dariaopole Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pewnie jest gdzieś ktos kto go chce ale jeszcze o tym nie wie :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Kapselek został dziś wymiziany przez kraty...on potrzebuje ruchu-jest strasznie nie wybiegany...az piszczy i prosi aby go zabrać. Wył dzis strasznie:( Dzisiejsza wizyta w schronie bardzo mnie zdołowała.... Quote
olenka_f Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kapsel jest pięknym pieskiem no niech go wreszcie ktoś wypatrzy Quote
Yona Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ciociu Aniu, jeśli jesteś zdołowana, to znaczy, że jednak ktoś Wam przeszkadzał? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 No niestety przeszkadzał....ale potem trochę milej sie zrobiło jak pojechałam drugi raz o 12-przyjechali zobaczyć tacy panstwo podhalana Odiego...i zabierają go już na 100% za 3 tygodnie....:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 A tu nowe biedaczki....marne szanse na taka adopcje... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5843802#post5843802 Quote
dariaopole Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bidula z tego Kapselka on ma takie niespożyte pokłady energii a musi siedzieć w boksie :shake: Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Przed chwila zajrzałam na allegro...:cool1: Jedna sztuka go obserwuje :cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Kapselek został przeniesiony do innego boksu-wiekszego....jejku jak on piszczy!!!!!!Jak on sie chce wydostac .....wymiziałam go dzis na dobranoc, ale normalnie serce mi peka jak patrze na niego. Młody psiak powinien szalec w najlepsze a nie:( Quote
Yona Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Muszę powiedzieć, że jak obserwuję oglądalność wszystkich swoich aukcji, to widać, że zbliżają się wakacje, niestety...:-( Nawet połowa tego, co jakieś 2 miesiące temu, nie zagląda :-( A będzie coraz gorzej... Czy psy mają czekać do września?...:roll: Quote
dariaopole Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ohhh Yona pod tym względem to ja wakacji nie znoszę, już pal licho że psy do adopcji nie idę, ale ile nowych przybywa !!!!:shake: Quote
dariaopole Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hej Kapselku, mam nadzieję że nie tracisz nadziei !!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dzis Kapsel pobiegal po wybiegu-on to taki łobuz jest, bo potem nie chce sie złapać:) Leci do takiego Rudego i szczekaja na siebie. Ale jak sie go przypnie do smyczy-po uprzednim 10 minutowym gonieniu, to jest grzeczniutki i potulny jak baranek:) Quote
Tengusia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Kapselku jak dobrze ze ktos moze chociaz na spacerki cie zabierac :painting: mam nadzieje ze znajdziesz domek gdzie codziennie bedziesz biegal po lasku, polach i lakach :D Quote
olenka_f Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tengusia napisał(a):Kapselku jak dobrze ze ktos moze chociaz na spacerki cie zabierac :painting: mam nadzieje ze znajdziesz domek gdzie codziennie bedziesz biegal po lasku, polach i lakach :D dokładnie tak go widzę : z rodzinką i szaleństwo na łące z dzieciakami:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dokładnie!!!!!!!! Jejku jak on sie męczy w tym schroniskowym boksie.....z utęsknieniem wyczekuje tylko kiedy go wypuscimy. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Kapselek został adoptowany!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: W czoraj przyszli państwo i go zabrali. Bedzie mieszkał w domu i miał do dyspozycji ogród. Chyba mu sie spodobali bo podobno bardzo się w nich wtulał:loveu: Quote
Yona Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Właśnie sprawdziłam... Na allegro ma jednego obserwatora... Niech sobie teraz żałuje, jak tak długo się zastanawiał :motz: :eviltong: :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts