbującymi wszystkich zalizać jak najszybciej :D napewno nie będziesz się nudzić z takim towarzyszem ;) ciekawa rasa![/quote]

[quote name='betty_labrador']Tilia apropo Twoich psow, widzialam Cie kiedys w metrze z dwoma olbrzymami :lol: fajnie to wygladalo. ale bylam wtedy bez mojej psicy.
No to prawda flaty maja ADHD :eviltong:[/quote]

No i właśnie boje się że dla Moli flat będzie za bardzo towarzyski :roll: Kurde mam takie wymagania do rasy że chyba jeszcze nie ma takiej która by to wszystko spełniała :-( Ja bym jeszcze poszła na kompromisy tzn przeżyłabym jakbym miała psa nie czarnego, ale Moli nie będzie kompromisowa, nie może mieć kolegę z ADHD bo się już w ogóle do sąsiadki wyprowadzi :evil_lol:

[quote name='Tilia']Betty, trzeba było mnie zaczepić :) ale żadne z nich olbrzymy, po prostu dziewczyny mają długie nogi ;)[/quote]

Bett się wystraszyła szarych :D Szare śliczne, też bym chciała długie nogi mieć :loveu:

P.S ludzie na ulicy nie pytają cię czasem czy to kucyki? bo ja sie spotkałam z takim czymś jak pani prowadziła afgana na smyczy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Small, dialog z metra właśnie
ścisk straszny, stoję z szarymi

nagle gdzieś zza ludzi słyszę pis dziecka
-mamo mamo konikiiiiii!!!!! konikiiiii!!!
po kilku stacjach zrobiło się luźniej, zobaczyłam dziecko w spacerówce, dziecko przyjrzało się psom, zawstydziło się jakby
-pseplasam pieski, pseplasam pieski, pseplasam...

Posted

[COLOR=Red][B]Łapówka dla was :diabloti:

[IMG]http://images32.fotosik.pl/172/cb4a6267ae000eccmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images23.fotosik.pl/172/90f6e83f72ce1ecbmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images34.fotosik.pl/172/bf74ed5bc03c05damed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/172/47c440dccac53f6emed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images30.fotosik.pl/173/c9161a59d682bee4med.jpg[/IMG]

[/B][/COLOR]