IKA & SONIA Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Pojawił się na Trzebionce ten piesek, którego dokarmiała ta kobieta, która chce oddać szczeniaczka i Sabunię. Poprosiłam ją żeby go dokarmiała, podrzucę jej trochę karmy. Przysłała mi kilka fotek mmsem. Umówiłam się z nią, że kiedy pisak się pojawi podjadę zrobić więcej fotek, bo dzisiaj nie dam rady. Czy jest jakakolwiek szansa na DT? Nie dałoby się go gidzieś upchnąć? Szkoda psiaka :-( śpi w korzakach podobnie jak biedna okruszka spała. Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ulka wybieram sie dzisiaj do redakcji Zoltego Jeza i do redakcji Gazety Krakowskiej, chce zapytac czy ktoras z dziennikarek nie bylaby zainteresowana pisaniem artykułów na tematy ktore powinny sie ukazywac regularnie, czy poszlabys ze mna a jezeli nie, to jak oni sie zgodza czy bedziesz w stanie podjac jeszcze wspolprace z nimi. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tak. Przełomowi też trzeba wreszcie dać odpowiedź o terminie spotkania. Będzie o maltretowaniu. Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dzeinnikarka z Zoltego Jeza ktora napisala artykul o Borze, skontaktuje sie z nami, zas dziennikarka z redakcji Gazety Krakowskiej zanotowala sobie date 20 sierpnia gdzie w tym dniu mamy dwie rozprawy i jest chetna jak bedziemy mialy kolejna interwencje pojechac z nami a przy takich okazjach pisac artykuly na temat znecania sie nad zwierzetami. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Jutro mam dać odp do Przełomu, kiedy Wam pasuje spotkanie?? W tym tygodniu zapowiada się [B]masakra[/B] nawał roboty :scared: Quote
saganka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 NIe wiem, gdzie to napisac, ale wlasnie doszly do mnie przepiekne rzeczy z Waszego bazarku. Bardzo dziekuje!! Sa sliczne! Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jesli chodzi o mnie to wtorek odpada calkowicie zas w poniedzialek po godzinie 14.00 tez nie dam rady. Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Czyli czwartek. Hanek, Dominika, pasuje Wam? Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ale jeszcze jutro spotkanie u mnie hanek i Ulka wiecie ze mam juz materialy potrzebne do napisania o kwestowanie. Pasuje wam byc jutro u mnie o 12.30? Jest tam pare rzeczy do uzgodnienia i nie moge podejmowac takich decyzji sama :shake: naprawde musimy byc wszystkie.:-o Quote
hanek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Mnie nic nie pasuje i mam nerwa na wszystko wszystko, o bu. Jutro o 12.30 będę, a w czwartek to co to za spotkanie ma być? Quote
Ulaa Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='hanek']Mnie nic nie pasuje i mam nerwa na wszystko wszystko, o bu. Jutro o 12.30 będę, a w czwartek to co to za spotkanie ma być?[/quote] Bardzo "przyjemne" :cool1: wspominamy wszystkie przypadki maltretowania z jakimi się spotkałyśmy :razz: Mi o 12:30 też pasi. Quote
IKA & SONIA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kajtuś z Trzebionki :-(: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10393495#post10393495[/URL] Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Zapomnialm na smierc, :oops: w Luszowicach przed miesiacem zglosili mi 4 psy ktore zyja kolo domu faceta menela a ten siedzi w ciupie, ludzie je dokarmiaja ale jest wsrod nich szczena sunia podobno juz dosc gruba, musimy z tym cos zrobic. :placz: Jade tam zaraz i zapytam soltysowa w jaki sposob oni mogli by pomoc, zaby gdzies sunie ulokowac po sterylce to jest wiecej niz pilne :angryy::angryy::angryy: Quote
hanek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [SIZE=2][COLOR=Green][B]ZAPRASZAMY NA WAŻNE SPOTKANIE![/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] W sobotę 5 lipca po godz. 12 albo w niedzielę o której bądź. Dominika, dorixx, Natalia, Weronika, Ika&Sonia, Gonia, AsterViki, Ruth, Chesti, mecka - [B]napiszcie proszę czy Wam pasuje i o której[/B]:)[/SIZE] Quote
IKA & SONIA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ja mogę być w niedzielę w południe :lol:, sobota odpada. Quote
