Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']dopłacę te 75 zł jednorazowo, bo i tak znikam z dogo; a Wy szukajcie dalej i wyciagajcie go.
dane do wplaty poprosze[/QUOTE]

Ja chciałam, żebyś tu z nami została.
Zostań proszę...

Posted

kochane cioteczki powiedzcie mi na czyje dane kontaktowe ogłaszać Stiviego?
Bardzo bym prosiła o podanie takiej informacji bo dogociocia która chyba się tu wkrótce pokaże chce wykupić ślepusiowi pakiecik...
Tylko danych do ogłoszeń nie ma...
Bo tekst chyba może być ten z pierwszej strony pogrubiony? Jak myślicie?

Posted

[quote name='(:Buńka:)']kochane cioteczki powiedzcie mi na czyje dane kontaktowe ogłaszać Stiviego?
Bardzo bym prosiła o podanie takiej informacji bo dogociocia która chyba się tu wkrótce pokaże chce wykupić ślepusiowi pakiecik...
Tylko danych do ogłoszeń nie ma...
Bo tekst chyba może być ten z pierwszej strony pogrubiony? Jak myślicie?[/QUOTE]

Ja wszystkie Białogonki na Izę oglaszam, ale może jak on do Magdy pojedzie to na Magdę?

Posted

[quote name='Olena84']Jestem na zaproszenie, stałej nie dam:(, chyba, że z Hałąbajówka "wypchniemy" Maksa;), wiec na razie hoopne, moge wyslac cos jednorazowo[/QUOTE]

Dzięki, że zajrzałaś :)
Szansa na wypchnięcie Maksa jakaś jest?

Posted

[SIZE=4][B]Właśnie przywiozłam Krzysia z chłopakami i zaraz Krzysiu wstawi śliczne zdjęcia Stiwiego ktore można wykorzystać do ogłoszeń . Zaraz też wysyłamy zaproszenia na watek Stiwiego . Według moich wyliczeń Stiwi ma 270 zł stałej :)[/B][/SIZE]

[SIZE=3][B]Wszystkim Cioteczkom serdecznie dziękuję za odwiedziny i pomoc dla tego biedaka :) Kochane otwieracie mu drzwi do nowego życia :) Ślicznie dziękuje jeszcze raz [/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Mortes'][SIZE=4][B]Właśnie przywiozłam Krzysia z chłopakami i zaraz Krzysiu wstawi śliczne zdjęcia Stiwiego ktore można wykorzystać do ogłoszeń . Zaraz też wysyłamy zaproszenia na watek Stiwiego . Według moich wyliczeń Stiwi ma 270 zł stałej :)[/B][/SIZE]

[SIZE=3][B]Wszystkim Cioteczkom serdecznie dziękuję za odwiedziny i pomoc dla tego biedaka :) Kochane otwieracie mu drzwi do nowego życia :) Ślicznie dziękuje jeszcze raz [/B][/SIZE][/QUOTE]

Super:) Ładne zdjęcia się przydadzą:)
Ja mam cichutką nadzieję że chłopak jeszcze wyląduje w swoim wymarzonym domku;)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ja wszystkie Białogonki na Izę oglaszam, ale może jak on do Magdy pojedzie to na Magdę?[/QUOTE]
Hmm to nie wiem...
Trzeba dogadać na kogo go ogłaszać. Jak już będzie wiadomo to dane poproszę na priv;)

Posted

[COLOR=#009933][FONT=book antiqua][SIZE=7][I][B]Stivi:[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[IMG]http://imageshack.us/a/img708/4007/8mr4.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img196/8213/mxvb.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img819/5548/59qx.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img856/7259/jut7.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img571/7528/9awo.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mortes'][SIZE=3][B][I]Białogońska Dupka jest u Hałabajówki i ogłaszamy ją na Hałabajówkę;), więc w takim razie Stiviego też.[/I][/B][/SIZE][/QUOTE]

no ale nie wiadomo od kiedy Stivi będzie u Hałabajówki?

Posted

[quote name='Mortes'][SIZE=4][B]Właśnie przywiozłam Krzysia z chłopakami i zaraz Krzysiu wstawi śliczne zdjęcia Stiwiego ktore można wykorzystać do ogłoszeń . Zaraz też wysyłamy zaproszenia na watek Stiwiego . Według moich wyliczeń Stiwi ma 270 zł stałej :)[/B][/SIZE]

[SIZE=3][B]Wszystkim Cioteczkom serdecznie dziękuję za odwiedziny i pomoc dla tego biedaka :) Kochane otwieracie mu drzwi do nowego życia :) Ślicznie dziękuje jeszcze raz [/B][/SIZE][/QUOTE]

no to TERAZ to już się chlopak może pakować w końcu chyba?

