2010 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Czy Orkan ma już zapłacone za hotelik w listopadzie? Quote
*Monia* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Zrobiłam przelew za bazarki - wyszło mi z wpłat 318,5. Marta daj znać czy przelew doszedł. Quote
ewatonieja Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 co dalej Orkanie? skąd ta kasę brać? Quote
2010 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 A do sumy ogólnej tych bazarków prosze dodaj wpłatę al-ka,kumiko i mariamc ( z nadpłatą)i te 8zł.Wpłaty te zostały bezpośrednio na Twoje konto wpłacone za fanty z tych bazarków.. Tak aby razem się wszystko zgadzało... No i jakoś się uzbierało na hotelik na listopad....a zima się zbliża... Quote
ewatonieja Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 ja już nie mam nawet fantów na bazarki :( mogę tylko ogłaszac i podbijać bazarki dajcie znać jeśli takowe się pojawią moge założyc bazarek potrzebne zdjecia i opis mój mejl [email][email protected][/email] Quote
2010 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jeżeli ktoś zrobi dla niego bazarek to poszukam parę fantów.. Może ktoś jeszcze coś poszuka na fanty... Można przesłać fotki z fantami i póżniej jak sprzedamy to je wysła... Quote
ewatonieja Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Orkanie kolejna zima niepewna :( co bedzie z tobą chłopczyku? Quote
MiK-Jozefow Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Doszła wpłata za bazarki na Orkana :) Powoli wychodzimy na prostą... Bardzo dziękuję wszystkim kupującym za wzięcie udziału w bazarku, a tym samym za pomoc Orkanowi :) Quote
MiK-Jozefow Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Pianka bardzo bardzo dziękuję za wpłatę na Orkana :):):):) Quote
MiK-Jozefow Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Byłam w czwartek u Orkana :) Chłopak wygląda świetnie, humorek mu dopisuje, zrobiłam kilka zdjęć, ale są kiepskiej jakości, bo robiło się ciemno. Wstawię jak tylko będę miała jakąś dłuższą wolną chwilę. Niedługo zima, a on nadal czeka na swojego człowieka :(:(:(:( Quote
Lolalola Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 i ta zima przeraza mnie............gdzie on bedzie doopke grzal?:( Quote
ala Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='MiK-Jozefow']Byłam w czwartek u Orkana :) Chłopak wygląda świetnie, humorek mu dopisuje, zrobiłam kilka zdjęć, ale są kiepskiej jakości, bo robiło się ciemno. Wstawię jak tylko będę miała jakąś dłuższą wolną chwilę. Niedługo zima, a on nadal czeka na swojego człowieka :(:(:(:([/QUOTE] Okropna jest ta bezsilność:-( Plakat u mnie wisi,kilka karteczek zerwanych ale jak widzę telefonów zero:placz: Ważne że humor Orkankowi dopisuje ,wspaniale wygląda i że nie przebywa w schronisku. Cały czas do szczęścia brakuje mu tylko[B] CZŁOWIEKA[/B] :shake: Quote
Panca Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 w koncu sie zmobilizowalam i wyslalam stowke za pazdziernik i listopad Quote
ewatonieja Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 żes spadł haniebnie na n-tą stronę pokazuj ślicznego pysia a kto wie może ktoś Cię wyaptrzy Quote
Lolalola Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Serdusiek strasznie mi przykro,ze dalej ten hotelik,ale dobrze,ze nie schron i ze Ci tam dobrze i masz humor.......... ciotka sie usprawiedliwia,ze dklaracje za 2 mce posle dopiero w grudniu jak bede w pl,nie wyrabiam juz na prowizje;( Quote
Lolalola Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Serdusiek podnosze cie bidaku:( duzo z moich deklarowanych psiakow jedzie do nowych domkow a Ty co??szczescia nie masz dziecko:( Quote
ewatonieja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 coś szczeście ci nie sprzyja nadmiernie oby to się zmieniło Quote
Donka5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Orkana przyjaciel i towarzysz - Czarek pojechał do domu.Teraz na Niego kolej. Quote
Lolalola Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Donka5']Orkana przyjaciel i towarzysz - Czarek pojechał do domu.Teraz na Niego kolej.[/QUOTE] swiete slowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts