Jump to content
Dogomania

Fionka - nasz kochany aniołek biega za Tęczowym Mostem W naszej pamięci na Zawsze!<*>

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( takie zaległości na Dogo i takie smutne wieści... :shake: :-(

[SIZE=3][COLOR=Red][B]CO Z FIONKĄ?? JAK ONA SIE CZUJE?? PROSIMY O WIEŚCI!![/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

BARDZO Was przepraszam za brak wieści....ale nie daję rady ze wszystkim...

w kazdym razie ...wiem tyle, że po poprawie znowu niestety nastapiło załamanie zdrowia...zostały zmienione antybiotyki na inne

jutro może dowiem się coś więcej....

Posted

weszłam, przeczytałam, kolejny dramat, czy jest u was możliwa transfuzja krwi, z doświadczenia wiem, że to stawia psa w takim stanie na nogi, koszty mogę wziąć na siebie, błagam nie pozwólcie jej odejść w takim bólu

Posted

Trzeba by ją zabrać pewnie do kliniki, bo na miejscu to raczej marne szanse na transfuzję....żeby choć kroplówki systematycznie dostawała. Sam antybiotyk niewiele daje.....

[B]Czy ktoś sie może nią zająć? ona nie ma czasu !!![/B]

do kosztów się dorzucę.

Posted

Pomogę finansowo, błagam, co z psem, napiszcie, mogę wziąć na siebie całe koszty leczenia, tylko ją z tego wyciągnijcie, widziałam kilka psów które odchodziły na babeszję, ten ból w oczach, dajcie znać co i jak

Posted

Fionka jednak nie ma babeszjozy tak jak na początku stawiano taka diagnozę, jak na razie nie wiadomo jeszcze co dokładnie jest Fionce. Fionka jest badana i leczona przez weterynarzy, w poniedziałek będzie miała kolejne badania,

jest mała poprawa, Fionka zaczęła już trochę jeść, dzisiaj zjadła parę kawałków kiełbachy od ciotki Agi;) mam nadzieje, że teraz będzie coraz lepiej !!

Fionka dasz rade, jesteś dzielna dziewucha !! Tak już pokrzywdzona przez los:-(

Posted

dzięki za powiedzmy dobre wiadomości, jak coś to piszcie proszę, z daleka, bo z daleka ale zawsze chętnie pomogę (u jednego z moich psów lekarz sądził, że mamy do czynienia z babeszją, okazało się, że to zatrucie trutką na szczury, objawy identyczne, ciekawe co dolega ślicznej psicy:shake:)

Posted

Ogłaszam zbiórkę na leczenie Fionki....obecnie już mamy do zapłacenia za badania USG, za badania RTG z kontrastem, za badania ogólne...w poniedziałek będzie badany kał (ze względu na podejrzenie choroby trzustki)...następnie być może będziemy musieli konsultowac Fionkę na uniwesyteckim szpitalu....a to wszystko niestety kasa....

więc ludzi dobrej woli...i wolnego grosza...prosze o wsparcie maleńkiej...schorowanej suni...

wpłaty z dopiskiem "Fionka Ostróda"...

Posted

napiszcie mi błagam gdzie dokładnie mam wpłacić,[B] szczegóły[/B], ja nie mogę za długo siedzieć przy necie i szukać, bo mi coś tu wszystko ostatnio szwankuje, napiszcie jaka suma potrzebna na już, wyrwę choćby spod ziemii

Posted

[quote name='Zalosia']napiszcie mi błagam gdzie dokładnie mam wpłacić,[B] szczegóły[/B], ja nie mogę za długo siedzieć przy necie i szukać, bo mi coś tu wszystko ostatnio szwankuje, napiszcie jaka suma potrzebna na już, wyrwę choćby spod ziemii[/quote]

Zalosia tutaj masz nr konta i wszystko, z góry dziękujemy za wpłaty, każdy grosz się przyda, wpłacisz ile sama będziesz chciała

:Rose::Rose::Rose::Rose:

[B][U]Numer konta:[/U][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B]

[COLOR=black][B]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/B]
[B]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/B]
[B]14-100 OSTRÓDA[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkGreen]NIP 7412025929
[/COLOR] [COLOR=DarkGreen]KRS 0000264523

[SIZE=3][COLOR=Red][B]wpłaty z dopiskiem "Fionka Ostróda"[/B][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]

Posted

dzięki za dane, najpóźniej w środę wpłacę pieniądze, akurat czekam na wypłatę, więc wszystko dotrze, na razie 300zł, mam nadzieję, że to pomoże choc trochę, jak coś to dobijajcie sie do mnie na priw

Posted

[quote name='Zalosia']dzięki za dane, najpóźniej w środę wpłacę pieniądze, akurat czekam na wypłatę, więc wszystko dotrze, na razie 300zł, mam nadzieję, że to pomoże choc trochę, jak coś to dobijajcie sie do mnie na priw[/quote]

dziękujemy w imieniu Fionki:Rose::Rose:

Posted

dziękujemy :Rose:

koopa Fionki zapakowana ;) ...czekamy aż Rudasek jeszcze....nas uraczy...;) i wtedy pojadą preparaty do badania ...

Fionka dzisiaj czuje się lepiej ....ale nie zapeszajmy...bo już tak było, że była poprawa i za chwilę załamanie zdrówka...

Fionka trzymaj się :kciuki:

ps. czyżby moja kiełbasa pomogła? :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']dziękujemy :Rose:

koopa Fionki zapakowana ;) ...czekamy aż Rudasek jeszcze....nas uraczy...;) i wtedy pojadą preparaty do badania ...

Fionka dzisiaj czuje się lepiej ....ale nie zapeszajmy...bo już tak było, że była poprawa i za chwilę załamanie zdrówka...

Fionka trzymaj się :kciuki:

ps. czyżby moja kiełbasa pomogła? :evil_lol:[/quote]

z pewnością to twoja kiełbasa ;) a czemu cudownego rosołku nie było ??:razz::razz:

Posted

napiszcie przy wolnej chwili co słychać u pięknej psicy, jak się czuje, czy wciąż jest poprawa, proszę, cokolwiek, ona jest taka do wymiziania, że na pewno znajdzie domeczek