Baski_Kropka Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Czy ktoś ma doświadczenia z akcesoriami tej firmy? :-) Ceny maja przystępne, wybor tez całkiem całkiem, do tego główna siedziba i dystrybutor w moim mieście. Zastanawiam sie jakiej to będzie jakości. Kupowac czy nie warto? Pozdrawiam :) Quote
KAT2707 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Mam z tej firmy tylko jedną obrożę, ale jestem zadowolona. Po ponad roku częstego noszenia w ogóle się nie zniszczyła, wygląda niemal tak, jak w dniu zakupu. Kolory nie wyblakły, nie mechaci się, a zapłaciłam za nią kilkanaście zł. Quote
nika JJ Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 ja też mam obrożę tej firmy i jestem z niej bardzo zadowolona (mój pies nosi ją od dwóch lat na zmianę z 2 innymi), choć po 2 dniach użytkowania szew który miał trzymać sprzączkę (aby nie przesuwała się po całej obroży) do której przypina się smycz puścił, choć to nie mogło spowodować odpięcia się smyczy lub obroży, to było dość niewygodne (mój pies wtedy mocno ciągnął) i musiałam zanieść ja do krawcowej żeby zszyła (akcesoria mają gwarancję 2 lata-co się bardzo ceni; ale ja nie miałam paragonu :roll:), to naprawdę jest dobrej jakości i mocno się nie brudzi(mamy czerwoną, oprócz tego są dość lekkie, więc polecam mimo małej wpadki, co z mojej winy nie mogło zostać zareklamowane;) Quote
Baski_Kropka Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Dzięki za odpowiedzi :) W sieci pelno ich produktow, i ceny również maja zachęcające, co w przypadku kupowania całej nowej wyprawki dla psiaka jest dosyc istotne. W piątek przyjezdza do nas nowy adoptowany przyjaciel i chce kupić komplet szelki obroże i smycz :) Czekam na dalsze opinie, ja na pewno tez napisze jakie mam wrazenia z użytkowania :) Quote
Baski_Kropka Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Nie potrafiłam edytować. Kupiłam u samego producenta, smycz obrożę i legowisko :) [IMG]http://www.animals.amiplay.pl/framework/product/big/smycz_nor100_200_2_5_niebieska_nitka_odblaskowa.png[/IMG] [IMG]http://www.animals.amiplay.pl/framework/product/big/obroza_3po_niebieska_nitka_odblaskowa.png[/IMG] Smycz i obroża nie są na taśmie nylonowej tylko na taśmie bawełnianej :) Jakoś lepiej w ręku leżało, i wybraliśmy takie. Zobaczymy jakie będzie w użytkowaniu :) Różnica między realem a zdjęciem jest taka, że obroża jest na zatrzask. Ale przy ciągnięciu przez psa siła nie działa bezpośrednio na zatrzask. Wszystko na pierwszy rzut oka wygląda na solitnie zrobione, z porządnych materiałów i wybór jest spory ^^ Quote
kamałoli Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Warto, my wygraliśmy smycz+obrożę. Jak na razie przeżyła kąpiel w błocie i śnieg oraz ucieczkę. Jesteśmy z niej naprawdę zadowoleni. [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRgflypx3-14J9mxc7prJlNLADtehP2sbjGVakymroyywS47BJ[/IMG] Jest podszyta taśmą nylonową :) Quote
Baski_Kropka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 U nas legowisko i smycz super sie sprawdzają :) obroża jedynie leży w kącie poniewaz niestety nie jest zaciskowa i pies w chwilach paniki moze z niej zwiać... Jednak polzaciskowa obroża jest niezastąpiona :) nie powoduje dyskomfortu, a zapewnia bezpieczeństwo :) wiec tutaj nasz zly wybor... Używamy starej po Baskim :) Quote
sasha_n Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ja też jestem bardzo zadowolona z obroży tej firmy. Używana non-stop, nie zacina się, przyżyła wyjazdy nad wodę, do lasu itp. Nic się z nią nie dzieje, kolor nadal ładny :) Quote
narvika Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 ja dzisiaj kupiłam od nich bawełnianą obrożę. Bardzo wytrzymała, solidna, mało się brudzi (dzisiaj dobra pogoda na sprawdzenie:p) a nie z plastiku tylko z bawełny. Koleżanka na ją dłużej i mówi że mało się niszczy i dobrze się trzyma, więc polecam też :) Quote
narvika Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [attachment=3260:11352.attach] 3cm, rozmiar 4, a pies mały, bo dopiero 6mies więc mało miarodajny jako borderek. Obroża fajna bo szybko schnie i jest mięciutka, bardzo mi się podoba. Jest też dość ciężka ale mi to nie przeszkadza. Dzięki temu że nie jest śliska nie zjeżdża Młodemu z głowy :) Quote
Mary&Shena Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 O to dobra w teren 8) Chociaż wizualnie nieco mniej mi się podoba, to wygląda na solidną, właśnie :) Quote
Recommended Posts