funia123 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jak wyzej, rozpuszcza sie dana dawke w wodzie czy dosypuje sie do karmy czy jak to sie robi? Quote
filodendron Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja dosypuję do jedzenia, ale do czegoś "mokrego", bo przy suchej karmie to chyba mogą być straty. Quote
Monika Volturi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja daję np CANZOCAL, który jest w formie drobnego granulatu, wymieszany z jogurtem naturalnym bez cukru - moje psy uwielbiają to i wylizują miski do czysta - nic się nie marnuje. Quote
gryf80 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 albo wymieszaj z woda i strzykawka do pyska albo z masłem orzechowym lub oleem jadalnym wymieszaj i podawaj Quote
Sonia & Fibi Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 My odpowiednią dawkę dosypujemy do jedzenia - na szczęście moje psy nie wybrzydzają, jeśli chodzi o suchą karmę. Nie dodaje wody. Micha wylizana :) Quote
Recommended Posts