Jump to content
Dogomania

MOZART - piękny owczarek długowłosy. Już w nowym ukochanym domku!!! HURRA!!! :)))

Recommended Posts

Posted

:smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :cunao: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :smilecol:
[B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=red]tak się cieszę...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Mozarciku kochany badź szczęśliwy i kochany do końca swoich dni...:loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']hakita tylko nie przeholuj :PPP:eviltong::eviltong: z tymi drinkami[/quote]

Eeee tam...;) nie przeholuję...:eviltong:
Ale kiedy jutro nastąpi, bo zaraz zwariuję...:evil_lol:

Posted

Hakita, mam nadzieję, że choć trochę się wyspałaś tej nocy. Czekamy z wielką niecietrpliwością na relacje, a najlepiej na fotorelacje. Nie mogę się już doczekać!!!! :loveu:

Posted

Witajcie, witajcie!!! :multi:
Ech, nocka pełna emocji, ale jakoś troszku pospałam. ;) Ale od rana czuję się jak na spidzie...:evil_lol:

Tak, będzie pełna relacja i fotorelacja. Wszystko chcę uwiecznić!!! :loveu:
Już nie mogę się doczekać!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Halinko, pisałam wcześniej o domku. Mozart będzie miał tam cudownie...:loveu: To Pani z allegro, mieszka w Poznaniu i będziemy mogły Mozarta odwiedzać kiedy tylko będziemy chciały...:lol:

Ach i dodam, że dziś dostałam kolejne 2 zapytania o Mozarta!!! :eviltong:

Posted

[quote name='Hala']słuchaj..Ania..to podpowiedz barona i Astora.
To też ładne psy[/quote]

Wiem, wiem, już myślałam o tym. Chcę być tylko już po wydaniu Mozarta i być już pewna, że jest w dobrych rękach, wtedy podsunę te Psiaki. ;)

Posted

[quote name='Hala']Hakitka...bo to dla nich wielka szansa.... naprawdę[/quote]

Wiem Kochana, wiem!!! Bo ja o tym samym od razu pomyślałam!!!
Chcę tylko być po całej akcji z Mozartem, a i może jakieś fotki zrobię dziś Baronowi i Astorowi, wtedy mogłabym od razu posłać. ;)

Posted

[quote name='Hala']jakby co..ja mogę tez dosłać kilka fotek...a co.[/quote]

Ok Kochana, to ślij!!!
Ja jadę!!! Jadę!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

no cóż Mozarciku, nie bedzie mi dane wymiziać Cię w sobotę...:shake:
ale szczęście niesamowite mnie ogarnia jak pomyslę ze już za parę godzinek bedziesz w wymarzonym, ukochanym domeczku z kochającymi ludzimi których tak Ci brakowało w "Azorku" :multi: :loveu: :multi:
wolontariusze bez obrazy, ale sami wiecie...domek to co innego...

Posted

hmm....
jak do tej pory nie dostałm rzadnej informacji na temat Mozarta :shake:
chyba ktoś ma mnie gdzieś i sobie myśli że ja nie myślę...:shake:

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jestem, jestem!!! :multi: :multi: :multi:
Ja cały czas w ruchu, dlatego milczałam...wybaczcie...:oops:

MOZART pojechał do cudownego, przecudownego domku!!! :loveu: :loveu: :loveu: :laola: :cunao: :knajpa: :drink1:

Posted

To taki kochany Psiak...:loveu: :loveu: :loveu: od razu wskoczył do autka. :eviltong:
Pani, ach Sylwia kochana, była wzruszona!!! :loveu: :loveu: :loveu: I ja też...:placz: :loveu: :placz: :loveu:
Dziś wyślę jej maila z linkiem do wątku i będzie dzielić się z nami na bieżąco informacjami o MOZARCIE...:multi: Imię Mozart zostaje!!! :loveu:

[COLOR=red][B]NASZ KOCHANY MOZARCIKU BĄŹDŹ SZCZĘŚLIWY I KOCHANY PRZEZ CAŁE SWOJE ŻYCIE!!!![/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu:

Później fotorelacja i więcej niusów, bo na razie muszę ochłonąć...:cool3: