Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jak się nazbierało znowu :razz::oops: Newsa całkiem o nim zapomniałam :oops: a listę rzeczy przy okazji pakowania tych z obecnie zakończonego bazarku, połączy się w jedno.

Posted

[url]http://www.schronisko.olkusz.prv.pl/[/url]
dział 'Informacje'
punkt 11.

Pytamy jakie to organizacje i prosimy o współpracę. Zresztą już nie pierwszy raz - jak do tej pory bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
Ale nie poddajemy się.

Posted

To co widac na zdjeciu to i tak nie mozna tam wejsc. Duzymi literami przy wejsciu jest tablica [SIZE=3][B]WSTEP WZBRONIONY[/B][/SIZE]. Moze by tak sprobowac dowiedziec sie kiedy wybiera sie wycieczka szkolna z Trzebini i podpiac sie do nich.

Posted

I jak się rozwinęła sprawa właścicieli biszkoptowego amstaffa ( [url=http://proanimals.org/zwierze/87/louis/]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Louis[/url] ) ?

Posted

Jak do tej pory nikt do mnie nie zadzwonil w sprawie asta, :shake: poczekamy do jutra, jedno jest pewne pies ma wlasciela :angryy::angryy::angryy: Nie chce niczego krakac na wyrost.

Posted

Mogłabym zrobić bazarek na pieski, bo uzbierało mi się parę bibelotów, ale nie mam aparatu (w naprawie :roll:) Ewentualnie mogę zrobić foty komórką, jeśli tylko kabel się znajdzie.. Postaram się dziś, ale nie obiecuję. Bazarek byłby już dawniej, gdyby nie ta pechowa cyfrówka :roll: Czy macie jakieś konkretne życzenie na jakiego psiaka, czy ogółem - na Fundację ?

Posted

W Przełomie jest następująca informacja, o tytule
[B]"Dla dobra czworonogów"[/B]
W dniach 30-31 października w Libiążu odbędzie się akcja wyłapywania wałęsających się i bezdomnych psów. Wyłapane psy przewiezione będą do schroniska w Olkuszu, które zapewni zwierzętom opiekę.

Kiepski żart. Bardzo kiepski...
W dodatku umyślne wprowadzanie ludzi w błąd
:mdleje:

Posted

Z informacji z UM w Libiazu wiem ze te akcje sa regularne i ze wylapuja psy za kazdym razem jest to kilka sztuk, wiadomo tez ze nie bezdomnych ale wypuszczanych przez nieodpowiedzialnych wlascicieli. :angryy::angryy:

Posted

Witam!
Uzbierało mi się w domu dość sporo starych pościeli koców i ręczników. Chcecie dla zwierzaków? Szkoda mi wyrzucić to na śmietnik skoro może się chociaż im przydać.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczny-blue-eyeliner-inne-gadzety-na-kociaki-z-proanimals-kliknij-123100/#post11097939[/url]
[U][B][SIZE=1]
[/SIZE][/B][/U][B][SIZE=1][COLOR=Red][SIZE=2]ZAPRASZAM :loveu:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Sorry, że tutaj o tym pisze, ale obawiam się, że post na wątku zaginionym Sarki, możecie nie przeczytać. A więc wpadłam na taki pomysł : kto tylko ma profil na naszej-klasie niech doda do swej galerii fotkę Sarki ze szczegółami zaginięcia i numerem tel. kogoś z Fundacji (tutaj nieśmiało patrzę może w stronę Uli :oops:;) - jeśli byś się zgodziła, żeby podać Twój nr to super!) !
Później można by linki do zdjęcia powysyłać jakimś osobom z Rusocic (jeśli tylko takowe są na n-k) ; może ktoś ją widział itp. Mnie wydaje się ten pomysł trafiony, przecież i tak niczego nie ryzykujemy, a możemy tylko zyskać - Sarkę :lol: napiszcie co o tym sądzicie.

Posted

Weronika może wogóle załóż Sarce profil zaginięcia? Ze wszystkimi szczegółami i rozsyłaj zaproszenia ludziom z Rusocic i okolic (znajdziesz na mapie np Zumi).

Pomysł super! Brawo :)

Posted

Kociątka proszą o pomoc na allegro [url=http://www.allegro.pl/item465558825_16_kotow_wyrzuconych_wlesie_charytatywna_leczenie.html]16 kotów wyrzuconych wLesie-CHARYTATYWNA LECZENIE (465558825) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Kacha podam Ci numery tel. na PW do panstwa z Metkowa i do p. Kasi.
Dianka ktora jest na naszej stronce do adopcji idzie ma dzis sterylke a w przyszlym tygodniu jedzie do swojego DS. Zas Onek ktorego widzialysmy z Ula w Cieszynie a ktory byl do adopcji tez znalazl domek w Jaworznie, pozostaje tylko dograc date dowozu psa. :loveu:

Posted

Wystawiłam zaległe allegro zwierzakom, jeśli nie wszystkim to przynajmniej większości:

[url=http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10317272]Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Koszałka tam nie ma i nie będzie jak na razie :diabloti:

Posted

Zadzwonił pan z Kwaczały chętny na psa średniej wielkości albo dużego. Pies ma być podwórkowy, w mrozy brany do piwnicy, spanie w budzie w kojcu. Czujny ma być, państwo mają kota, więc lubiący koty.

Może ktoś kto czytuje ten wątek ma jakiegoś kandydata? Tylko najpierw musiałybyśmy podjechać sprawdzić warunki i porozmawiać na żywo.