Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jak zmienić tytuł??????????????????? Zadne zaawansowane edycje nie działają...
Powinnam zaplacić już za drugą połowę września a nie mam z czego, jesteśmy nadal 24 zł na minusie :(

Posted

SERDECZNIE ZAPRASZAMY na bazarek serduszka/Orkana
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192927-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%28ksi%C4%85%C5%BCki-podr%C4%99czniki-zabawki-ciuchy%29-na-Orkana-do-26.09-godz.-23[/URL]
Ciotka możesz mi przesłać fotki to podłącze je jeszcze do bazarku...

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Czy jutro ok 17 nasz przystojniak będzie w humorze, aby wyjść z ciocią na spacer?? :)[/QUOTE]
Przykro mi,ale dzisiaj nie ma mnie po południu:-(.Juz pisałam o tym na pw.Zapraszam w innym terminie.:loveu:

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Są dwie opcje, mogę przyjechać jutro ok. 17-18, albo w niedziele ok 16-17... :) Który dzień Ci bardziej odpowiada?[/QUOTE]
Włączyłam dopiero komp. więc zapraszam jutro :-)

Posted

Odwiedziłam dzisiaj chłopaka, znowu przytył :) pięknie wygląda, mordka mu się cieszy, jak zwykle rozdawał buziaki...
Byliśmy na spacerku, poznał moje dwa sierściuchy, bo akurat podróżowały ze mną- zachowywał się jak na idealnego psa przystało. :)
Pięknie się przywitał, ogonem merdał na prawo i lewo :)

Zdjęcia porobiliśmy, wstawię trochę później, bo niedawno dotarłam do domu...

A co do tytułu to chętnie bym go zmieniła, tylko nie mogę :(