Sarunia-Niunia Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Nilsson napisał(a):Zdjęcia ze schronu będą takie same ,innych nie da się zrobić jedynie w kojcu.On się po prostu boi.To może zacznijmy zbierać na jakiś DT lub hotelik? Ania, ja wiem, że w cieszyńskim schronie psiaki nie wychodzą na spacery... ale wiem również, że znalazł się ktoś, kto ma chęci pomocy i zdjęcia spoza boksu są mozliwe... konkretnie mam na myśli Grysia... Grysiek miał naprawdę fajnie zrobione fotki... (co innego jak to wszystko się potoczyło później, o czym wiemy:()... Może teraz też znalazłoby sie trochę dobrej woli i możnaby Lotarkowi pstryknąć choc kilka fotek... A zresztą zdjęcia w boksie też mają swoją wymowę, zwłaszcza jak można je porównać z fotkami ze spaceru.... Quote
Nilsson Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Sarunia-Niunia napisał(a):Ania, ja wiem, że w cieszyńskim schronie psiaki nie wychodzą na spacery... ale wiem również, że znalazł się ktoś, kto ma chęci pomocy i zdjęcia spoza boksu są mozliwe... konkretnie mam na myśli Grysia... Grysiek miał naprawdę fajnie zrobione fotki... (co innego jak to wszystko się potoczyło później, o czym wiemy:()... Może teraz też znalazłoby sie trochę dobrej woli i można by Lotarkowi pstryknąć choc kilka fotek... A zresztą zdjęcia w boksie też mają swoją wymowę, zwłaszcza jak można je porównać z fotkami ze spaceru.... Tak ,tylko Grysiu dał się zapiąć na smycz a ten nie da się zapiąć a jak chciałam mu zrobić przez kraty to ucieka ,widziałaś to zdjęcie.A bez smyczy w pomieszczeniu siedzi bez ruchu jakn na ostatnich zdjęciach .Pewnie ,że możemy próbować , ja jestem chętna do pomocy.W boksie nie ma sprawy to nawet bardziej chwyta za serce. Quote
Recommended Posts