Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie mogę się doczekać :) ale mam dobre przeczucie :)
TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślę, że jutro przekażę dobre wieści :)

Posted

Przy takim wsparciu nie może się nie udać :):):) jesteście WSPANIALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję za wsparcie :)

Posted

Serduszko....................................
prosze natychmiast po wizycie wszystko napisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Posted

Witajcie wszyscy ORKANOWICZE :) Właśnie wróciłam z wizyty przedadopcyjnej i..............................
śpieszę poinformować, że już niebawem Orkan zamieszka w pięknym domu z ogromnym ogrodem w Złotokłosie :)
Pani jest niezwykle ciepła i świadoma pracy z psem z przeszłością - już miała psa, którego przygarnęła i wyprowadziła na prostą :)
Teraz tylko kastracja i nowy domek już czeka!!! Pani szykuje Mu legowisko i matę z gryki żeby było Mu wygodnie i zdrowo!!!
Jestem pełna nadziei, że ta Rodzina zapewni Orkanowi to czego potrzebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki za Wasze modlitwy i trzymane kciuki!!! Niewątpliwie pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Doti']Witajcie wszyscy ORKANOWICZE :) Właśnie wróciłam z wizyty przedadopcyjnej i..............................
śpieszę poinformować, że już niebawem Orkan zamieszka w pięknym domu z ogromnym ogrodem w Złotokłosie :)
Pani jest niezwykle ciepła i świadoma pracy z psem z przeszłością - już miała psa, którego przygarnęła i wyprowadziła na prostą :)
Teraz tylko kastracja i nowy domek już czeka!!! Pani szykuje Mu legowisko i matę z gryki żeby było Mu wygodnie i zdrowo!!!
Jestem pełna nadziei, że ta Rodzina zapewni Orkanowi to czego potrzebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzięki za Wasze modlitwy i trzymane kciuki!!! Niewątpliwie pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Wow!!! Ale super!!:multi::multi:

Posted

teraz ide zrobic 3 fikolki i stane na glowie pod sciana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Orkanku dziecko,mam nadzieje,ze naprawde bedziesz tam szczesliwy i wszystko sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tyle czekales:(......................

Posted

Super wieści!!!!!!!!!!! Wiosnę będziesz Serduśku podziwiał już zza okien ciepłego domku :multi:
Orkuś tylko nie oblewaj nowej pańci łóżek żebyś miał się na czym wylegiwać :lol:.
Kciuków nie puszczam :)

Posted

poplakalam sie...najlepszy prezent na dzien kobiet jaki mozna sobie wyobrazic:)))
intuicja podpowiadala mi ze sie uda i tak sie stalo!!!!!!!
[B][COLOR=red]CUDOWNIE!!!![/COLOR][/B]

Posted

To teraz dziewczyny musimy znaleźć dobrą klinikę wykonującą w Warszawie zabieg kastracji laparoskopowo. Pomóżcie, bo chcemy żeby Orkan już w weekend pojechał do nowego domku :)