Skundlona Wataha Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) Witajcie! Chciałabym Wam przedstawić Dragę - śliczną i delikatną 4 miesięczną szczeniaczkę. Draga została odłowiona mniej więcej miesiąc temu w lesie wraz ze swoim rodzeństwem. Od tego czasu przebywa u mnie na DT. Jest najmniej z socjalizowana z całej rodzinki ale bardzo szybko się adaptuje. Niestety przyszedł czas, kiedy powinna iść dalej, zanim ja i ona przyzwyczaimy się do siebie bardziej. Dużo się nauczyłyśmy od siebie nawzajem a teraz czas na nowego Super Człowieka. Draga jest nieufna w stosunku do nowych ludzi, ale jak to ostatnio stwierdziła pani Zofia Mrzewińska - bardzo szybko zrobiła postępy. To wróży bardzo dobrze. Super dogaduje się z psami (co normalne u szczeniaka :)) Tak jak pisałam potrzebuje chwili by zaufać ale kiedy to zrobi chodzi wpatrzona w człowieka (zwłaszcza jak ma przy sobie parówkę :)) Uwielbia się bawić. Czasem jak to szczeniak coś rozwala. Nauczona siadać, powoli uczy się leżeć. Nauka czystości w toku, w nocy zachowuje się pięknie, największy problem ma wieczorami. Draga ma 4 miesięcy i wszystkie szczepienia. Ma zapewnione pieniądze na sterylizację. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy wizyta przed adopcyjna. Draga idzie w świat z wyprawką m.in. najnowszą książką pani Zofii Mrzewińskiej wraz z dedykacją ;) Oddana będzie TYLKO w dobre i świadome ręce. Filmik z Dragą: [video=youtube;FXfwuk2SN2M]http://www.youtube.com/watch?v=FXfwuk2SN2M&feature=youtu.be[/video] Oraz zdjęcia: kontakt: 791235594 email: [email protected] Skundlona Wataha SkunDlona, Tapas, Luka, Fuksa i Draga Edited October 13, 2013 by Skundlona Wataha Quote
Skundlona Wataha Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Więcej zdjęć Dragi. No nie dajcie młodej czekać na domek! Jeżeli nie możecie adoptować - poślijcie info dalej. Dzięki wielkie! Quote
Itske Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Ta czarnuszka trochę w typie gronendala - może daj ją na forum belgowe ? www. belgi.pl Quote
Recommended Posts