hanek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wysłałam do przełomu Pannę Pończoszankę i suczkę Siostrę oraz kotki. Zobaczymy czy tym razem się ukażą. Quote
IKA & SONIA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czy fundacja ma jakąś umowę na bezpłatne umieszczanie ogłoszen w Zółtym jezu? jesli tak to moge jutro przy okazji poogłaszać psiaki. Które adopcje są najpilejsze orcz pończoszanki? Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ogloszenia w Zoltym Jezu sa dosc drogie jezeli daje sie pojedyncze ogoszenie, ale mamy tam stala informacje, podana jest nasza strona jak rowniez zdanie psy i koty do adopcji. Quote
IKA & SONIA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ruth czy miałabyś możliwość porozwieszać plakaty Kajtka? Już zrobiłam tekst, fotkę też mam, ale nie potrafię zrobić tych karteczek odrywanych dla chętnych:oops:. Hanek obiecała pomoc. Quote
Ruth Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie ma sprawy, tylko prześlijcie mi już wszystkie plakaty razem żebym nie musiała jeździć po kilka razy. Quote
hanek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Ruth']Hanek, jak Ci idzie z plakatami? :cool3:[/quote] Teraz robię Kajtkowy, jestem zapoźniona okropnie... Kasiu, jak napiszesz tekst dla Rudaski i Czarusi to go użyję na plakat. Quote
IKA & SONIA Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='hanek']Teraz robię Kajtkowy, jestem zapoźniona okropnie... Kasiu, jak napiszesz tekst dla Rudaski i Czarusi to go użyję na plakat.[/quote] Jasne, do jutrzejszego wieczora sklecę coś odpowiedniego. Quote
gonia1985 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witam. Dziś pisala do mnie pewna Pani z Bobrku, jest zainteresowana adopcją szczeniaka- czarnej suczki. Zastanawia się także nad tą drugą suczką. zdecydowanie chce szczeniaka. Podałam numer po Pani Ady-jeje. Mam nadzieję że jutro zadzwoni :) Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Goniu czy masz na mysli Czarusie i jej siostre Rudaske :crazyeye: Quote
gonia1985 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Owszem- mam na myśli tę rudą suczkę- szczeniaka, z przewagą na tę labciowatą czarną. Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gonia nie moge zaskoczyc :shake: mamy na DT u p. Kasi Czarnusie i jej siostre Rudaske z klatek kroliczych, IKA & SONIA ma pod opieka 6 miesieczna sunie, a na Katach w Chrzanowie jest 3 miesieczny szczeniak czarna sunia labkowata. Quote
gonia1985 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ona myśli o tej [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115380[/url] Napisała że chodzi jej o Panne pończoszankę więc to chyba ta sunia? I napisała że zastanawia sie także nad ta rudą- 9 miesięczną, nie jestem do konca pewna ale sądzę że choodzi o Rudaskę. Czy tak? Najlepiej będzie jesli ona zadzwoni i się z Pania umówi. Ona odpisała na stare ogłoszenie, jeszcze o suczce Lunie, która pojechała do Chrzanowa. Odrazu zaproponowałam jej inne szczeniaki. Oraz podałam numer telefonu do Pani. Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Poczekam najlepiej na telefon od pani.:roll: Quote
gonia1985 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ok, będę ja namawiac do tego by zadzwoniła. Quote
Weronikaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziewczyny, chciałabym dziś ogłosić Lenke/Lunkę, która jest na DT u Agaty oraz Kajtusia. Nie wiem tylko czyj nr telefonu podawać w ogłoszeniach ???? Quote
IKA & SONIA Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Weronika13']Dziewczyny, chciałabym dziś ogłosić Lenke/Lunkę, która jest na DT u Agaty oraz Kajtusia. Nie wiem tylko czyj nr telefonu podawać w ogłoszeniach ????[/quote] Weroniko Kajtuś ma już wszystkie ogłoszenia, ale mogłabyś ogłsić Czarusię i Rudaskę. Moge Ci przesłać tekst nowy do ogłoszeń podaj tylko @. Quote
Ada-jeje Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Bardzo wazne sa rowniez ogloszenia dla Lenki, Weroniko napisz PW do Agaty i popros o jej nr. tel. Quote
Ruth Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Hanek, ;) ja do Ciebie puszczam oczko wiesz dlaczego :eviltong:. Quote
hanek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Ruth']Hanek, ;) ja do Ciebie puszczam oczko wiesz dlaczego :eviltong:.[/quote] Ja wiem dlaczego, lecz to nie jest takie szastprast jak się okazuje, proszę o cierpliwość. Quote
Weronikaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [B]ADA-JEJE[/B] , gdy będę ogłaszać Rudaskę i Czarusię to czyj nr telefonu mam podać ???? Bo e-mali to wiem, że fundacyjny. Do Agaty69 już pisałam i mam nr tel. oraz e-mail. Quote
Ada-jeje Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 przy oglaszaniu Czarusi i Rudaski na chwile obecna podaj moj nr. tel. jest na stronce. Quote
Weronikaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A więc Rudaska&Czarusia oraz Lenka są na : [url]www.animalia.pl[/url] [url]www.petworld.pl[/url] [url]www.kupiepsa.pl[/url] [url]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/url] Oczywiście nie obyło się bez wpadek (jak to w moim wydaniu zawsze jest..;)) i w pierwszym ogłoszeniu Lenki podałam błędnie melia (literówka). Ale ogólnie - wszystko okey :) Quote
hanek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Weronika, gdzie są te ogłoszenia? Możesz podać bezpośrednie linki? Chciałam tekst Lenki ściągnąć na plakat i nie mogę znaleźć. edit: znalazłam. Te które znalazlam są bez zdjęć. Nigdzie nie dałaś zdjęć? Quote
Recommended Posts