NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Sweet']Cóż to za Alex?:D Powiedz coś więcej?:D Twój?? :)[/QUOTE] [quote name='Chantell']a może by tak więcej inf? :diabloti:[/QUOTE] informacje, ależ proszę bardzo :diabloti: Axel to chłopak shih tzu, 3 miesięczny :cool3: nowy kolega Moli, którego ona nie znosi, ale polubi bo wyjścia nie ma :eviltong: Quote
Tepes Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [COLOR="blue"]jaaaki cipciak fajny:loveu: a Molly normalnie pełnia szczęścia:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]jaaaki cipciak fajny:loveu: a Molly normalnie pełnia szczęścia:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Moli go nie trawi jeszcze :diabloti::evil_lol: [quote name='Unbelievable']twój czy nie twój? :diabloti:[/QUOTE] jak ja lubię to napięcie :diabloti: Quote
Illusion Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [url]http://img853.imageshack.us/img853/5118/dsc0665z.jpg[/url] "Matko, jakie to obrzydliwe" :lol: Uroczy maluszek :loveu:. Quote
Unbelievable Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 czyli nie twój, bo jakby był twój to już byś dawno napisała żeby się pochwalić :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Illusion'][URL]http://img853.imageshack.us/img853/5118/dsc0665z.jpg[/URL] "Matko, jakie to obrzydliwe" :lol: Uroczy maluszek :loveu:.[/QUOTE] Dokładnie tak odbiera Moli każdego szczeniaczka :evil_lol: [quote name='Unbelievable']czyli nie twój, bo jakby był twój to już byś dawno napisała żeby się pochwalić :evil_lol:[/QUOTE] niekoniecznie :diabloti: zwłaszcza gdybym długo nie była pewna czy plan owy wypali :cool3: Quote
gops Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 świetny ! śliczny szczyl i fajne imię ;) z hodowli ? Moly widać niesamowicie zadowolona z nowego kolegi :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='NightQueen']informacje, ależ proszę bardzo :diabloti: Axel to chłopak shih tzu, 3 miesięczny :cool3: [B]nowy kolega Moli, którego ona nie znosi, ale polubi bo wyjścia nie ma[/B] :eviltong:[/QUOTE] Czyli wnioskuję że pies jest Pati:cool3::cool3: Chociaż kto to tam wie:eviltong: Z nią nigdy nic nie wiadomo:evil_lol::diabloti: Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jaki celibat, co, gdzie ?! Nie zgadzam się ! :evil_lol: Nie bądź taka no, grzeczna jestem :roll: [SIZE=1]Uwaga, grożę Ci :diabloti: jak wprowadzisz celibat to powiem wszystko co wiem Adzie :evil_lol::loveu:[/SIZE] Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='gops']świetny ! śliczny szczyl i fajne imię ;) z hodowli ? Moly widać niesamowicie zadowolona z nowego kolegi :evil_lol:[/QUOTE] z pseudo :siara: [quote name='Sweet']Czyli wnioskuję że pies jest Pati:cool3::cool3: Chociaż kto to tam wie:eviltong: Z nią nigdy nic nie wiadomo:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] jak zdam weekendowych egzaminów 5 t wam powiem, jak nie to poczekacie jeszcze :diabloti: [quote name='Avaloth']Jaki celibat, co, gdzie ?! Nie zgadzam się ! :evil_lol: Nie bądź taka no, grzeczna jestem :roll: [SIZE=1]Uwaga, grożę Ci :diabloti: jak wprowadzisz celibat to powiem wszystko co wiem Adzie :evil_lol::loveu:[/SIZE][/QUOTE] don't you dere :mad::mad: Ty wiesz, ale reszta na razie nie musi, znać pełnej prawdy o Axelku :loveu::diabloti: Quote
Avaloth Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='NightQueen'] jak zdam weekendowych egzaminów 5 t wam powiem, jak nie to poczekacie jeszcze :diabloti:[/QUOTE] kocham Cie :evil_lol::evil_lol: brzydkie ma imię tak swoją drogą xd Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Avaloth']kocham Cie :evil_lol::evil_lol: brzydkie ma imię tak swoją drogą xd[/QUOTE] :mad::mad::mad: brzydkie? :mad::mad::mad: powiedz to jeszcze raz :mad: [SIZE=1]ma imię przypominające mi o Axie - bullinku ex-tz'a :loveu:[/SIZE] Quote
Sweet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Avaloth'] [SIZE=1]Uwaga, grożę Ci :diabloti: jak wprowadzisz celibat to powiem wszystko co wiem Adzie :evil_lol::loveu:[/SIZE][/QUOTE] Powiedz mi z okazji urodzin! :cool3::cool3: [quote name='NightQueen'] jak zdam weekendowych egzaminów 5 t wam powiem, jak nie to poczekacie jeszcze :diabloti: Ty wiesz, ale reszta na razie nie musi, znać pełnej prawdy o Axelku :loveu::diabloti:[/QUOTE] E tam:P powiedz mi jak mój prezent od Ciebie bo myszek nie dostałam :diabloti: Ja muszę:diabloti::cool3: Quote
NightQueen Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 taki prezent zbyt drogocenny jest, nie stać mnie na niego :diabloti: a tak w ogóle to 100 lat :loveu: Quote
Sweet Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='NightQueen']taki prezent zbyt drogocenny jest, nie stać mnie na niego :diabloti: a tak w ogóle to 100 lat :loveu:[/QUOTE] E tam nie stać :P żałujesz na mnie poprostu :evil_lol: Dziękuję :loveu: Quote
ariss Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 czemu pies z pseudo:mdleje: :2gunfire: a tak poza tym to gadaj co i jak;) Quote
zaba14 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a może to siostry? :P zdecydowała się na coś mniejszego?:) Quote
Marta_Ares Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Witamy u Was :) Moli chyba niezbyt zadowolona z "nowego" kolegi :P Quote
nicnasile Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 dobra dobra, pies, psem, ale zastanowiłaś się już co z naszym Manhattanem? Quote
NightQueen Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='Sweet']E tam nie stać :P żałujesz na mnie poprostu :evil_lol: Dziękuję :loveu:[/QUOTE] bo fakt - żałuje, ale nei chciałam tego tak drastycznie pisać :diabloti: [CENTER][B]Dobra już mówię całą prawdę i tylko prawdę :cool3: Axel to pies znajomych mojej mamy, będzie moim "psem" jeśli chodzi tylko o strzyżenie[/B], jak u mnie był to podcinaliśmy mu włosy koło oczu. Ale jest po prostu genialny, zakochałam się w nim :loveu: mimo że mnie takie rasy nie radują, to od niego oczu nie mogę oderwać, charakter ma genialny po prostu :loveu: I w ogóle potrafi, mimo krótkiej paszczy chwycić już piłkę, a M. gdzie miała raz dłuższą japę, nie dała rady tego zrobić w jego wieku :crazyeye: mowa o piłce tenisowej [/CENTER] [quote name='ariss']czemu pies z pseudo:mdleje: :2gunfire: a tak poza tym to gadaj co i jak;)[/QUOTE] a co dziwniejsze to ludzie mają jeszcze sukę rodowodową Onka, którą wystawiali (już jest emerytką) i ma zrobioną nawet hodowlankę, więc przeżyć nie mogłam że Axel bez papierów jest, ale kobita mówi że mąż jej się zajmował wystawami, a teraz jest za granicą. [quote name='zaba14']a może to siostry? :P zdecydowała się na coś mniejszego?:)[/QUOTE] Nie u niej mały pies nie wchodzi w grę, z tego zwzględu że szwagier nie toleruje psów w łóżku, a siostra wie gdzie za każdym razem kończy M. jak tak śpie a szwagra nie ma :diabloti::evil_lol: tylko cicho... nikt nic nie wie :eviltong: A tak serio to ona chce duże psy. Mogę oświadczyć że ogrodzenie jest już zamówione (bo ono wszystko wstrzymuje), co prawda nie wiem co to będzie za pies, miał być sznup, ale nie wiem czy wypali ze względu na hodowlę w Pl., może to być też pies z adopcji, bo w ramach edukacji, zabrałam siostrę parę razy do schronu i wie co tam się dzieje, więc mówi że może takiego (a ja już mam pare maluchów na oku :cool3:), albo może inna rasa, kurde sama nie wiem, jest w ogóle duże prawdopodobieństwo że na jednym się nie skończy :diabloti: [quote name='Marta_Ares']Witamy u Was :) Moli chyba niezbyt zadowolona z "nowego" kolegi :P[/QUOTE] Cześć Moli wiecznie jest z czegoś niezadowolona :evil_lol: taki już głupi ten mój pies :diabloti: [quote name='nicnasile']dobra dobra, pies, psem, ale zastanowiłaś się już co z naszym Manhattanem?[/QUOTE] to jeszcze nie spakowana? ja od 3 dni czekam :diabloti: [quote name='Avaloth']Skończyłam pierwszą serię Plotkary właśnie.[/QUOTE] jedź dalej :cool3: a ja nie mam co oglądać :-( Mysz mam chorą (Darc) po raz kolejny, jedziemy na antybiotykach :shake: Aktualnie też zbieram różne deski, siatki, druty, kołki itd. gdyż mam w planach budowę klatki dla dziewczyn ;) (dla M. chyba też zbuduję jak mnie będzie denerwować :diabloti:), jak wszystko uzbieram to będę Bob Budowniczy :cool3: Quote
nicnasile Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='NightQueen'] to jeszcze nie spakowana? ja od 3 dni czekam :diabloti: [/QUOTE] SPAKOWANAAAA! Jedziemy!!!! :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 krótko coś ich przetrzymałaś :eviltong: Bob budowniczy zawsze da radę.. :evil_lol: powodzenia, pochwal się efektami. A jak siostry-terrorystki i ich ofiara? Lepiej już? Biedna Darc, ona co chwilę coś łapie, czy ja już myszy mylę ? Quote
Recommended Posts