asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :smilecol: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :klacz: :klacz: :klacz: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laola: :cunao: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :smilecol: [B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=red]tak się cieszę...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Mozarciku kochany badź szczęśliwy i kochany do końca swoich dni...:loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
bumerang Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Oby był szczęśliwy w nowym domku - dużo miłości życzę!!!:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ja nie wiem, czy dzisiaj zasnę...:roll: :loveu: :p :cool1: Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Boziu Kochana, jak ja się denerwuję...:p :loveu: I kolejnego drinusia wypiję...:eviltong: Quote
Matusz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 hakita tylko nie przeholuj :PPP:eviltong::eviltong: z tymi drinkami Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='matusz5']hakita tylko nie przeholuj :PPP:eviltong::eviltong: z tymi drinkami[/quote] Eeee tam...;) nie przeholuję...:eviltong: Ale kiedy jutro nastąpi, bo zaraz zwariuję...:evil_lol: Quote
nyna Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ciesze sie bardzo ze Mozart zanlazl swoj ukochany domek:loveu::multi::laola: Quote
*Gajowa* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wspaniałe wieści... cieszę się, że Mozart tak szybko znalazł dobry domek :multi: :multi: :multi: . Quote
AMIGA Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hakita, mam nadzieję, że choć trochę się wyspałaś tej nocy. Czekamy z wielką niecietrpliwością na relacje, a najlepiej na fotorelacje. Nie mogę się już doczekać!!!! :loveu: Quote
Hala Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a co to zadom, że się wtrącę? I czy aby dobry......... Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Witajcie, witajcie!!! :multi: Ech, nocka pełna emocji, ale jakoś troszku pospałam. ;) Ale od rana czuję się jak na spidzie...:evil_lol: Tak, będzie pełna relacja i fotorelacja. Wszystko chcę uwiecznić!!! :loveu: Już nie mogę się doczekać!!! :loveu: :loveu: :loveu: Halinko, pisałam wcześniej o domku. Mozart będzie miał tam cudownie...:loveu: To Pani z allegro, mieszka w Poznaniu i będziemy mogły Mozarta odwiedzać kiedy tylko będziemy chciały...:lol: Ach i dodam, że dziś dostałam kolejne 2 zapytania o Mozarta!!! :eviltong: Quote
Hala Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 słuchaj..Ania..to podpowiedz barona i Astora. To też ładne psy Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Hala']słuchaj..Ania..to podpowiedz barona i Astora. To też ładne psy[/quote] Wiem, wiem, już myślałam o tym. Chcę być tylko już po wydaniu Mozarta i być już pewna, że jest w dobrych rękach, wtedy podsunę te Psiaki. ;) Quote
Hala Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Hakitka...bo to dla nich wielka szansa.... naprawdę Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Hala']Hakitka...bo to dla nich wielka szansa.... naprawdę[/quote] Wiem Kochana, wiem!!! Bo ja o tym samym od razu pomyślałam!!! Chcę tylko być po całej akcji z Mozartem, a i może jakieś fotki zrobię dziś Baronowi i Astorowi, wtedy mogłabym od razu posłać. ;) Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Hala']jakby co..ja mogę tez dosłać kilka fotek...a co.[/quote] Ok Kochana, to ślij!!! Ja jadę!!! Jadę!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 no cóż Mozarciku, nie bedzie mi dane wymiziać Cię w sobotę...:shake: ale szczęście niesamowite mnie ogarnia jak pomyslę ze już za parę godzinek bedziesz w wymarzonym, ukochanym domeczku z kochającymi ludzimi których tak Ci brakowało w "Azorku" :multi: :loveu: :multi: wolontariusze bez obrazy, ale sami wiecie...domek to co innego... Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 hmm.... jak do tej pory nie dostałm rzadnej informacji na temat Mozarta :shake: chyba ktoś ma mnie gdzieś i sobie myśli że ja nie myślę...:shake: Quote
mrowa23 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 widze ze ni etylko ja ssiedze jak na szpilkach :D Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jestem, jestem!!! :multi: :multi: :multi: Ja cały czas w ruchu, dlatego milczałam...wybaczcie...:oops: MOZART pojechał do cudownego, przecudownego domku!!! :loveu: :loveu: :loveu: :laola: :cunao: :knajpa: :drink1: Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 To taki kochany Psiak...:loveu: :loveu: :loveu: od razu wskoczył do autka. :eviltong: Pani, ach Sylwia kochana, była wzruszona!!! :loveu: :loveu: :loveu: I ja też...:placz: :loveu: :placz: :loveu: Dziś wyślę jej maila z linkiem do wątku i będzie dzielić się z nami na bieżąco informacjami o MOZARCIE...:multi: Imię Mozart zostaje!!! :loveu: [COLOR=red][B]NASZ KOCHANY MOZARCIKU BĄŹDŹ SZCZĘŚLIWY I KOCHANY PRZEZ CAŁE SWOJE ŻYCIE!!!![/B][/COLOR] :loveu: :loveu: :loveu: Później fotorelacja i więcej niusów, bo na razie muszę ochłonąć...:cool3: Quote
bumerang Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: dużo szczęścia i milości w nowym domku!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts