Korenia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kinga czy ktoś ci się na gg włamał czy masz "fajnych" znajomych ? Quote
Dada Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mam gotowe ogłoszenia plany na rozwieszanie też. W związku mysliwskim, sklepie łowieckim, w lecznicach. Oby domek znalazła, kochana łagodna foksia.. Szkoda, ze jej wziać nie możesz.. Ona wygląda na przeuroczego psa! Quote
Negri Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Sunia będzie miała w poniedziałek aborcyjną :lol: Powiem szczerze, że mnie cieszy to rozwiązanie. A sunia to pierwszy pies, który po 3 latach wolontariatu tak mi zapadł w serce. Zawsze są psiaki, które się bardziej darzy sympatią i ich los jest nam jeszcze bardziej nieobojętny. Ale Nela to pierwszy pies, przez którego zrobiłam awanturę w domu i przez którego płakałam dwa dni... Wyglądałam tak, ze znajomi pytali się czy byłam 2 dni na imprezie, czy co, bo miałam takie wory i czerwone oczy... Jak słyszeli, że to przez psa to patrzyli na mnie albo jak na wariata albo z żalem:roll: Quote
BoWa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Negri, muszę porozmawiać z TZem,może ją będę mogła wziąć na tymczas, jak ona kotów nie goni i mam nadzieję,ze z moją foksią się nie pogryzą... Jak sie zgodzi, to aktualne najwcześniej od 16 czerwca . Quote
Negri Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Byłoby cudownie :loveu::loveu::loveu: Tylko widzę, że jesteś aż ze szczecina. To jak by wyglądał transport, co jeśli sunia nie znajdzie domku? zostanie u Ciebie?? No i ona ma uszy w strasznym stanie do leczenia <i to prawdopodobnie dłuższego:shake:> Wiem, ze wygląda to jakbym zniechęcała ale wolę żeby sprawa była jasna i potem ani Ty ani ja nie miałyśmy jakiś problemów czy niejasności. Quote
BoWa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Uszy nie problem, jak jest łagodna i da sobie w nich grzebać, sama jej mogę czyścic i zapuszczać lekarstwo. Transport myślę,że się załatwiłoby, ew. w ostateczności sama po nią przyjadę. Problemem jest mój TZ i dodatkowo 5 sztuk małych kotów, którym muszę do końca czerwca znaleźć domy. Pytanie tez jak moja foksia zazdrośnica by nową przyjęła ? Zakładam że Nela nie je kotów , bo mam na stanie swoje 2 sztuki po przejściach niesprawne, wiec muszą być bezpieczne, bo nie uciekną przed psem. Tych pytań i niejasności dość dużo, ale żal mi Nelki, więc staram się coś wymyślić sensownego, nie wiem na ile to wypali.... Quote
Koperek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 GoWa wszystko da się sprawdzić!:lol: Na spacerek moglabym wyjść i zobaczyć co i jak, ale skoro Foksia została tak uwielbiona przez Negri to nie będę się wcinać i sama z nią wyskoczy i sprawdzi co by Ci się do kotów nie dobrała:p :lol: Quote
Negri Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ona już raz miała kontakt z kotem i tak jak pisałam... obwąchała i olała. Jednak jutro sprawdzę raz jeszcze. Ale dziś dostałam pytanie o Nelkę więc trzymajcie kciuki :loveu: Quote
Dada Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bardzo mocno trzymam! Niech piękna znajdzie dom! Nie mogę przestać o niej myśleć. W podobnym wieku prawdopodobnie jest jak moja Sara i też taka kochana i łagodna Quote
Dada Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jak Ci ludzie, zainteresowani? Mam nadzieję na domek, ale jeszcze małą, muszę osobiście porozmawiać, więc daj znać jak tam poszła rozmowa! Quote
Negri Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Wiesz, ta zainteresowana dziewczyna napisała na naszym wrocławskim forum, że jest zainteresowana.. ja odpisałam ale dalej już cisza:-( Quote
BoWa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Może długi weekend....może w poniedziałek się odezwie... Pracuję nad TZem- warunek: muszę oddać do domów 5 kotów (dla jednego jest domek z dogo:lol:).... Negri , nie dajcie jej uśpić, w sytuacji tragicznej jakoś ją postaram się przechować...na razie szukamy domu dla foksi! Quote
Negri Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Koty na 100% olewa a o uśpieniu nie ma na razie mowy!! Oni już wiedzą, że jakby ją uśpili to ja wywołam 3 wojnę światową :diabloti: Mam jej nowe fotki jutro wstawię:lol: Quote
Dada Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ok, jutro rozmawiam zatem w sprawie domku. Będę gorąco namawiać, bo to przyjaciółka siostry, wiec zawsze mogłabym miec na nią oko. Już ją kocha cała moja rodzina i pyta o jej losy, bo foksy to cudowne psy! Quote
Dada Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ogłoszenia powieszone Ja wierzę, że mała znajdzie dom, po prostu nie widzę innej opcji! Quote
Negri Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dziś odezwała się do mnie owa zainteresowana :lol: W niedzielę przyjedzie pooglądać Nelę, potem w poniedziałek sunia ma zabieg a Państwo muszą jeszcze poczekać tydzień na wyniki badań na alergie... TRZYMAJCIE KCIUKI :loveu: Quote
Negri Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 No ja też mam nadzieję na powodzenie a tymczasem nowe zdj :) Quote
Dada Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Śliczna dziewczynka! Ja bym jej futerko obcięła :lol: Quote
Negri Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Ja też :eviltong: Ale raz że czekam na zabieg a dwa mogę ją pomęczyć nożyczkami, ale mam nadzieję że uda mi się umówić z Fuką to wtedy już będzie obcięta fachowo ;) Quote
Recommended Posts