Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

doprawdy,ze tez nikt nie dostrzegl tego jaki to fenomen z Serduszka..............prosze pokazac jaki inny pies na swiecie ma serduszko???:)pewnie zaden;)i nikt nie chce Orkanka,bardzo przykre:(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Zapraszamy na bazarek :loveu:Serduszka - Orkanka---ostatnie 3 dni---:lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188237-Maskotki-ubranka-psie-kokardki-obro%C5%BCe-smycze..-na-hotelik-Orkana-do11.07-godz.22?p=14946835#post14946835[/URL]

Posted

Na allegro, ktoś go znowu obserwuje. Nie chciałam nic mówić, żeby nie zpeszyć. Ale skoro już powiedziałam, to niech się okaże, że to własnie ten domek, na który Orkan czeka.

Posted

Zrobilam przelew dla Orkana za dwa miesiace (lipiec + sierpien). Deklarowalam 50zl miesiecznie do konca roku...
Prosze dodac moja deklaracje do pierwszego postu.

Calusy dla serduszka:loveu:

Posted

[quote name='*Monia*']Za kilka dni podsumujemy bazarek i przeleję na Orkanka. Trochę się tego uzbierało. Dziękujemy [B]ick[/B] i wszystkim kupującym :loveu:[/QUOTE]

Ick, Monia :modla::modla: :):) Dzięki dziewczyny, jesteście WIELKIE!!!!

Posted

[quote name='*Monia*']Za kilka dni podsumujemy bazarek i przeleję na Orkanka. Trochę się tego uzbierało. Dziękujemy [B]ick[/B] i wszystkim kupującym :loveu:[/QUOTE]

A ja dziękuję Monii za super współpracę w takim upale.... I wszystkim na naszym bazarku hojnie licytującym dogocioteczkom ( ikonki nie działają i dogo haczy)

Posted

[quote name='ick']A ja dziękuję Monii za super współpracę w takim upale.... I wszystkim na naszym bazarku hojnie licytującym dogocioteczkom ( ikonki nie działają i dogo haczy)[/QUOTE]
To ja moze za Ciebie dodam ikonki;-)
:loveu::loveu::multi::multi::bigcool::bigcool::multi::multi::loveu::loveu: