:: FiGa :: Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [url]http://img842.imageshack.us/img842/8240/dsc0822m.jpg[/url] Z tego zdjecia emanuje magia :loveu: Quote
NightQueen Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Sweet']Musiałabym jakieś zdjęcia zrobić:P ale są takie badziewne bo za bardzo się nie bawiłam modeliną:P ładne tygryski kiedyś zrobiłam, ale sprzedałam:-D i te iśki i marty kolczyki chyba wyszły mi najlepsze;D Wiem:P ale robisz fajne:-D [/QUOTE] zrób bo jestem ciekawa :p ja mam inne zdanie na ten temat :diabloti: [quote name=':: FiGa ::'][URL]http://img842.imageshack.us/img842/8240/dsc0822m.jpg[/URL] Z tego zdjecia emanuje magia :loveu:[/QUOTE] zielone wróżki, ogry i krasnoludki :diabloti::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Winx :evil_lol:[/QUOTE] byleby nie Hanna Montana :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='NightQueen']zrób bo jestem ciekawa :p ja mam inne zdanie na ten temat :diabloti: [/QUOTE] Zrobię jakoś w tym tyg;) Zauważyłam już ale ono jest błędne;P [quote name='NightQueen']byleby nie Hanna Montana :evil_lol:[/QUOTE] Nie śmiej się z Hanny Montany, bo ja nią byłam:evil_lol: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='NightQueen']byleby nie Hanna Montana :evil_lol:[/QUOTE] :loveu: :loveu: Achhh Quote
Tepes Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [COLOR="blue"]ile zdjęć aż mi sie wierzyć nie chce:evil_lol: ojoj jak mi przykro, że po kąpaniu wytaplała sie w ścieku:loveu::evil_lol: [url]http://img842.imageshack.us/img842/8240/dsc0822m.jpg[/url] :loveu:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Sweet jakoś mnie nie dziwi że byłaś MOntanom, bo wszystko co mi się źle kojaży t ma związek z tobą :diabloti: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]ile zdjęć aż mi sie wierzyć nie chce:evil_lol: ojoj jak mi przykro, że po kąpaniu wytaplała sie w ścieku:loveu::evil_lol: [URL]http://img842.imageshack.us/img842/8240/dsc0822m.jpg[/URL] :loveu:[/COLOR][/QUOTE] teraz to się cieszę że to był tylko ściek, bo wiesz co zrobiła dziś... :placz::placz: Weszła pod busa, była cała czarna bo się powycierała w olej silnikowy :placz::placz: nie mogłam tego domyć, katastrofa, mam nadzieje tylko że nie polizała tam czegoś, jak na razie nic jej nie jest, ale zabije ją kiedyś, przysięgam że ją zabije :angryy: Quote
NightQueen Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]o matko co za agentka[/COLOR][/QUOTE] a nawet mi nie mów, najpierw się śmiałam bo myślałam że to błoto, później to myślałam że ją zabiję :mad: Quote
Justa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='NightQueen']Weszła pod busa, była cała czarna bo się powycierała w olej silnikowy :placz::placz: nie mogłam tego domyć, katastrofa, mam nadzieje tylko że nie polizała tam czegoś, jak na razie nic jej nie jest, ale zabije ją kiedyś, przysięgam że ją zabije :angryy:[/QUOTE] Czym zmywałaś? Ja myłam Galinę masłem jak się utytłała :lol: Quote
NightQueen Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Justa']Czym zmywałaś? Ja myłam Galinę masłem jak się utytłała :lol:[/QUOTE] puściło się po szponach dla ludzi i szarym mydle, kilka razy nakładałam i szorowałam ją. Była od szyi po ogon czarna -dosłownie, jeszcze nie byłam u sobie bo zdarzyło się to jak byliśmy na grillu, nie miałam ręczników dla niej, nic kompletnie :shake: Quote
Justa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Na przyszłość polecam masło, margarynę - w każdym razie coś tłustego ;) Quote
NightQueen Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Justa']Na przyszłość polecam masło, margarynę - w każdym razie coś tłustego ;)[/QUOTE] dzięki za radę, sama bym na to nie wpadła :p Ale w sumie i tak myślałam że olej będzie trudniej zmyć, nie było tak źle. Quote
Paula03 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ale mnie tu dawno nie było :) [url]http://img846.imageshack.us/img846/1492/dsc0778p.jpg[/url] Piękna :loveu: Quote
Sweet Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='NightQueen']Sweet jakoś mnie nie dziwi że byłaś MOntanom, bo wszystko co mi się źle kojaży t ma związek z tobą :diabloti: [/QUOTE] Dzięki Pati :loveu: Na Ciebie zawsze mogę liczyć i wiedziałam, że masz o mnie dobre zdanie i mnie kochasz:diabloti: Quote
