Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red]Tutaj pytają o Orkana .czy można go dać do innego psiaka. Może będzie taniej. Prosze daj odp.[/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie[/URL]

Trzymam kciuki !!! oby jak najszybciej , bo duże mrozy nadchodzą ....
a tutaj też propozycja transportu
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177505-pomysA-na-trans[/URL]

Posted

Pisałyśmy spostrzeżenia z tego jak przechodziłyśmy przez wybieg - atakował Orkana pies, darł mu się do ucha i Orkan nic sobie z tego nie robił. Jedyna jego reakcja to było skulenie się i szedł dalej za Martą. Byłam zdziwiona, że tak spokojnie szedł pomimo tego zmasowanego ruszenia wszystkich psów na niego, bo przecież każdy 'nowego' musiał obejrzeć ;). Do kotów dostępu nie miałyśmy, więc nie wiadomo..

Posted

Marlena, wezmiesz go w kwietniu na dt?bo jest miejsce w hotelu u Jamora i na 2 mies uda sie pewnie uzbierac forse a dalej nie wiem i nie bede ryzykowac z wysylaniem go do hotelu bez funduszy

Posted

Raczej tak ( szczerze mam nadzieję, że do tego czasu nie uzbieram góry psów i ,że Orkan znajdzie dom). Myślę, że do kwietnia uporam się ze wszystkimi robotami..ale nie mogę podać dokładnej daty.

Wczoraj przy zakończeniu aukcji miał obserwatora, ale narazie telefonów brak. Wystawiam jeszcze raz.

Posted

no to co mam robic wysylac go do jamora czy do hotelu blizej Ciebie?
miejsce na niego czeka a dlugo czekac nie bedzie
ja moge zagwarantowac tylko czesc utrzymania psa do kwietnia a co potem?

Posted

Tak, niech jedzie do hotelu u Jamora. Damy radę, ogłaszam go gdzie się da. Myślę, że do kwietnia dom się znajdzie, jeśli nie, przyjedzie do mnie... będziemy kombinować wszystkimi możliwymi sposobami - musi się udać!

Posted

Cioteczki informujcie prosze na bieżąco i podajcie linki ogłoszeń...
a i allegro Orkanowi by się bardzo przydało....
Musi się udać!!! Trzymam mocno kciuki!!!
Silne mrozy nadchodzą...

Posted

sluchajcie jest rowniez miejsce u Agnieszki ,nie mam jak sie skontaktowac z osoba odpowiedzialna za Orkana wiec za chwile miejsce przepadnie
bardzo prosze o PILNY kontakt

Posted

[QUOTE]sluchajcie jest rowniez miejsce u Agnieszki ,nie mam jak sie skontaktowac z osoba odpowiedzialna za Orkana wiec za chwile miejsce przepadnie
bardzo prosze o PILNY kontakt [/QUOTE]
A kto jest za niego odpowiedzialny?
Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji, Orkan zasługuje na kochający domek bo po bliższym poznaniu to na prawdę super psiak :loveu:.

Posted

zaklepujcie miejsce, rzadko bywam na forum bo mam teraz urwanie głowy (sesja) i przez to bardzo mało czasu. nie wiem jak mam wyciagnac Orkana ze schroniska ale na pewno się postaram i zrobię wszystko aby znalazł się w hotelu