Jump to content
Dogomania

Lord-Potracony,odwodniony-W nowym !domku!! - dziękujemy! dziewczyny!!!

Recommended Posts

Posted

Wczoraj pusia (Asia) niedaleko swojego bloku znalazła pod sklepem lezacego wycieńczonego psiaka pies nie miał siły chodzić , po wypadku .
Asia dała Lordowi wode i zajeła sie leżacym bez sił psiakiem.
Szybko przyjechała Rita i wezwano weterynarzy , psiorek dostał zastrzyk by sie nie denerwował po czym został przewieziony do lecznicy na "przglad" , pozniej dziewczeta przewiozły do Holetu dla psów w Wałbrzychu .
Nie wiadomo czy uciekł , czy został porzucony , jest wycieńczony i brak mu sił . :( , nigdzie nie było ogłoszen o zaginieciu psiaka.
Dzis wstał i zjadł jest spokojny nie agresywny , ale cosik chyba z łapka nie tak , w poniedziałek prześwietlenie czeka chlopaka .
Holtelik zapłacony do poniedziałku a leczenie i doprowadznie bedzie trawało o wiele dłuzej w zależności w jakim stanie jest łapa , no i czas na szukanie domku -super domku !!!
Chłopczyk ma około 1,5 roku , mieszanice onka i haszczaka .
doba w Holetu 20 zł - wieczorem bedzie wiadomo o koncie holetu .
wiesci o stanie Lordzika beda na bieżaco .

Lordzik - bo takie imie dostał , wszak dostojny z niego chłop prosi o pomoc i szuka dobrego-super domku !

Zdejcia z Lecznicy !

[SIZE="5"]Lord ma nowy dom!!!!

Posted

Lordzik to prawdziwy pieśćioch!!!!!!Byłyśmy u weta .Ma tylko chory paluszek w końcu to Lord,taka przypadłość dotyka tylko wysoko urodzonych.Został dzisiaj przez nas (ja i Pusia 2405)wyszczotkowany,odrobaczony i wymyziany .Ochy i achy.Jest przecudowny.Fantastycznie jeżdzi autkiem (nawet mnie chciał wyautować z fotela kierowcy).Hotelik opłacony do środy.Jutro z Lordem jestem umówiona na dłłłłłłuuuuugi spacer.Mamy foty,ale wstawi je cioteczka Apbt Sól >Pewnie Pusia 2405 też podzieli sie wrażeniami.

Posted

Nasz Lordzio prezentuje się doskonale !!!!!Kto Go pokocha,kto da mu kochający domek,a może chociaż tymczasik.Patrzcie jak pięknie się do Was uśmiecham,czy w Waszych sercach topnieją lody.Jestem Spokojny radosny,przemiły. Kto mnie pokocha.Kto?

Posted

Lordzik jest przesympatycznym psiakiem. Nadaje się idealnie do wypełnienia rodziny. Przytulański, szybciutko się uczy, po prostu ma talent.
Chłopak generalnie do odświeżenia, po kąpieli będą o niego wszyscy sie bic!!
Jedynie co, to szybko musi się pozbyć swoich klejnotów, żeby więcej nie wałęsał się za panienkami:evil_lol: i nie skakał na piękne nóżki swoich tymczasowych opiekunek, czyli Rity i mnie:cool3: .

Bardzo szybko przywiązuje się do ludzi. Jak zostawiałysmy go wczoraj w hoteliku, to tak płakał za nami, że aż serce mi się kroiło.:-(

Posted

:multi: [SIZE="5"]Lord ma Nowy Dom !!! :multi:
Mieszka w Wałbrzychu :loveu: :loveu:
wiec odwiedzinki i nowa sesja za 2 tygodnie!:evil_lol: :razz: :diabloti: :multi: :multi: !!

wiekie podziekowania Dla Pusi , Rity i Kamilii - te cioteczki uratowały doglądały i znalazły Lodrowi Domek!!!!

• 3 weeks later...
  • 2 months later...