Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam kolejnego ostródzkiego staruszka. Olek od 3 lat jest w schronisku...od momentu jak zmarł jego Opiekun...te historie chyba są najsmutniejsze...przynajmniej dla mnie...nie wiem czemu rodzina nie potrafi, nie chce się zapiekować...psem, który zostaje...który i tak nie rozumie dlaczego nie ma jego ukochanego Pana czy Pańci...

Mam nadzieję, że mi się uda tak wychowac dzieci...aby nigdy zwierzęta, które po mnie zostaną nie musiały tułac sie po Świecie...żeby mogły z całą rodziną przeżywać żałobę.....bo przecież są częścią rodziny...

Olek ma 11 lat...siwy pysiol...cudowny charakter ...i wątek na dogo...

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olek pokaz się na pierwszej stronie !!

Tak jak p. kierowniczka mówiła, Olek to bardzo sympatyczny i fajny psiak i zależało jej żeby miał wątek na dogo :) zależy jej żeby znalazł wspaniały domek ! :)

Posted

Olek....pokaż się Światu....walcz o dom

Kam wielkie dzięki za allegro :calus:
niestety przyznam szczerze dużo więcej nie wiem....jest łagodny do psów i ludzi...no taka poczciwina z niego...

Posted

no wiesz...tych bied jest tyle, że człowiek nie nadąża czytać

wiem, wiem, tyle ich jest :shake:

a zdjęcia jakieś wczorajsze z Ostródy mają być - pewnie matusz musi odespać wesele :evil_lol:

Posted

Kam napisał(a):
wiem, wiem, tyle ich jest :shake:

a zdjęcia jakieś wczorajsze z Ostródy mają być - pewnie matusz musi odespać wesele :evil_lol:

tak będą zdjęcia ;) wstawię wieczorem, teraz idę spać, dzisiaj jeszcze były poprawiny ;):diabloti:

bo mi się same oczy zamykają przed monitorem...

Posted

ja z gatunku upierdliwych :evil_lol:
czy Olek załapał się na jakieś zdjęcia? ma tylko jedno a sporo ludzi do niego zagląda na allegro (ciekawe czy przyciąga ich "prezydenckie" imię :razz:?)

Posted

Ciotka masz rację upominaj się ;)...

mateusz ostatnio (jak zwykle) był nadwornym fotografem....

tylko nie wiem czy Olek załapał się na sesję...no dobra choć na małe zdjątko...?

Posted

niestety nie ma...

bardzo ciężko jest mi mu zrobić choć jedno zdjęcie, bo gdy tylko podchodzę to on sobie idzie... a z daleka lipne zdjęcia wychodzą... gdybym miał lustrzankę to było by super:oops:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...