NightQueen Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='dog193']Pati, tak to jest, ja moim pierwszym królikiem też nie opiekowałam się należycie, przynajmniej przez pierwsze 3 lata jej życia. Potem jakoś zobaczyłam forum, wkręciłam się i teraz mam bzika na punkcie króli :D Mała miała ostatni rok swojego życia naprawdę udany, szkoda, że tak późno, no ale lepiej późno niż później ;) Ej, to ile ty w końcu będziesz miała tych myszek? :D[/QUOTE] wiem coś o tym, mi aż wstyd się przyznać do tego jak zajmowałam się swoimi podopiecznymi :roll: człowiek mądrzeje jednak z wiekiem. I tak jak mówisz, fora i kontakt z innymi właścicielami poszerza ogromnie wiedzę :p Ile myszek...? To jest wielka tajemnica wiary :diabloti: Mam zamówione jeszcze 3 (czarną, czekoladową i dove tan), ale rozmawiałam już z hodowcą i dowiedziałam się że planują mioty black tan więc pewnie w przyszłym roku dojdą kolejne :evil_lol: to jest jak nałóg :cool3: Quote
Bewarka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Afera? A ja myślałam, że jak jest Mola, to i będzie Melodia, Velvet, Foxy...xD joke, mała jest śliczna :loveu: Quote
Ppx Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Bewarka']Afera? A ja myślałam, że jak jest Mola, to i będzie Melodia, Velvet, Foxy...xD joke, mała jest śliczna :loveu:[/QUOTE] Coś się dobrze na tych markach znasz XD. Quote
betty_labrador Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Mola i inne wymienione to z papierem toaletowym mi sie kojarzy :evil_lol: Quote
Bewarka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Ppx']Coś się dobrze na tych markach znasz XD.[/QUOTE] 15 lat w branży heh, a przy okazji papierem ściernym nie próbowałam, jeszcze...:-o [quote name='betty_labrador']Mola i inne wymienione to z papierem toaletowym mi sie kojarzy :evil_lol:[/QUOTE] Prawidłowo ci się kojarzy ^^ Quote
C&B Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Afera - brzmi znajomo ;) Śliczna myszeńka :loveu: Quote
betty_labrador Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Bewarka']15 lat w branży heh, a przy okazji papierem ściernym nie próbowałam, jeszcze...:-o Prawidłowo ci się kojarzy ^^[/QUOTE] To Ty w wytwórni papieru pracujesz? Quote
Bewarka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='betty_labrador']To Ty w wytwórni papieru pracujesz?[/QUOTE] Nie e. Ja...jak się to nazywa, takie trudne słowo...a tak, używam :evil_lol: Coś mi sie dzisiaj dzieje :cool3: Quote
betty_labrador Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='Bewarka']Nie e. Ja...jak się to nazywa, takie trudne słowo...a tak, używam :evil_lol: Coś mi sie dzisiaj dzieje :cool3:[/QUOTE] Że papier taoletny uzywasz? Niesamowita sprawa :evil_lol: Co Ci sie dzieje? ;P Quote
Bewarka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='betty_labrador']Że papier taoletny uzywasz? Niesamowita sprawa :evil_lol: Co Ci sie dzieje? ;P[/QUOTE]Też jestem tym niesamowicie zafascynowana. :D Świat sie wali, pojechałam kulturalnie do rodzinki a oni się śmiali z moich paznokci ;( Quote
Ppx Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A jakie masz :P ? Nie taniej ręką i o ścianę? Quote
Sweet Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Fajny nowy lokator:D:D Szybko jest u ciebie:D :):):) Quote
