Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja juz sie pogubilam:( te psiaki. ktore sa pod opieka fundacji, tez potrzebuja ogloszen? kto pojechal do domu, a kto nie? kto zostal do ogloszen???
juz nic nie wiem:([/QUOTE]
Na pw postaram się dzisiaj wieczorem Ci wysłać psiaki do ogłoszeń. W sumie na wątku są dwa: Marika i Lobo. Zdjęć brakuje dwóm. Psiaki pod opieką fundacji Bernardyn na razie nie szukają domów. Laki ma dom, dzisiaj jedzie Lolo. Jeden z czarnych psiaków, dziś będziemy wiedzieć który znalazł dom. reszta ma ogłoszenia

Posted

[quote name='piescofajnyjest']Aniu, prosze wyslij mi.....bo nie ogarniam;)[/QUOTE]
Wysłałam Lobo i marikę.
Jutro powinny być zdjęcia dwóch ostatnich psiaków to doślę.

I ogromna prosba. Bardzo was proszę zapraszajcie znajmych na ten wątek, bez pomocy nie damy sobie rady.
Ja niestety po pracy jak wracam, zanim ogarnę dzieciaki i dom to padam. A jeszcze jest fb i inne psy

Posted

A i Lolo dzisiaj pojechał, z entuzjazmem poczekamy jeszcze chwilę.
Tibo poszedł do adopcji na wieś, mam nadzieję, że dobrze trafił:( spróbujemy wydębić adres.

Posted

[quote name='Aimez_moi']O Jezusie........jestem na prosbe Piescofajnyjest...... poczytam spokojnie a tak na szybko co najbardziej potrzebne jest?[/QUOTE]
Domy i domy tymczasowe.

Są karmione, zaszczepione na wściekliznę, w wiekszosci odpchlone, ale nie wszystkie.
Zostało ich 13:(

Jest tanie dt dla 3 suczek. Za 450 zł. za wszystkie, ale nie ma deklaracji.
No i z resztą trzeba coś zrobic.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']KIlka groszy moge przeslac jak tylko sprawdze konto....... czy cos tam jeszcze jest......
podasz mi na pw dane?[/QUOTE]
na razie konta nie ustalilismy.
Generalnie strasznie małe zainteresowanie psiakami, a ja nie mam jak ich rozpropagować:( Praca, dzieciaki. Fb, inne psiaki pod opieka

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nela to sunia średniej wielkości. Ma około 3 lat. Niestety za kratami przebywa już długi czas. Bardzo otwarta na kontakt z ludźmi, z innymi psami teoretycznie też. Jest otwarta i chętna do zabawy i spacerów. Była mocno zapchlona, ale już się tym zajęliśmy. Niestety ma zgrubiałe sutki, dużo guzków. Przydałby się dom i prawdziwa opieka dla Nelki. Nelka potrzebuje tylko kawałek kącika i opieki, a będzie wspaniałym psem. Koniecznie trzeba zrobić coś z guzkami, ale w miejscu, w którym jest - jest t niemozliwe.

[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande][URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=226755304166544&set=a.219282908247117.1073741836.219279378247470&type=1&relevant_count=1"][IMG]https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p480x480/1457674_226755304166544_728560000_n.jpg[/IMG]
[/URL]
[/FONT][/COLOR]