eliza_sk Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Dziś do domu pojechał pechowiec Poker. Miałam o niego dosłownie jeden telefon, niezobowiązujący zresztą. Dom znalazła mu Iwonka z Amoka, gdzie przebywał. Państwo kociarze i psiarze z dużym doświadczeniem, zawsze mają w domu największe, nieadopcyjne bidy i taki też był Pokuś. Niech się szybko przystosuje do nowych warunków i spędza sylwestra w swoim domku :) Iwonka dziękujemy :loveu: Quote
eliza_sk Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Wczoraj dostałam telefon od Pokerowej rodzinki - jest super, takie lęki to nie lęki, wszystko się da wypracować. Poker został Grafenem - imię ukradłam dla naszego nowego psiaka: [FONT=Verdana][/FONT] GRAFEN - 4 mies. prawe DONek - czyli dzikus z lasu i jego przemiana: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249898-GRAFEN-4-mies-prawie-DONek-ma%C5%82y-DZIKUS-z-lasu-i-jego-METAMORFOZA-szukamy-domu!?p=21716269#post21716269 Quote
Recommended Posts