obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='teresaa118']Przybieglam na wezwanie [I][B]obiezyswiat75[/B][/I] z pieniazkami w zebach-35 miesiecznie.Zawsze cos[/QUOTE] Bardzo pięknie dziękuję :) Naprawdę.... Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Malgoska']dopłacę te 75 zł jednorazowo, bo i tak znikam z dogo; a Wy szukajcie dalej i wyciagajcie go. dane do wplaty poprosze[/QUOTE] Ja chciałam, żebyś tu z nami została. Zostań proszę... Quote
Buńka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 kochane cioteczki powiedzcie mi na czyje dane kontaktowe ogłaszać Stiviego? Bardzo bym prosiła o podanie takiej informacji bo dogociocia która chyba się tu wkrótce pokaże chce wykupić ślepusiowi pakiecik... Tylko danych do ogłoszeń nie ma... Bo tekst chyba może być ten z pierwszej strony pogrubiony? Jak myślicie? Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='(:Buńka:)']kochane cioteczki powiedzcie mi na czyje dane kontaktowe ogłaszać Stiviego? Bardzo bym prosiła o podanie takiej informacji bo dogociocia która chyba się tu wkrótce pokaże chce wykupić ślepusiowi pakiecik... Tylko danych do ogłoszeń nie ma... Bo tekst chyba może być ten z pierwszej strony pogrubiony? Jak myślicie?[/QUOTE] Ja wszystkie Białogonki na Izę oglaszam, ale może jak on do Magdy pojedzie to na Magdę? Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Ja sugeruję, żeby wpłacać bezpośrednio na konto Hałabajówki. Chyba, że ktoś chce się bawić w skarbnika i zbierać na swoje a potem przelewać - ale to niewdzięczna praca jest. Quote
Olena84 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jestem na zaproszenie, stałej nie dam:(, chyba, że z Hałąbajówka "wypchniemy" Maksa;), wiec na razie hoopne, moge wyslac cos jednorazowo Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Olena84']Jestem na zaproszenie, stałej nie dam:(, chyba, że z Hałąbajówka "wypchniemy" Maksa;), wiec na razie hoopne, moge wyslac cos jednorazowo[/QUOTE] Dzięki, że zajrzałaś :) Szansa na wypchnięcie Maksa jakaś jest? Quote
Olena84 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dzięki, że zajrzałaś :) Szansa na wypchnięcie Maksa jakaś jest?[/QUOTE] Zamowilam mu ogloszenia, napisze prawde, moze ktos sie skusi :roll: Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Olena84']Zamowilam mu ogloszenia, napisze prawde, moze ktos sie skusi :roll:[/QUOTE] Oby....mam nadzieję, że ktoś się znajdzie Quote
Mortes Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [SIZE=4][B]Właśnie przywiozłam Krzysia z chłopakami i zaraz Krzysiu wstawi śliczne zdjęcia Stiwiego ktore można wykorzystać do ogłoszeń . Zaraz też wysyłamy zaproszenia na watek Stiwiego . Według moich wyliczeń Stiwi ma 270 zł stałej :)[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Wszystkim Cioteczkom serdecznie dziękuję za odwiedziny i pomoc dla tego biedaka :) Kochane otwieracie mu drzwi do nowego życia :) Ślicznie dziękuje jeszcze raz [/B][/SIZE] Quote
Buńka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mortes'][SIZE=4][B]Właśnie przywiozłam Krzysia z chłopakami i zaraz Krzysiu wstawi śliczne zdjęcia Stiwiego ktore można wykorzystać do ogłoszeń . Zaraz też wysyłamy zaproszenia na watek Stiwiego . Według moich wyliczeń Stiwi ma 270 zł stałej :)[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Wszystkim Cioteczkom serdecznie dziękuję za odwiedziny i pomoc dla tego biedaka :) Kochane otwieracie mu drzwi do nowego życia :) Ślicznie dziękuje jeszcze raz [/B][/SIZE][/QUOTE] Super:) Ładne zdjęcia się przydadzą:) Ja mam cichutką nadzieję że chłopak jeszcze wyląduje w swoim wymarzonym domku;) Quote
Buńka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ja wszystkie Białogonki na Izę oglaszam, ale może jak on do Magdy pojedzie to na Magdę?[/QUOTE] Hmm to nie wiem... Trzeba dogadać na kogo go ogłaszać. Jak już będzie wiadomo to dane poproszę na priv;) Quote
Mortes Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [COLOR=#009933][FONT=book antiqua][SIZE=7][I][B]Stivi:[/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://imageshack.us/a/img708/4007/8mr4.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img196/8213/mxvb.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img819/5548/59qx.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img856/7259/jut7.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img571/7528/9awo.jpg[/IMG] Quote
Mortes Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [SIZE=3][B][I]Białogońska Dupka jest u Hałabajówki i ogłaszamy ją na Hałabajówkę;), więc w takim razie Stiviego też.[/I][/B][/SIZE] Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mortes'][SIZE=3][B][I]Białogońska Dupka jest u Hałabajówki i ogłaszamy ją na Hałabajówkę;), więc w takim razie Stiviego też.[/I][/B][/SIZE][/QUOTE] no ale nie wiadomo od kiedy Stivi będzie u Hałabajówki? Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mortes'][SIZE=4][B]Właśnie przywiozłam Krzysia z chłopakami i zaraz Krzysiu wstawi śliczne zdjęcia Stiwiego ktore można wykorzystać do ogłoszeń . Zaraz też wysyłamy zaproszenia na watek Stiwiego . Według moich wyliczeń Stiwi ma 270 zł stałej :)[/B][/SIZE] [SIZE=3][B]Wszystkim Cioteczkom serdecznie dziękuję za odwiedziny i pomoc dla tego biedaka :) Kochane otwieracie mu drzwi do nowego życia :) Ślicznie dziękuje jeszcze raz [/B][/SIZE][/QUOTE] no to TERAZ to już się chlopak może pakować w końcu chyba? Quote
Mortes Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) Dodzwoniłam się do Ewyb, Będzie za godzinę i wszystko pouzupełnia ;) Mam ochotę biec do schroniska ( ale niestety mnie nie wpuszczą ) i powiedzieć Stiviemu na ucho, żeby pakował walizkę. :laugh2_2: Magda na razie nie odbiera ale z tego co sobie przypominam to dziś po południu miała jechać z rodzinka na cmentarz Edited November 2, 2013 by Mortes Quote
obiezyswiat75 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mortes']Dodzwoniłam się do Ewyb, Będzie za godzinę i wszystko pouzupełnia ;)[/QUOTE] No to super :) Udaję się na koncert wobec tego i wrócę ogłuszona zapewne :) Quote
Mortes Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 A pewnie, Cioteczko odpręż się, miłej zabawy ;) Quote
ewab Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dołożę 10 stałej ale będę płacić bezpośrednio do Hałabajówki - wpłacam Jej na inne psy wiec tak mi najwygodniej.[/QUOTE] [quote name='obiezyswiat75']I żeby nie być gołosłowną - wpłaciłam właśnie 120 zł jako stałą za cały rok :)[/QUOTE] [quote name='Mazowszanka2']Przyszłam z wątku Białogonów i potwierdzam swoją deklarację 10 zł miesięcznie :)[/QUOTE] [quote name='LILUtosi']Ja tez dam dychę.[/QUOTE] [quote name='anetaks4']Witam też potwierdzam swoją deklarację 10zł[/QUOTE] [quote name='ranias']ja też zapłacę za cały rok plus 20zł jednorazowo[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']jestem na wezwanie obieżyświatka:lol:-przynoszę 20zł deklaracji stałej[/QUOTE] [quote name='natie']przeanalizowałam swoje finanse i zamiast 5 mogę dać 10 stałej.. zawsze to 5 zł do przodu...[/QUOTE] [quote name='Malgoska']dopłacę te 75 zł jednorazowo, bo i tak znikam z dogo; a Wy szukajcie dalej i wyciagajcie go. dane do wplaty poprosze[/QUOTE] [quote name='teresaa118']Przybieglam na wezwanie [I][B]obiezyswiat75[/B][/I] z pieniazkami w zebach-35 miesiecznie.Zawsze cos[/QUOTE] Bardzo wszystkim dziękuję:loveu:. Praca z Wami to przyjemność:) Na teraz Stivi ma 270 zł deklaracji stałych i 95 zł jednorazowych. [quote name='Hałabajówka']Może być bezpośrednio na konto fundacji dla mnie bez różnicy. Zestawienie wpłat robię raz w miesiącu na koniec miesiąca. [/QUOTE] [quote name='Hałabajówka'][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Strzelec 8 78-200 Białogard [/FONT][/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Verdana] w tytule koniecznie - [/FONT][/COLOR][/COLOR][B]darowizna dla Stiwiego i nick z dogo[/B][/QUOTE] Wobec tego ustalone wpłacamy bezpośrednio do Hałabajówki. Konto wrzuciłam na pierwszą stronę. [quote name='Hałabajówka'] Ewab czy ten transport dla niego będzie aktualny o którym wspominałaś?[/QUOTE] Zaraz będę dowiadywać. [quote name='(:Buńka:)']Zapisuję:smile: Jedna z dogomaniackich cioteczek zaproponowała Stiviemu pakiecik ogłoszeń:smile:[/QUOTE] Świetnie. Może podać kontakt do Mortes i do Hałabajówki? Quote
Olena84 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mortes']Dodzwoniłam się do Ewyb, Będzie za godzinę i wszystko pouzupełnia ;) Mam ochotę biec do schroniska ( ale niestety mnie nie wpuszczą ) i powiedzieć Stiviemu na ucho, żeby pakował walizkę. :laugh2_2: Magda na razie nie odbiera ale z tego co sobie przypominam to dziś po południu miała jechać z rodzinka na cmentarz[/QUOTE] Super, że psiak będzie bezpieczny. Za pierwszym razem myślałam że mam robaka na monitorze, a to fiolertowa latająca piłeczka ( ta wyżej) sie okazała;). Quote
ewab Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Niestety z transportem, o którym rozmawiałyśmy kicha:shake: Quote
paula_t Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jestem na zaproszenie u ślicznego kawalera:loveu: Zadeklarowana jestem po uszy, ale poproszę nr konta, wpłacę choć jednorazowo, niestety tylko tyle mogę :( I w razie czego zgłaszam gotowość do robienia ogłoszeń ! Quote
Recommended Posts