Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Small z tym telefonem, to boskie było, teraz ja padłam, chyba się długo nie podniosę, buhahahahahahahahhahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mnie się nie powinno w ogóle z domu wpuszczać bo na każdym kroku stanowię zagrożenie dla otoczenia :evil_lol:

Ale wiecie co, jak już się gdzieś wybieracie to doinformujcie się jak trzeba się ubrać :evil_lol: ja oczywiście się nie doinformowałam. Jako że moja szafa z obuwiem, składa się głównie z obcasów, a tylko 2 pary zimowych mam na płaskim, to oczywiście ja mądra wybrałam tą gorszą parę, tzn. mniej nadającą się :evil_lol: no bo kto mądry jedzie w góry na narty, gdzie wiadomo że na stoku kupa śniegu jest, ubiera butki lakierowane, z płaską podeszwą, całkowicie bez wypukleń? kto? no oczywiście że ja :evil_lol: Dojechaliśmy, wysiadam z samochodu, jest ok bo śnieg nie ubity, idziemy pod stokiem do wypożyczalni, ja jeb na jakąś siatkę ochronną (już wiem po co ją tam dali :evil_lol:) jakoś uszłam i wypożyczyłam narty to później chodziłam w butach narciarskich które nie ślizgają :loveu: ale jak stwierdziłam że narciarzem nie zostanę to poszłam oddać sprzęt, ubrałam znów swoje trzewiki :eviltong: i poszłam coś zjeść przed wypożyczeniem snowboardu. Okazało się że jakiś "inteligent" postawił wszystkie butki z jedzeniem na górce :mad: no więc co próbowałam wejść, to zjeżdżałam na dół :evil_lol: na kolanach żeby było śmieszniej. Ludzie się napierdzielali ze mnie, zamiast mi pomóż, więc postanowiłam że jednak nie będę jadła :eviltong: ale przyszedł kolega i mi pomógł wejść (szkoda że nie wcześniej zanim się nie stałam pośmiewiskiem :mad:) weszłam do takiej restauracyjki i jak na złość wszystko z mięsem :shake: no to kupiłam tylko coś do picia i wychodzę, no i znów problem bo ślisko, stoję wołam ich żeby przyszli po mnie, a te durnie stoją i się napierniczają z moich butków zamiast mi pomóż :modla: w końcu już pan co sprzedawał nie wytrzymał ze śmiechu i do mnie z hasłem "takie butki to na Marszałkowską a nie w góry" :roflt::roflt: no to moja duma ucierpiała :stormy-sad:, więc zaprałam się i poszłam, jakoś się nie wywalając, ale z tej górki pod sklepami to już zjechałam na tyłku żeby się nie sturlac :sweetCyb: i się udało, zjechałam i poszłam szybo wypożycczyc buty i deskę wiec problemu później nie było :evil_lol:

gops współczuje :evil_lol:
jak chciało ci się nadrabiać tyle, jak tu o samych bzdurach piszemy :eviltong:

Posted

ja jestem tu pierwszy raz :eviltong: ale będę odwiedzać częściej. ;)
to z tymi butami i telefonem tak mnie rozwaliło, że zakrztusiłam się herbatą :cool3:
Moli jest oczywiście śliczna :loveu:

Posted

Sarah witamy po raz pierwszy ;)

Eee to normalne, ja nie mam dnia bez wiochy, dzień bez wiochy dzień stracony :cool3: :evil_lol: Ale na stoku to już pobiłam samą siebie :eviltong:
Później jak szłam to wszyscy się dziwnie do mnie uśmiechali :icon_roc: ciekawe dlaczego? :evil_lol: dlatego muszę kupić nowy kombinezon, żeby mnie nie rozpoznali jak następnym razem przyjadę :evilbat: zwłaszcza ten instruktor który mnie na nartach uczył jeździć, bo się chłopak załamie jak mnie znów zobaczy :question: ale w sumie się nie dziwie, skoro mu tyle razy między nogi wjechałam, a wiadomo że tam u faceta miejsce cenne :evil_lol: biedny później jeździł już 3 m przede mną :megagrin:

Właśnie przyszła koleżanka z którą tam była, nie rusza się tak samo jak ja, wszystko ją boli, HA czyli nie tylko ja mam zakwasy :diabloti:

