NightQueen Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Sweet']nie znam takiego słowa :evil_lol:[/QUOTE] nauczysz się go w praktyce :diabloti: [quote name='Onomato-Peja'][URL]http://img259.imageshack.us/img259/9377/dsc0048ay.jpg[/URL] - słodki ten Hugo, ma taki głupkowaty wyraz pysia :)[/QUOTE] bo to jest głupek mały :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']Fajne te fotki, ale... tylko dwie? :( I ciesze sie ze wypad sie udal :multi:[/QUOTE] dwie to całkiem dużo :eviltong: więcej nie dam, bo są z mą osobą, widoków nie posiadam. Bardzo fajnie było :loveu: [quote name='anetta']Jaka fajna ta frecia:loveu: A z Zakopanego to gdzie foty? he?![/QUOTE] były zdjęcia :diabloti: aż dwa :cool3: [quote name='Wero_']Śliczna Moli i 5 mych :D Fajny ten Hugo! Taki do mojego podobny jak był mały;) - taki ma głupkowaty wyraz pysia [Pipi-z myszy.info][/QUOTE] Hej, witaj na dogo ;) 5 mych i kolejne w drodze :cool3: Wybrałam sobie dziś temat na pracę zaliczeniową z administracji publicznej, muszę pisać coś o Wojewódzkim lekarzu weterynarii :evil_lol: muszę to napisać pod kontem administracji czyli opisać czym się zajmuje, kto mu podlega, jakie decyzje podejmuje itd. Więc jak macie jakieś informacje na ten temat to chętnie przyjmę :diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='NightQueen']nauczysz się go w praktyce :diabloti:[/QUOTE] Nie będzie mi takie słowo potrzebne:evil_lol: Quote
Aiste Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ło Matko !!!! ale masz Myszole przepiękne !!! [quote name='NightQueen']sporo mu do tamtych brakowało :diabloti: (oglądam oba programy :evil_lol:) miał chyba 1,5 kg moge się mylić, płaciliśmy 63 zł [CENTER] Darc [IMG]http://img576.imageshack.us/img576/315/dsc1008i.jpg[/IMG] [/CENTER][/QUOTE] Quote
NightQueen Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [CENTER]Cirina [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/8499/dsc0181rp.jpg[/IMG] Stefania [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/2894/dsc0148sb.jpg[/IMG] Afera [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/5421/dsc0191mn.jpg[/IMG] a Moli nie ma :diabloti: [/CENTER] Quote
Sweet Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [url]http://img832.imageshack.us/img832/5421/dsc0191mn.jpg[/url] tą uwielbiam :loveu: Ale ogólnie wszystkie mi się podobają:D i zdjęcia też:D Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [url]http://img34.imageshack.us/img34/2894/dsc0148sb.jpg[/url] [COLOR="blue"]cudo:loveu::loveu: Moli nie ma myszy ją zeżarły:diabloti:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Sweet'][URL]http://img832.imageshack.us/img832/5421/dsc0191mn.jpg[/URL] tą uwielbiam :loveu: Ale ogólnie wszystkie mi się podobają:D i zdjęcia też:D[/QUOTE] ciesze się :cool3: [quote name='Tepes'][URL]http://img34.imageshack.us/img34/2894/dsc0148sb.jpg[/URL] [COLOR=blue]cudo:loveu::loveu: Moli nie ma myszy ją zeżarły:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] trzymam ja poćwiartowaną w zamrażarce :diabloti: bo na raz to by miały za dużo :cool3: a tak na poważnie to zimno jest i nie chce mi się iść z aparatem na spacer, bo mi ręce się zamrażają jak trzymam puszkę, a domowych zdjęć M. nie lubię, do domowych zdjęć mam myszy :evil_lol: Mądra Patrycja kręciła włosy na lokówce, efekt taki że przypaliłam sobie palec, mam bąbla i boli jak nie wiem, mam jeszcze dwie malinki na szyi :roll: ale tak to jest kiedy sie kręci i ogląda Gotowe na wszystko a tam jest dużo śmiesznych momentów :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]oj jak mi przykro trzeba sie umiec posługiwać takim sprzetem:diabloti: zimno jest? znaczy sie nie wiem ale u mie tak słońce wali i wydaje sie ciepło być:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]oj jak mi przykro trzeba sie umiec posługiwać takim sprzetem:diabloti: zimno jest? znaczy sie nie wiem ale u mie tak słońce wali i wydaje sie ciepło być:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] to wszystko wina gospodyń :diabloti: doprowadzają mnie do ataków epilepsji ze śmiechu :evil_lol: -6 st., słońce świeci ale wieje strasznie, przez co jest zimno Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]]jo jakoś ich