Avaloth Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cześć żono. Przyszłam zapytać czy jak nie znajdę pracy bo zdam maturę na 31% to mnie weźmiesz na swoje utrzymanie ? :cool3: Quote
NightQueen Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Paula03']Ale mnie tu dawno nie było :) [URL]http://img846.imageshack.us/img846/1492/dsc0778p.jpg[/URL] Piękna :loveu:[/QUOTE] dzięki :p [quote name='Sweet']Dzięki Pati :loveu: Na Ciebie zawsze mogę liczyć i wiedziałam, że masz o mnie dobre zdanie i mnie kochasz:diabloti:[/QUOTE] do usług :p [quote name=':: FiGa ::']:calus: :calus:[/QUOTE] dziś to już mnie nic nie pocieszy, po akcji z szczeniakami, katastrofa, teraz mam na głowie 2 dorosłe suczki :shake: [quote name='Avaloth']Cześć żono. Przyszłam zapytać czy jak nie znajdę pracy bo zdam maturę na 31% to mnie weźmiesz na swoje utrzymanie ? :cool3:[/QUOTE] a głupoty gadasz, wierze w ciebie :p niech moc będzie z tobą :evil_lol: A wiesz z tym utrzymaniem może być ciężko gdyż, ponieważ sama nie pracuję :diabloti: ale zawsze możemy psy rozmnażać 11 ,12 maja jest wycieczka do Pragi, a moja mamusia nie chce mnie zabrać ze sobą :placz: :placz: muszę obmyślić strategiczny plan działania żeby ją przekonać :diabloti: Quote
Sweet Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='NightQueen']do usług :p a głupoty gadasz, wierze w ciebie :p niech moc będzie z tobą :evil_lol: A wiesz z tym utrzymaniem może być ciężko gdyż, ponieważ sama nie pracuję :diabloti: ale zawsze możemy psy rozmnażać 11 ,12 maja jest wycieczka do Pragi, a moja mamusia nie chce mnie zabrać ze sobą :placz: :placz: muszę obmyślić strategiczny plan działania żeby ją przekonać :diabloti:[/QUOTE] :D:D Będę o tobie Pamiętać jak będę chciała coś miłego usłyszeć;D Nie bierz iśki do siebie bo ona zda i się dostanie na studia;P Próbuje tylko się do Ciebie wprosić;P Ale w sumie tak mogłybyście rozmnażać chestera i Moli, a ty głupia Molcie ciachnęłaś:P To namów;D Ja mogę Cię na wycieczkę klasową do Czech zabrać. Quote
NightQueen Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Sweet']:D:D Będę o tobie Pamiętać jak będę chciała coś miłego usłyszeć;D Nie bierz iśki do siebie bo ona zda i się dostanie na studia;P Próbuje tylko się do Ciebie wprosić;P Ale w sumie tak mogłybyście rozmnażać chestera i Moli, a ty głupia Molcie ciachnęłaś:P To namów;D Ja mogę Cię na wycieczkę klasową do Czech zabrać.[/QUOTE] heh myślisz że się chce wepchać ? pewnie po to żeby się z myszami pobawić :evil_lol: no niestety, wycięłam ją i do końca życia będę żałować :shake: Mogę jechać jako opiekun wasz? :cool3: oczywiście opiekun ma za darmo :diabloti: Quote
Sweet Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='NightQueen']heh myślisz że się chce wepchać ? pewnie po to żeby się z myszami pobawić :evil_lol: no niestety, wycięłam ją i do końca życia będę żałować :shake: Mogę jechać jako opiekun wasz? :cool3: oczywiście opiekun ma za darmo :diabloti:[/QUOTE] No na pewno... Chce pomęczyć troszkę myszki, a potem wróci do domu na studia jak jej się znudza;P No cóż, nie cofniesz tego błędu już... a takie byłyby ładne szczeniaczki.. Ja tam nie mam nic przeciwko:D Myślę, że moi chłopacy z klasy też by się ucieszyli mając takiego opiekuna :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przeczytałam przed chwilą o malamutkach, masakra :shake: ludzka nieodpowiedzialność nie zna granic. Pytałam rodziców czy nie znają kogoś kto by chciał, to mama stwierdziła że ona. A na pytanie 'a kto z nim będzie biegał 3 godziny dziennie + jakieś inne zajęcia' odpowiedziała 'u'. [quote name='NightQueen'] a głupoty gadasz, wierze w ciebie :p niech moc będzie z tobą :evil_lol: A wiesz z tym utrzymaniem może być ciężko gdyż, ponieważ sama nie pracuję :diabloti: ale zawsze możemy psy rozmnażać 11 ,12 maja jest wycieczka do Pragi, a moja mamusia nie chce mnie zabrać ze sobą :placz: :placz: muszę obmyślić strategiczny plan działania żeby ją przekonać :diabloti:[/QUOTE] Przyda się jutro, jak mi przysrają trudny listening to będę wszystko strzelać, jak aj to lubię :loveu: a patrząc na poziom dotychczasowych matur to tak właśnie będzie -.- o super pomysł. To kupmy sobie jakąś sukę, ona będzie mamą, Chester tatą, a Molinde będziemy pokazywać jako dziecko z poprzedniego miotu :cool3: [quote name='Sweet'] Nie bierz iśki do siebie bo ona zda i się dostanie na studia;P Próbuje tylko się do Ciebie wprosić;P Ale w sumie tak mogłybyście rozmnażać chestera i Moli, a ty głupia Molcie ciachnęłaś:P[/QUOTE] Ty brutusie przeciwko mnie :shake::diabloti: no też jej tego nie mogę wypatrzyc, taka okazja by była.. [quote name='NightQueen']heh myślisz że się chce wepchać ? pewnie po to żeby się z myszami pobawić :evil_lol: no niestety, wycięłam ją i do końca życia będę żałować :shake:[/QUOTE] to zawsze :evil_lol::loveu: ale nie tylko po to no, aż taka bezczelna nie jestem xd [quote name='Sweet']No na pewno... Chce pomęczyć troszkę myszki, a potem wróci do domu na studia jak jej się znudza;P No cóż, nie cofniesz tego błędu już... a takie byłyby ładne szczeniaczki.. Ja tam nie mam nic przeciwko:D Myślę, że moi chłopacy z klasy też by się ucieszyli mając takiego opiekuna :diabloti:[/QUOTE] phi, mi się myszki nie znudzą CHŁOPACY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa, Ewa, widzisz to ? :diabloti: Quote
Sweet Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Avaloth'] Ty brutusie przeciwko mnie :shake::diabloti: no też jej tego nie mogę wypatrzyc, taka okazja by była.. phi, mi się myszki nie znudzą CHŁOPACY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa, Ewa, widzisz to ? :diabloti:[/QUOTE] Oj tam od razu przeciwko:eviltong::eviltong: No widzisz, straszne nikt jej tego nie wybaczy:eviltong: Takie ładne szczeniaczki przepadły... No nie wiem:evil_lol: A pośmiej się:eviltong: U mnie się tak mówi:evil_lol: Zresztą mam dużo fajnych słów;D Mogę ci wysłać, bo kiedyś się zawzięłam i pospisywałam te co pamiętam:eviltong::eviltong: Quote
NightQueen Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Mam załamkę przez te malamuty :placz: najpierw byłam mega wk***, teraz jestem załamana bo mi ich żal jak nie wiem :shake: Czuje taką bezradność, całkowita beznadzieja. Tyle się u kombinowałam, przetestowałam masę osób, dzień i noc na telefonach, palce od pisania na klawiaturze mnie bolą, a po co to wszystko? po to żeby psy poszły w byle miejsce, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo co z nimi będzie, jest ich mi strasznie żal. Mimo że się napatrzę w schronisku na takie biedaki i to często z jeszcze gorszym startem niż miały te psy, to i tak jakoś lepiej sobie z tym radzę niż teraz, dlaczego ? nie wiem, może za bardzo się w to wkręciłam, głupia miałam za dużo nadziei i wierzyłam że wszystko pójdzie pięknie i ładnie, a każdy z 12 dostanie domek z bajki... no i jak zawsze to bywa dostałam kopa prosto w dupsko... Nie znoszę takich nieodpowiedzialnych ludzi, nie kwapiłam się do pomocy od początku, podchodziłam do tego normalnie, ale później jakoś tak samo przyszło że się zaangażowałam i kuna mam za swoje. I wiecie co nie pomagajcie nikomu bo tylko na tym gorzej wyjdziecie :shake: ------------------ Do tego mam jutro egzamin, nie wiem z czego, nie wiem o której, nie wiem gdzie, co śmieszniejsze na całym roku (dwa kierunki) nikt nie ma zielonego pojęcia, bo zajęcia były tak "ciekawe" że każdy się zajmował swoimi sprawami, albo tak jak ja :cool3: po prostu nie chodził na nie, bo czasu szkoda było. W każdym bądź razie mam dziś bojowe zdanie - nauczyć się - ale czego to już nie wiem :razz: ale szczerze mówiąc po dzisiejszym dniu stwierdzam że egzamin mnie najmniej obchodzi, zdam to zdam, nie zdam teraz to zdam w drugim terminie :p ----------------- [B] Iśka[/B] słyszałam że matura z matematyki była trudna, a nawet bardzo. Wszyscy u mnie myśleli że będzie prosta jak w zeszłym roku, a okazało się inaczej i większość nie ruszyła nawet zadań. Jak u ciebie było? Angielskim się nie przejmuj bo te zadania ze słuchu nie są trudne, tylko się skup na tym co mówią, a będzie dobrze :p trzymam kciuki i posyłam swojego kopa w dupsko na szczęście :p --------------- [B]Sweet [/B]ty się nie śmiej, my w liceum jadąc na wycieczkę znalazłyśmy sobie opiekunkę która miała lat 20 :diabloti: i była koleżanką jednej z dziewczyn która z nami chodziła, wychowawczynie nie była pocieszona, ale sama się w to wkopała bo powiedziała, że ona nie będzie organizować żadnych wycieczek, że jak chcemy to [U]wszystko[/U] mamy sobie sami zorganizować, no to sobie zorganizowaliśmy :diabloti: było chlanie jak popadnie i wielu nieprzytomnych było, a nasza "dorosła" opiekunka siedziała z nami, a panią nauczycielkę wysłaliśmy 6 domków do góry, czyli ileś set metrów od nas :diabloti: sama się prosiła :cool3: Quote
Recommended Posts