Weronikaa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='hanek'][SIZE=2][COLOR=Green][B]ZAPRASZAMY NA WAŻNE SPOTKANIE![/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] W sobotę 5 lipca po godz. 12 albo w niedzielę o której bądź. Dominika, dorixx, Natalia, Weronika, Ika&Sonia, Gonia, AsterViki, Ruth, Chesti, mecka - [B]napiszcie proszę czy Wam pasuje i o której[/B]:)[/SIZE][/quote] Ja też ???? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [B] Mi pasuje bardziej niedziela o porze byle której, ale sobota to raczej nie.. [/B]:multi::multi::multi: A u kogo spotkanie ??? :) Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :roflt::roflt::roflt:UM w Libizu skorzystal z wszytkich naszych podeslanych pism i juz opracowuja program sterylek, oczywiscie dopiero od przyszlego roku ale musza ten projekt przeglosowac radni :mad: inaczej bedzie klapa.Wydzial komunalny w Libiazu lacznie z kierowniczka to same przyjazne osoby, jesli chodzi o zwierzeta, :lol:ale po przeprowadzonej kontroli w schronie nie zauwazyli zadnych nieprawidlowosci :shake: trzeba im wybaczyc niewiedzy na ten temat. Kto ma okazje dzis kupic Gazete Wyborcza jest krotki artykul o Gminach w Polsce ktore nic nie robia w zakresie zmniejszenia nadpopulacji zwierzat.:crazyeye: mozna bedzie ten artykul wykorzystac przy nastepnych wizytach w UM zwlaszcza w Alwerni, Babice bo tam jak do tej pory czekaja na gotowce a Libiaz na podsawie wzorow ktore im dostarczylysmy z Grodziska Mazowieckiego sam przystapil do podjecia odpowiednich krokow. DO konca wrzesnia wszystkie UM musza byc o tym przekonane.:diabloti: I jeszcze jedna bezdomna piekna sunieczka taka jak znalazla dom w Jaworznie Szczakowej (malutka lisiczka) szczena w Luszowicach, DT potrzebny na cito. Quote
Ulaa Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Niestety Dominice coś wypadło i nie pojedzie ze mną zawieźc Maszkę i boksia do nowego domu i odebrac Kazana... Jeśli nie znajdzie się ktoś w zamian, to wyjazd trzeba będzie znowu odwołac. To będzie tragedia :placz: Kto by mógł? w środę...... Quote
Ada-jeje Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ulka a moze Natalia, teraz sa wakacje ma duzo wolnego czasu, trzeba sie z nia jutro skontaktowac. Quote
hanek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dzwonił dzisiaj pan z pytaniem czy nikt nie szuka zagubionego pieska - w okolicach Oświęcimskiej znalazł ciemną terierkowato-jamnikowatą, szorstkowłosą, około roczną suczkę, z obróżką przeciwpochelną, białymi skarpetkami na przednich łapach i kilkoma łatami. Spokojna i posłuszna, jest u pana w domu. Quote
Jade_Natalia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Co do spotkania, to ja się dostosuję do Was:cool3: Quote
Ulaa Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='hanek']Dzwonił dzisiaj pan z pytaniem czy nikt nie szuka zagubionego pieska - w okolicach Oświęcimskiej znalazł ciemną terierkowato-jamnikowatą, szorstkowłosą, około roczną suczkę, z obróżką przeciwpochelną, białymi skarpetkami na przednich łapach i kilkoma łatami. Spokojna i posłuszna, jest u pana w domu.[/quote] Chce ją oddać, czy zatrzymuje? [B]pod koniec czerwca zaginęła suczka beżowa mix Pekińczyk na Fabloku. [/B] tyle mam z zaginionych. sprawdź w ogłoszeniach na stronce, tam się wolna amerykanka tworzy ;) i może ktoś wstawił. Quote
hanek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ogłoszenia na stronce już sprawdziłam, nikt nie szuka takiej suczki. Pan ma już psa (powiedział, że wziętego ze schroniska), niewykastrowanego, więc się trochę obawia ich razem trzymać, i chciałby by się znalazł właściciel suczki. Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :multi: Allegro porzadna firma zwrocila nam 15,21 zl. :loveu: Quote
Ulaa Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Ale numer :crazyeye: Oni sami nie wiedzą, co robią, bo znowu przyszedł rachunek do zapłacenia :roll: Nie płacimy go. Quote
Recommended Posts