nie lubia:evil_lol: Ty mosz -6 nie chesz wiedziec ile jo mom na moim yntelygentnym termometrze xD i do tego sie dziwia[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]]jo jakoś ich nie lubia:evil_lol: Ty mosz -6 nie chesz wiedziec ile jo mom na moim yntelygentnym termometrze xD i do tego sie dziwia[/COLOR][/QUOTE] nie znasz się :diabloti: One wymiatają :evil_lol: plus 15? :diabloti: Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]żeby ino 15:diabloti:[/COLOR] [url]http://img808.imageshack.us/img808/4124/dogod.jpg[/url] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]żeby ino 15:diabloti:[/COLOR] [URL]http://img808.imageshack.us/img808/4124/dogod.jpg[/URL][/QUOTE] :roflt:gdzie ty go trzymasz? a piekarniku :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]nieeee:evil_lol: widzisz u mie kurde hica opolać sie:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]nieeee:evil_lol: widzisz u mie kurde hica opolać sie:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] na wakacje pojadę do ciepłych krajów - na Śląsk :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]włahahaha zapraszomy:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='NightQueen'] a tak na poważnie to zimno jest i nie chce mi się iść z aparatem na spacer, bo mi ręce się zamrażają jak trzymam puszkę, a domowych zdjęć M. nie lubię, do domowych zdjęć mam myszy :evil_lol: Mądra Patrycja kręciła włosy na lokówce, efekt taki że przypaliłam sobie palec, mam bąbla i boli jak nie wiem, mam jeszcze dwie malinki na szyi :roll: ale tak to jest kiedy sie kręci i ogląda Gotowe na wszystko a tam jest dużo śmiesznych momentów :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] U mnie też zimno...;/ Malinki to też od lokówki :diabloti: :evil_lol: Gotowe muszę nadrobić:D i z pamiętnikami też jestem o jeden do tyłu bo nie mam czasu;/ Anula że świeci to nie znaczy że jest ciepło:P Quote
Tepes Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [COLOR="blue"]a zoboczyłaś mój termometr? a nie wiem czy jest zimno czy nie bo nie wyłaża od piątku z doma[/COLOR] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]włahahaha zapraszomy:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] ty sie nie śmiej, bo ja się już pakuje :diabloti: nie będę u siebie marzła :evil_lol: [quote name='Sweet']U mnie też zimno...;/ Malinki to też od lokówki :diabloti: :evil_lol: Gotowe muszę nadrobić:D i z pamiętnikami też jestem o jeden do tyłu bo nie mam czasu;/ Anula że świeci to nie znaczy że jest ciepło:P[/QUOTE] tak, malinki też od lokówki :evil_lol: chociaż wyglądają jakby były robione czymś innym :diabloti: Ja nadrabiam ostatni sezon |Gotowych, resztę mam na bieżąco, no możesz jeszcze Huasa zaległego mam, ale nadrobi się :cool3: Quote
Sweet Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a zoboczyłaś mój termometr? a nie wiem czy jest zimno czy nie bo nie wyłaża od piątku z doma[/COLOR][/QUOTE] wiem widziałam:P e tam:P za dobrze masz:P [quote name='NightQueen'] tak, malinki też od lokówki :evil_lol: chociaż wyglądają jakby były robione czymś innym :diabloti: Ja nadrabiam ostatni sezon |Gotowych, resztę mam na bieżąco, no możesz jeszcze Huasa zaległego mam, ale nadrobi się :cool3:[/QUOTE] :eviltong: Ciapa :diabloti::evil_lol::evil_lol: :D ja ze wszystkim też tylko te dwa seriale mam po odcinku czy 2 do tyłu;) Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Sweet'] :D ja ze wszystkim też tylko te dwa seriale mam po odcinku czy 2 do tyłu;)[/QUOTE] skandal :mad::mad: oglądałam ostatnio film Burleska i się zakochałam :loveu::loveu::loveu: uwielbiam musicale a ten już pobija wszystkie (prawie wszystkie Chicago nie pobije :diabloti:), piosenki rewelacyjne, tylko bym Cher z obsady wywaliła :diabloti: [CENTER][video=youtube;_VHlI0Z_AgA]http://www.youtube.com/watch?v=_VHlI0Z_AgA&feature=related[/video][/CENTER] Quote
