karpik Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Mam pytanie, czy ktoś ma sprawdzony, lub wie o pensjonacie, agroturystyce itp, gdzie przyjęli by nas z dwoma psami? (Jeden mały, drugi duży). Mam na myśli Beskidy, Bieszczady, czyli góry niewysokie, gdyż kundelek może nie podołać;) Quote
PaulinaBemol Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Byłam teraz na sylwestra z dwoma psami, mniejszymi co prawda ale wydaje mi się że problemu nie powinno być. Sąsiedzi też byli z psem. Pan miał wziąć kaucję ale obyło się bez. Niedaleko Soliny. http:// domkiwbieszczadach. net/ zlikwiduj spacje. Quote
Asia & Bona Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 My się wybieramy za tydzień do Karpacza, będziemy podbijać Śnieżkę. Na nocleg wybraliśmy ośrodek Wodomierzanka, bo oficjalnie na stronie deklarują, że można wpaść z psem. Cena, to 40 zł za osobę / dobę (poza sezonem). Opcja ze śniadaniami i obiadokolacją 65 zł os./doba. Opłata za psa, to 10 zł za cały pobyt (nie wiem czy jest to zależne od wielkości psa czy nie - nasz ma 11 kg). Quote
tschinner Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Proszę sobie sprawdzić na bookingu, tam jest opcja żeby zaznaczyć obiekty przyjazne zwierzętom, więc na pewno coś się znajdzie 🙂 Quote
Alika Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Podróżowanie z psem jest z roku na rok coraz łatwiejsze. Szkoda, że w restauracjach bywa różnie i tak jak latem nie ma żadnych ograniczeń gdy możemy korzystać z psem z ogródków tak w okresie zimowym jest to bardziej skomplikowane. Quote
Damia Posted May 16, 2022 Posted May 16, 2022 Na bookingu jest w wyszukiwaniu opcja rezerwacji miejsca pobytowego z psem. Wyskakuje dość sporo ofert niezależnie czy podróżujemy w góry czy nad morze. Ostatnio byłam w Książu i tam też można przyjechać z pupilem. Quote
Recommended Posts