Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']Pati, tak to jest, ja moim pierwszym królikiem też nie opiekowałam się należycie, przynajmniej przez pierwsze 3 lata jej życia. Potem jakoś zobaczyłam forum, wkręciłam się i teraz mam bzika na punkcie króli :D Mała miała ostatni rok swojego życia naprawdę udany, szkoda, że tak późno, no ale lepiej późno niż później ;)

Ej, to ile ty w końcu będziesz miała tych myszek? :D[/QUOTE]

wiem coś o tym, mi aż wstyd się przyznać do tego jak zajmowałam się swoimi podopiecznymi :roll: człowiek mądrzeje jednak z wiekiem.
I tak jak mówisz, fora i kontakt z innymi właścicielami poszerza ogromnie wiedzę :p

Ile myszek...? To jest wielka tajemnica wiary :diabloti:
Mam zamówione jeszcze 3 (czarną, czekoladową i dove tan), ale rozmawiałam już z hodowcą i dowiedziałam się że planują mioty black tan więc pewnie w przyszłym roku dojdą kolejne :evil_lol:
to jest jak nałóg :cool3:

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bewarka']Afera? A ja myślałam, że jak jest Mola, to i będzie Melodia, Velvet, Foxy...xD joke, mała jest śliczna :loveu:[/QUOTE]

Coś się dobrze na tych markach znasz XD.

Posted

[quote name='Ppx']Coś się dobrze na tych markach znasz XD.[/QUOTE]
15 lat w branży heh, a przy okazji papierem ściernym nie próbowałam, jeszcze...:-o
[quote name='betty_labrador']Mola i inne wymienione to z papierem toaletowym mi sie kojarzy :evil_lol:[/QUOTE]
Prawidłowo ci się kojarzy ^^

Posted

[quote name='betty_labrador']To Ty w wytwórni papieru pracujesz?[/QUOTE]
Nie e. Ja...jak się to nazywa, takie trudne słowo...a tak, używam :evil_lol:

Coś mi sie dzisiaj dzieje :cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']Że papier taoletny uzywasz? Niesamowita sprawa :evil_lol:

Co Ci sie dzieje? ;P[/QUOTE]Też jestem tym niesamowicie zafascynowana. :D

Świat sie wali, pojechałam kulturalnie do rodzinki a oni się śmiali z moich paznokci ;(

Posted

[quote name='Shel']Gratulacje :D świetna jest.[/QUOTE]

dzięki ;)

[quote name='Bewarka']Afera? A ja myślałam, że jak jest Mola, to i będzie Melodia, Velvet, Foxy...xD joke, mała jest śliczna :loveu:[/QUOTE]

w sumie pasowałoby do kolekcji :evil_lol:
i nie powiem Medlodia i Velvet fajne imiona

Na pewno będzie jedna Stefania i to nie z zamiłowania do tego imienia, tylko jedna myszka jest prezentem od mojej siostry i zażyczyła sobie bym tak właśnie dała jej na imię, bo na nią też mówimy Stefan, Stiw bądź Stefania :p

[quote name='Ppx']Coś się dobrze na tych markach znasz XD.[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']Mola i inne wymienione to z papierem toaletowym mi sie kojarzy :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Bewarka']15 lat w branży heh, a przy okazji papierem ściernym nie próbowałam, jeszcze...:-o

Prawidłowo ci się kojarzy ^^[/QUOTE]

przerażacie mnie :diabloti:

[quote name='C&B']Afera - brzmi znajomo ;)
Śliczna myszeńka :loveu:[/QUOTE]

znajomo?
Kto ma Aferę?

[quote name='Ppx']A jakie masz :P ?

Nie taniej ręką i o ścianę?[/QUOTE]

właśnie odechciało mi się śniadania :mad:

[quote name='Sweet']Fajny nowy lokator:D:D
Szybko jest u ciebie:D
:):):)[/QUOTE]

Bo ja nie wspominałam że istnieje szansa że będę mieć laboratoryjną, ale wypadło jak wypadło :p no i mała już jest, a reszta dorasta dopiero do odpowiedniego wieku :p

Pierwsza noc zaliczona :cool3: Afera w klatce - nie zwiała w nocy, sukces :multi:
Moli ma ją w d***, nawet jak zabieram małą na ręce, totalnie ją olewa :loveu: Aaa mała zaczyna sama wspinać się do ręki - jest bardzo kontaktowa i szybko się uczy, zdolna bestia :loveu: Kto wie, może kliker pójdzie za niedługo w ruch :diabloti:

Posted

[quote name='Ppx']A jakie masz :P ?

Nie taniej ręką i o ścianę?[/QUOTE]
Teraz Melodie. Bo są święta. :p

Też racja, ale ja niestety nie jestem obeznana w sztuce abstrakcyjnej...

Posted

[quote name='NightQueen']
znajomo?
Kto ma Aferę?
[/QUOTE]
Ja miałam, to ta blutka która odeszła (*)
Oby imienniczka pożyła zdecydowanie dłużej i oby była tak samo szalona jak moja Afera :)

Posted

[url]http://img257.imageshack.us/img257/415/79644215.jpg[/url] bardzo podoba mi się to zdjęcie :loveu:

[url]http://img832.imageshack.us/img832/9281/dsc0045pq.jpg[/url] fajna jest ta mała :loveu:

Ciekawe jakie będą następne :cool3: