Gojasasa Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 (edited) Piorun ma 2 góra 3 lata podobno jest bardzo silny XD ja daję rade go wyprowadzać (gdy lodu nie ma) nawet przez schronisko gdy trzeba sobie radzę oczywiście częściej niż ja wyprowadza ze schroniska go kolega... C: nie lubi innych psów gdy widzi psa zaczyna się szarpać i wyskakuje z zębami więc powinien być jedynym czworonogiem w domu... natomiast nastawienie do człowieka zupełnie inne c: jest strasznie przytulaśny kocha ludzi mimo tego jaki mu los sprawili Piorun to na prawdę cudowny pies który zasługuje na dom i pełną miskę :) Jest jeszcze tylko jeden szczegół... jest to duży pies A OTO I ON Tak się cudo pcha na kolana :D " class="ipsImage" alt=""> Edited June 9, 2014 by Gojasasa Quote
Gojasasa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Dzisiaj przypadkowo wypuściłam smycz Pioruna ;p ale Karol złapał całe szczęście XD poza tym POiorun miał dłuugi spacer dzisiaj :D Quote
kinga_kinga7 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 jestem u Pioruna,chociaż nikt mnie nie zaprosił :roll: gdzie on stoi,śliczny :loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Agata69']Zapisze i poczytam w wolnej chwili.[/QUOTE] dzięki za przybycie :loveu: Quote
Gojasasa Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='kinga_kinga7']jestem u Pioruna,chociaż nikt mnie nie zaprosił :roll: gdzie on stoi,śliczny :loveu:[/QUOTE] super :) dzięki za przybycie <3 przepraszam zapomniałam powysyłać zaproszenia :c Piorun stoi w kojcu drewnianym które są koło Mufina Quote
Gojasasa Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='Agata69']Zapisze i poczytam w wolnej chwili.[/QUOTE] Super dzięki za obecność :) w niedzielę będą nowe informacje i zdjęcia ;) Quote
kinga_kinga7 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Gojasasa']super :) dzięki za przybycie <3 przepraszam zapomniałam powysyłać zaproszenia :c Piorun stoi w kojcu drewnianym które są koło Mufina[/QUOTE] aa! koło Mufinka :) :) Quote
Recommended Posts