Posted (edited)

Dodzwoniłam się do Ewyb, Będzie za godzinę i wszystko pouzupełnia ;)
Mam ochotę biec do schroniska ( ale niestety mnie nie wpuszczą ) i powiedzieć Stiviemu na ucho, żeby pakował walizkę. :laugh2_2:

Magda na razie nie odbiera ale z tego co sobie przypominam to dziś po południu miała jechać z rodzinka na cmentarz

Edited by Mortes
Posted

[quote name='obiezyswiat75']Dołożę 10 stałej ale będę płacić bezpośrednio do Hałabajówki - wpłacam Jej na inne psy wiec tak mi najwygodniej.[/QUOTE]

[quote name='obiezyswiat75']I żeby nie być gołosłowną - wpłaciłam właśnie 120 zł jako stałą za cały rok :)[/QUOTE]

[quote name='Mazowszanka2']Przyszłam z wątku Białogonów i potwierdzam swoją deklarację 10 zł miesięcznie :)[/QUOTE]

[quote name='LILUtosi']Ja tez dam dychę.[/QUOTE]

[quote name='anetaks4']Witam też potwierdzam swoją deklarację 10zł[/QUOTE]

[quote name='ranias']ja też zapłacę za cały rok plus 20zł jednorazowo[/QUOTE]

[quote name='Panna Marple']jestem na wezwanie obieżyświatka:lol:-przynoszę 20zł deklaracji stałej[/QUOTE]

[quote name='natie']przeanalizowałam swoje finanse i zamiast 5 mogę dać 10 stałej.. zawsze to 5 zł do przodu...[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']dopłacę te 75 zł jednorazowo, bo i tak znikam z dogo; a Wy szukajcie dalej i wyciagajcie go.
dane do wplaty poprosze[/QUOTE]

[quote name='teresaa118']Przybieglam na wezwanie [I][B]obiezyswiat75[/B][/I] z pieniazkami w zebach-35 miesiecznie.Zawsze cos[/QUOTE]

Bardzo wszystkim dziękuję:loveu:. Praca z Wami to przyjemność:)
Na teraz Stivi ma 270 zł deklaracji stałych i 95 zł jednorazowych.

[quote name='Hałabajówka']Może być bezpośrednio na konto fundacji dla mnie bez różnicy. Zestawienie wpłat robię raz w miesiącu na koniec miesiąca.
[/QUOTE]

[quote name='Hałabajówka'][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Strzelec 8
78-200 Białogard [/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]
w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][/COLOR][B]darowizna dla Stiwiego i nick z dogo[/B][/QUOTE]

Wobec tego ustalone wpłacamy bezpośrednio do Hałabajówki. Konto wrzuciłam na pierwszą stronę.

[quote name='Hałabajówka']
Ewab czy ten transport dla niego będzie aktualny o którym wspominałaś?[/QUOTE]

Zaraz będę dowiadywać.

[quote name='(:Buńka:)']Zapisuję:smile: Jedna z dogomaniackich cioteczek zaproponowała Stiviemu pakiecik ogłoszeń:smile:[/QUOTE]

Świetnie. Może podać kontakt do Mortes i do Hałabajówki?

Posted

[quote name='Mortes']Dodzwoniłam się do Ewyb, Będzie za godzinę i wszystko pouzupełnia ;)
Mam ochotę biec do schroniska ( ale niestety mnie nie wpuszczą ) i powiedzieć Stiviemu na ucho, żeby pakował walizkę. :laugh2_2:

Magda na razie nie odbiera ale z tego co sobie przypominam to dziś po południu miała jechać z rodzinka na cmentarz[/QUOTE]

Super, że psiak będzie bezpieczny.
Za pierwszym razem myślałam że mam robaka na monitorze, a to fiolertowa latająca piłeczka ( ta wyżej) sie okazała;).

Posted

Jestem na zaproszenie u ślicznego kawalera:loveu:
Zadeklarowana jestem po uszy, ale poproszę nr konta, wpłacę choć jednorazowo, niestety tylko tyle mogę :( I w razie czego zgłaszam gotowość do robienia ogłoszeń !