Ada-jeje Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ulka a kiedy podasz liste sprzedanych rzeczy z bazarku zeby mozna zrobic protokol, bo pienizki jak wiesz poszly z konta fundacyjnego i musza byc udokumentowane. Quote
Ulaa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 O jak się nazbierało znowu :razz::oops: Newsa całkiem o nim zapomniałam :oops: a listę rzeczy przy okazji pakowania tych z obecnie zakończonego bazarku, połączy się w jedno. Quote
Ulaa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [url]http://www.schronisko.olkusz.prv.pl/[/url] dział 'Informacje' punkt 11. Pytamy jakie to organizacje i prosimy o współpracę. Zresztą już nie pierwszy raz - jak do tej pory bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Ale nie poddajemy się. Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To co widac na zdjeciu to i tak nie mozna tam wejsc. Duzymi literami przy wejsciu jest tablica [SIZE=3][B]WSTEP WZBRONIONY[/B][/SIZE]. Moze by tak sprobowac dowiedziec sie kiedy wybiera sie wycieczka szkolna z Trzebini i podpiac sie do nich. Quote
hanek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 I jak się rozwinęła sprawa właścicieli biszkoptowego amstaffa ( [url=http://proanimals.org/zwierze/87/louis/]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Louis[/url] ) ? Quote
Ada-jeje Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jak do tej pory nikt do mnie nie zadzwonil w sprawie asta, :shake: poczekamy do jutra, jedno jest pewne pies ma wlasciela :angryy::angryy::angryy: Nie chce niczego krakac na wyrost. Quote
Weronikaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mogłabym zrobić bazarek na pieski, bo uzbierało mi się parę bibelotów, ale nie mam aparatu (w naprawie :roll:) Ewentualnie mogę zrobić foty komórką, jeśli tylko kabel się znajdzie.. Postaram się dziś, ale nie obiecuję. Bazarek byłby już dawniej, gdyby nie ta pechowa cyfrówka :roll: Czy macie jakieś konkretne życzenie na jakiego psiaka, czy ogółem - na Fundację ? Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Najpierw zrob a pozniej sie zastanowimy na jaka biede, bo z Twojego postu wynika ze nie wiadomo czy wogole cos zrobisz. :crazyeye: Quote
Ulaa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 W Przełomie jest następująca informacja, o tytule [B]"Dla dobra czworonogów"[/B] W dniach 30-31 października w Libiążu odbędzie się akcja wyłapywania wałęsających się i bezdomnych psów. Wyłapane psy przewiezione będą do schroniska w Olkuszu, które zapewni zwierzętom opiekę. Kiepski żart. Bardzo kiepski... W dodatku umyślne wprowadzanie ludzi w błąd :mdleje: Quote
Jade_Natalia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Tak już jest od kilku lat. Jak jeszcze tam mieszkałam, to był wywieszane takie informacje, ale nie widziałam nigdy, by łapano bezdomne zwierzęta:roll: Quote
Ada-jeje Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Z informacji z UM w Libiazu wiem ze te akcje sa regularne i ze wylapuja psy za kazdym razem jest to kilka sztuk, wiadomo tez ze nie bezdomnych ale wypuszczanych przez nieodpowiedzialnych wlascicieli. :angryy::angryy: Quote
Therion Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 W schronisku , wiadomo co je czeka-smierc z zagryzienie lub chorob zakaznych, wszystkie psy wyciagane z OL sa w oplakanym stanie. Quote
Kacha3D Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Witam! Uzbierało mi się w domu dość sporo starych pościeli koców i ręczników. Chcecie dla zwierzaków? Szkoda mi wyrzucić to na śmietnik skoro może się chociaż im przydać. Quote
Weronikaa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczny-blue-eyeliner-inne-gadzety-na-kociaki-z-proanimals-kliknij-123100/#post11097939[/url] [U][B][SIZE=1] [/SIZE][/B][/U][B][SIZE=1][COLOR=Red][SIZE=2]ZAPRASZAM :loveu:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Weronikaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Sorry, że tutaj o tym pisze, ale obawiam się, że post na wątku zaginionym Sarki, możecie nie przeczytać. A więc wpadłam na taki pomysł : kto tylko ma profil na naszej-klasie niech doda do swej galerii fotkę Sarki ze szczegółami zaginięcia i numerem tel. kogoś z Fundacji (tutaj nieśmiało patrzę może w stronę Uli :oops:;) - jeśli byś się zgodziła, żeby podać Twój nr to super!) ! Później można by linki do zdjęcia powysyłać jakimś osobom z Rusocic (jeśli tylko takowe są na n-k) ; może ktoś ją widział itp. Mnie wydaje się ten pomysł trafiony, przecież i tak niczego nie ryzykujemy, a możemy tylko zyskać - Sarkę :lol: napiszcie co o tym sądzicie. Quote
Ulaa Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Weronika może wogóle załóż Sarce profil zaginięcia? Ze wszystkimi szczegółami i rozsyłaj zaproszenia ludziom z Rusocic i okolic (znajdziesz na mapie np Zumi). Pomysł super! Brawo :) Quote
Weronikaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzięki ! :loveu: ----- Ok, jest konto :razz: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/19174362]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Podałam nr Uli i meila [email][email protected][/email] czyli 'meila Sarki'. Gdyby trzeba było coś dopisac to piszcie. Quote
Ulaa Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Kociątka proszą o pomoc na allegro [url=http://www.allegro.pl/item465558825_16_kotow_wyrzuconych_wlesie_charytatywna_leczenie.html]16 kotów wyrzuconych wLesie-CHARYTATYWNA LECZENIE (465558825) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Kacha3D Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tam gdzie się tylko przyda. To z kim mam się skontaktować? Quote
Ada-jeje Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Kacha podam Ci numery tel. na PW do panstwa z Metkowa i do p. Kasi. Dianka ktora jest na naszej stronce do adopcji idzie ma dzis sterylke a w przyszlym tygodniu jedzie do swojego DS. Zas Onek ktorego widzialysmy z Ula w Cieszynie a ktory byl do adopcji tez znalazl domek w Jaworznie, pozostaje tylko dograc date dowozu psa. :loveu: Quote
Ulaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Czy Diana nie idzie przypadkiem do starszych ludzi w domu z ogródkiem? Quote
Ada-jeje Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie do mlodych, tak przynajmniej rozszyfrowalam po glosie bo nie pytalam o wiek :shake: ale juz maja goldena. Quote
Ulaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Wystawiłam zaległe allegro zwierzakom, jeśli nie wszystkim to przynajmniej większości: [url=http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10317272]Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro[/url] Koszałka tam nie ma i nie będzie jak na razie :diabloti: Quote
hanek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Zadzwonił pan z Kwaczały chętny na psa średniej wielkości albo dużego. Pies ma być podwórkowy, w mrozy brany do piwnicy, spanie w budzie w kojcu. Czujny ma być, państwo mają kota, więc lubiący koty. Może ktoś kto czytuje ten wątek ma jakiegoś kandydata? Tylko najpierw musiałybyśmy podjechać sprawdzić warunki i porozmawiać na żywo. Quote
Recommended Posts