Posted

Wiem, wiem Starość nie radość :razz:

Moli zamarza na śniegu, strasznie szybko marzną jej łapki i ucieka do domu po 5 min, albo kuleje, więc wymyśliłam dziś że kupie jej skarpetki dla dzieci i założę to nie będzie jej się lód między poduszkami gromadził, poszłam do sklepu kupiłam czerwone z antypoślizgowymi podeszwami :evil_lol: i jej ubrałam, drogą wszyscy nas zaczepiali i pytali gdzie kupiłam takie buty dla psów :crazyeye: ale było ich zdziwienie jak odpowiadałam że w sklepie dla dzieci :evil_lol: W połowie drogi zgubiła skarpetki :roll: ona ma wąskie nogi i wszystko z nich spada, zważyłam je i zobaczę jak się będą teraz sprawdzać, mam nadzieje że będzie dobrze, bo przez to że nie chodzimy na długie spacery, Moli przytyła :razz: a nie mamy jak zrzucić wagi, bo nie może się wybiegać :-(

Pojadę dziś pooglądać kombinezony na deskę :cool3:

Posted

Bo ja na drugie imię powinna mieć NIE :evil_lol:

Melduje że doszła do mnie czapka, różowa z białym futerkiem (sztucznym oczywiście) :evil_lol: i mam już pełen zestaw na 100dniówkę, kupiłam satynową, czarwona kieckę i buty :cool3:
A po za tym Moli ma 2 nowe obroże :eviltong:

Melduje też że wczoraj pojechała do nowego domu kolejna sunia z Oświęcimskiego schroniska :multi:

I melduje że dziś będą zdjęcia :diabloti:

tyle z nowości :eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']Bo ja na drugie imię powinna mieć NIE :evil_lol:

Melduje że doszła do mnie czapka, różowa z białym futerkiem (sztucznym oczywiście) :evil_lol: i mam już pełen zestaw na 100dniówkę, kupiłam satynową, czarwona kieckę i buty :cool3:
A po za tym Moli ma 2 nowe obroże :eviltong:

Melduje też że wczoraj pojechała do nowego domu kolejna sunia z Oświęcimskiego schroniska :multi:

I melduje że dziś będą zdjęcia :diabloti:

tyle z nowości :eviltong:[/quote]

haha :evil_lol: trzeba bylo przy bierzmowaniu takie sobie wziąśc:evil_lol::eviltong:

pokaz czapke??:D
i sukienke bardzo bym prosiła bo ja jestem na etapie szukania jakiesj co by mi sie spodobała:evil_lol::eviltong:

super:multi:

no wreszcie zdjecia:multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']To czekamy na zdjęcia :loveu:[/quote]

i znów skaczą posty :angryy:

Macie Gnioty :roll: żeby nie było że nic nie dodaje

Moja czapka i modelka :evil_lol:

[CENTER][IMG]http://images27.fotosik.pl/313/077a77283bca6542.jpg[/IMG]

[IMG]http://images35.fotosik.pl/50/dd0238a68cdd6928.jpg[/IMG]

[IMG]http://images27.fotosik.pl/313/0ff94e1946069b6c.jpg[/IMG]
[/CENTER]

a tak naprawdę chodziło jej tylko o frędzelki :evil_lol:

[IMG]http://images38.fotosik.pl/50/bcd68021bb3aa737.jpg[/IMG]

Rosyjska Szelma :evil_lol:

[IMG]http://images42.fotosik.pl/50/ca5d7bfb87443742.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='smallpati']czapka zaraz będzie na modelce :evil_lol:

sukienkę muszę zwężać, bo za szeroką kupiłam, więc póki co zdjęc nie będzie, bo lezy pomięta :evil_lol:[/quote]

ej no to daj tylko na wieszaku bo mi zależy:cool3: błagam:roll::loveu:
bo ja nie mam kompletnie pomysłu na sukienkę nawet nie wiem jak ma wyglądać:shake:

Pati twoja moli mnie robroiła
[url]http://images42.fotosik.pl/50/ca5d7bfb87443742.jpg[/url] :loveu::loveu:

[url]http://images38.fotosik.pl/50/bcd68021bb3aa737.jpg[/url] :evil_lol::evil_lol: