Panca Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jutro o tej porze bedzie juz wszystko wiadomo...ale sie denerwuje... Quote
Doti Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja też nie mogę się doczekać :) ale mam dobre przeczucie :) TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myślę, że jutro przekażę dobre wieści :) Quote
Panca Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Doti, ja rowniez tak cos czuje:)mimo to kciuki zaciskam na maxa!!!! Quote
MiK-Jozefow Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Ja też już dzisiaj zaciskam :):):) Quote
Doti Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Przy takim wsparciu nie może się nie udać :):):) jesteście WSPANIALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za wsparcie :) Quote
2010 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Oj trzymamy mocnno kciuki za :loveu:Serduszko i jego długooczekiwany :loveu:domek........... Quote
Lolalola Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Serduszko.................................... prosze natychmiast po wizycie wszystko napisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Panca Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 no to pewnie teraz pija herbate:-) a my czekamy... Quote
Doti Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Witajcie wszyscy ORKANOWICZE :) Właśnie wróciłam z wizyty przedadopcyjnej i.............................. śpieszę poinformować, że już niebawem Orkan zamieszka w pięknym domu z ogromnym ogrodem w Złotokłosie :) Pani jest niezwykle ciepła i świadoma pracy z psem z przeszłością - już miała psa, którego przygarnęła i wyprowadziła na prostą :) Teraz tylko kastracja i nowy domek już czeka!!! Pani szykuje Mu legowisko i matę z gryki żeby było Mu wygodnie i zdrowo!!! Jestem pełna nadziei, że ta Rodzina zapewni Orkanowi to czego potrzebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za Wasze modlitwy i trzymane kciuki!!! Niewątpliwie pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wasabi81 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Doti']Witajcie wszyscy ORKANOWICZE :) Właśnie wróciłam z wizyty przedadopcyjnej i.............................. śpieszę poinformować, że już niebawem Orkan zamieszka w pięknym domu z ogromnym ogrodem w Złotokłosie :) Pani jest niezwykle ciepła i świadoma pracy z psem z przeszłością - już miała psa, którego przygarnęła i wyprowadziła na prostą :) Teraz tylko kastracja i nowy domek już czeka!!! Pani szykuje Mu legowisko i matę z gryki żeby było Mu wygodnie i zdrowo!!! Jestem pełna nadziei, że ta Rodzina zapewni Orkanowi to czego potrzebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za Wasze modlitwy i trzymane kciuki!!! Niewątpliwie pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wow!!! Ale super!!:multi::multi: Quote
Lolalola Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 teraz ide zrobic 3 fikolki i stane na glowie pod sciana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Orkanku dziecko,mam nadzieje,ze naprawde bedziesz tam szczesliwy i wszystko sie uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tyle czekales:(...................... Quote
Lolalola Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 :bigcool::klacz::Cool!::thumbs:jaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
ewatonieja Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 cały czas trzymam kciuki, do szczęśliwego końca! Quote
Lolalola Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 caly czas trzymamy,dopoki nie bedziemy wiedziec,ze juz bardzo sie kochaja.... Quote
Doti Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Oczywiście trzymajcie dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze się przyda :):):) Quote
*Monia* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Super wieści!!!!!!!!!!! Wiosnę będziesz Serduśku podziwiał już zza okien ciepłego domku :multi: Orkuś tylko nie oblewaj nowej pańci łóżek żebyś miał się na czym wylegiwać :lol:. Kciuków nie puszczam :) Quote
2010 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wiadomość SUPER !!!!:Cool!::sweetCyb: A kiedy to nastąpi ?...I :loveu:Serduszko trafi do wymarzonego :loveu:domku ???? Quote
MiK-Jozefow Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Orkana przed adopcją chcemy wykastrować i jak tylko dojdzie do siebie pojedzie do nowego domku :) Quote
Panca Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 poplakalam sie...najlepszy prezent na dzien kobiet jaki mozna sobie wyobrazic:))) intuicja podpowiadala mi ze sie uda i tak sie stalo!!!!!!! [B][COLOR=red]CUDOWNIE!!!![/COLOR][/B] Quote
MiK-Jozefow Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 To teraz dziewczyny musimy znaleźć dobrą klinikę wykonującą w Warszawie zabieg kastracji laparoskopowo. Pomóżcie, bo chcemy żeby Orkan już w weekend pojechał do nowego domku :) Quote
Panca Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 spytam znajomego ,cos mi po glowie sie kolacze;-) Quote
Recommended Posts