NightQueen Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Shel']Gratulacje :D świetna jest.[/QUOTE] dzięki ;) [quote name='Bewarka']Afera? A ja myślałam, że jak jest Mola, to i będzie Melodia, Velvet, Foxy...xD joke, mała jest śliczna :loveu:[/QUOTE] w sumie pasowałoby do kolekcji :evil_lol: i nie powiem Medlodia i Velvet fajne imiona Na pewno będzie jedna Stefania i to nie z zamiłowania do tego imienia, tylko jedna myszka jest prezentem od mojej siostry i zażyczyła sobie bym tak właśnie dała jej na imię, bo na nią też mówimy Stefan, Stiw bądź Stefania :p [quote name='Ppx']Coś się dobrze na tych markach znasz XD.[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']Mola i inne wymienione to z papierem toaletowym mi sie kojarzy :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Bewarka']15 lat w branży heh, a przy okazji papierem ściernym nie próbowałam, jeszcze...:-o Prawidłowo ci się kojarzy ^^[/QUOTE] przerażacie mnie :diabloti: [quote name='C&B']Afera - brzmi znajomo ;) Śliczna myszeńka :loveu:[/QUOTE] znajomo? Kto ma Aferę? [quote name='Ppx']A jakie masz :P ? Nie taniej ręką i o ścianę?[/QUOTE] właśnie odechciało mi się śniadania :mad: [quote name='Sweet']Fajny nowy lokator:D:D Szybko jest u ciebie:D :):):)[/QUOTE] Bo ja nie wspominałam że istnieje szansa że będę mieć laboratoryjną, ale wypadło jak wypadło :p no i mała już jest, a reszta dorasta dopiero do odpowiedniego wieku :p Pierwsza noc zaliczona :cool3: Afera w klatce - nie zwiała w nocy, sukces :multi: Moli ma ją w d***, nawet jak zabieram małą na ręce, totalnie ją olewa :loveu: Aaa mała zaczyna sama wspinać się do ręki - jest bardzo kontaktowa i szybko się uczy, zdolna bestia :loveu: Kto wie, może kliker pójdzie za niedługo w ruch :diabloti: Quote
Kilche Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Też tak wcześnie wstajesz? :D Bardzo podoba mi się imię, Afera, super! :) Mała jest przesłodka :) Quote
NightQueen Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Ktoś przecież musi wyprowadzić Moli na spacer ;) Po za tym muszę się zacząć ubierać, żeby zdążyć przed wyjazdem na groby :p Quote
Kilche Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ósma wystarczy, ale żeby tak o siódmej w wolny dzień... :lol: Quote
NightQueen Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='Vida']Ósma wystarczy, ale żeby tak o siódmej w wolny dzień... :lol:[/QUOTE] wstałam o 8 Masz nieprzestawiony zegarek :evil_lol: wczoraj była zmiana czasu Quote
betty_labrador Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Afera- znam dwie suczki o tym imieniu ^^ jedna flatka z Warszawy, druga amstaffka mojej kuzynki-niestety ta amstaffka juz nie żyje. Samochod ja potrącił dość mocno, jak biegła za kotem :( Quote
Kilche Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [QUOTE]Masz nieprzestawiony zegarek wczoraj była zmiana czasu[/QUOTE] Eeee :lol: To chyba coś z dogo, bo mam twój post o 7:44 :D Quote
Bewarka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Ppx']A jakie masz :P ? Nie taniej ręką i o ścianę?[/QUOTE] Teraz Melodie. Bo są święta. :p Też racja, ale ja niestety nie jestem obeznana w sztuce abstrakcyjnej... Quote
betty_labrador Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Bewarka']Teraz Melodie. Bo są święta. :p Też racja, ale ja niestety nie jestem obeznana w sztuce abstrakcyjnej...[/QUOTE] masz szanse przy tylu okazjach :D Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='NightQueen'] znajomo? Kto ma Aferę? [/QUOTE] Ja miałam, to ta blutka która odeszła (*) Oby imienniczka pożyła zdecydowanie dłużej i oby była tak samo szalona jak moja Afera :) Quote
Unbelievable Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Imię Stefania jest najlepsze :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [url]http://img257.imageshack.us/img257/415/79644215.jpg[/url] bardzo podoba mi się to zdjęcie :loveu: [url]http://img832.imageshack.us/img832/9281/dsc0045pq.jpg[/url] fajna jest ta mała :loveu: Ciekawe jakie będą następne :cool3: Quote
Recommended Posts