Aga_Mazury Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Przedstawiam kolejnego ostródzkiego staruszka. Olek od 3 lat jest w schronisku...od momentu jak zmarł jego Opiekun...te historie chyba są najsmutniejsze...przynajmniej dla mnie...nie wiem czemu rodzina nie potrafi, nie chce się zapiekować...psem, który zostaje...który i tak nie rozumie dlaczego nie ma jego ukochanego Pana czy Pańci... Mam nadzieję, że mi się uda tak wychowac dzieci...aby nigdy zwierzęta, które po mnie zostaną nie musiały tułac sie po Świecie...żeby mogły z całą rodziną przeżywać żałobę.....bo przecież są częścią rodziny... Olek ma 11 lat...siwy pysiol...cudowny charakter ...i wątek na dogo... Quote
Kam Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nie ma to jak pierwszy wolny dzień od dwóch tygodni - od razu pół dnia na dogo :razz: tutaj ALLEGRO dla Olka, powalają mnie te staruszki... Quote
Matusz Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Olek pokaz się na pierwszej stronie !! Tak jak p. kierowniczka mówiła, Olek to bardzo sympatyczny i fajny psiak i zależało jej żeby miał wątek na dogo :) zależy jej żeby znalazł wspaniały domek ! :) Quote
Kam Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ...cudowny charakter ...i Aga, mogłabyś w wolnej chwili napisać coś więcej? Quote
Aga_Mazury Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Olek....pokaż się Światu....walcz o dom Kam wielkie dzięki za allegro :calus: niestety przyznam szczerze dużo więcej nie wiem....jest łagodny do psów i ludzi...no taka poczciwina z niego... Quote
Kam Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 podniosę Olka, jakoś tak nie wzbudził zainteresowania... Quote
Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no wiesz...tych bied jest tyle, że człowiek nie nadąża czytać. a jakaś szans ana więcej zdjeć? Quote
Kam Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no wiesz...tych bied jest tyle, że człowiek nie nadąża czytać wiem, wiem, tyle ich jest :shake: a zdjęcia jakieś wczorajsze z Ostródy mają być - pewnie matusz musi odespać wesele :evil_lol: Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kam napisał(a):wiem, wiem, tyle ich jest :shake: a zdjęcia jakieś wczorajsze z Ostródy mają być - pewnie matusz musi odespać wesele :evil_lol: tak będą zdjęcia ;) wstawię wieczorem, teraz idę spać, dzisiaj jeszcze były poprawiny ;):diabloti: bo mi się same oczy zamykają przed monitorem... Quote
Kam Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ja z gatunku upierdliwych :evil_lol: czy Olek załapał się na jakieś zdjęcia? ma tylko jedno a sporo ludzi do niego zagląda na allegro (ciekawe czy przyciąga ich "prezydenckie" imię :razz:?) Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Ciotka masz rację upominaj się ;)... mateusz ostatnio (jak zwykle) był nadwornym fotografem.... tylko nie wiem czy Olek załapał się na sesję...no dobra choć na małe zdjątko...? Quote
Matusz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 niestety nie ma... bardzo ciężko jest mi mu zrobić choć jedno zdjęcie, bo gdy tylko podchodzę to on sobie idzie... a z daleka lipne zdjęcia wychodzą... gdybym miał lustrzankę to było by super:oops: Quote
Kam Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 no ząbki pierwsza klasa!:lol: dodałam nowe zdjęcia do aukcji TUTAJ Quote
Recommended Posts