NightQueen Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Objawy dogomaniaka 1. Masz w domu więcej smyczy niż pasków do spodni. 2. Nie masz pojęcia dlaczego ludzie dziwnie patrzą na ciebie w pracy kiedy właśnie rozmawiasz z kimś o swojej suce. 3. We wszystkich swoich kieszeniach znajdujesz plastikowe woreczki. 4. Twój pies ma więcej – i lepsze! – zabawki niż ty lub twoje dzieci. 5. To przecież nic nadzwyczajnego rozmawiać przy stole o psich odchodach. 6. Kiedy wybierasz nowy samochód kalkulujesz ile zmieści się w nim psów i klatek do nich. 7. Twój materac jest stary jak świat, ale twój piesek dostaje nowe posłanie na każde święta Bożego Narodzenia. 8. W portfelu nie masz zdjęć ani małżonka/ki ani dzieci – tylko swoich psów. 9. Szampon twojego psa – 69zł, odżywka – 89zł. Twój szampon i twoja odżywka – cokolwiek jest akurat na wyprzedaży. 10. Nie zawracasz sobie głowy myciem rąk po zabawie z psem, nawet jeśli akurat siadasz do stołu. 11. Zrywasz się w nocy na równe nogi kiedy pies popiskuje, ale wołami nie można cię wyciągnąć kiedy dzwoni telefon lub włączy się alarm. 12. Biegniesz z psem do weterynarza jak tylko kichnie lub zakasła, a sam prawie wcale nie chodzisz do lekarza. 13. Z uśmiechem na twarzy wyjdziesz z psem na dwór nawet w nocy, ale denerwuje cię każdy telefon , który wyrwie cię ze snu. 14. Znasz na pamięć psie imiona lepiej niż ich właścicieli, więc wasze rozmowy często wyglądają tak: „wiesz, ta od owczarka niemieckiego poradziła tej od corgi, żeby…” 15. Na spacerze w lot rozpoznasz rasę psa, ale nie zauważysz nawet czy szła z nim kobieta czy mężczyzna. 16. Kiedy ktoś zrobi coś, co ci się podoba, masz odruch sięgania ręką do kieszeni po nagrodę. 17. Masz ochotę założyć łańcuszek uciskowy tym ludziom, którzy się źle zachowują. 18. Znajomych pytasz najpierw o ich psy, a dopiero później o samopoczucie członków rodziny. 19. Na święta wysyłasz kartki z wizerunkiem swoich psów. 20. Kiedy nie ma cię w domu, dzwonisz, aby dowiedzieć się jak się czują wasze psy. 21. Drzwi otwierasz ostrożnie, aby żaden pies nie uciekł, nawet kiedy są to drzwi sąsiada. 22. Twój rozkład tygodnia podporządkowany jest pod zajęcia dla psów. 23. Masz więcej zdjęć swoich psów niż swojej rodziny, albo na każdym zdjęciu rodzinnym są również wasze psy. 24. Wracając do domu witasz się najpierw z psami, potem z rodziną. 25. Miesięczny koszt wyżywienia psa znacznie przewyższa koszt wyżywienia twojej rodziny. 26. Wyprawiasz psu urodziny z prezentem, tortem i gośćmi. 27. Twój pies też ma świąteczną skarpetę nad kominkiem. 28. Najlepszy sklep to zoologiczny, bo wpuszczą cię tam z psem bez problemu. 29. Nienawidzisz tych, którzy żebrzą, bo mają to samo błagalne spojrzenie co pies, któremu nie można się oprzeć. 30. Twoje rachunki telefoniczne pełne są numerów do psich fryzjerów, weterynarzy, handlerów, treserów, psich hoteli, i innych psiarzy. 31. Każda twoja rozmowa prędzej czy później schodzi na temat psów. 32. W pracy więcej czasu spędzasz na czytaniu maila dotyczących psów, niż faktycznie na pracy. 32 pozytywne odpowiedzi :diabloti: już wiem kim jestem, do niedawana miałam wątpliwości, myślałam że świrem :evil_lol: Quote
Avaloth Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 haha jakie fajne :D muszę to przeanalizowac xD Cirina wypiękniała:loveu: ale i tak Stefa jest naj :) może któraś z nowych ją przegoni xd masz już imiona dla nowych ? o mam podobny termometr, ale w pokoju i się sprawdza. bo jak był na balkonie to pokazywał jak Anuli + milion przy każdej słonecznej pogodzie. a u mnie dalej kurde zimno, mimo że słońce, a ja już tak chcę przejśc na jezienno/wiosenną kurtkę i adidasy.. Quote
NightQueen Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Avaloth']haha jakie fajne :D muszę to przeanalizowac xD Cirina wypiękniała:loveu: ale i tak Stefa jest naj :) może któraś z nowych ją przegoni xd masz już imiona dla nowych ? o mam podobny termometr, ale w pokoju i się sprawdza. bo jak był na balkonie to pokazywał jak Anuli + milion przy każdej słonecznej pogodzie. a u mnie dalej kurde zimno, mimo że słońce, a ja już tak chcę przejśc na jezienno/wiosenną kurtkę i adidasy..[/QUOTE] analizuj, analizuj :cool3::evil_lol: Cirina przede wszystkim przytyła :mad: klucha gruba z niej jest, nie chce jej się biegać w kołowrotu nie zdradzam nic na temat myszy bo bym się wygadała ile ich będzie :diabloti::evil_lol: Quote
rev Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja przeanalizowałam i chyba powinnam się o siebie martwić :evil_lol: Quote
Recommended Posts