Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapselek został przeniesiony do innego boksu-wiekszego....jejku jak on piszczy!!!!!!Jak on sie chce wydostac .....wymiziałam go dzis na dobranoc, ale normalnie serce mi peka jak patrze na niego. Młody psiak powinien szalec w najlepsze a nie:(

Posted

Muszę powiedzieć, że jak obserwuję oglądalność wszystkich swoich aukcji, to widać, że zbliżają się wakacje, niestety...:-(

Nawet połowa tego, co jakieś 2 miesiące temu, nie zagląda :-(
A będzie coraz gorzej...
Czy psy mają czekać do września?...:roll:

Posted

Dzis Kapsel pobiegal po wybiegu-on to taki łobuz jest, bo potem nie chce sie złapać:) Leci do takiego Rudego i szczekaja na siebie. Ale jak sie go przypnie do smyczy-po uprzednim 10 minutowym gonieniu, to jest grzeczniutki i potulny jak baranek:)

Posted

Kapselku jak dobrze ze ktos moze chociaz na spacerki cie zabierac :painting: mam nadzieje ze znajdziesz domek gdzie codziennie bedziesz biegal po lasku, polach i lakach :D

Posted

Tengusia napisał(a):
Kapselku jak dobrze ze ktos moze chociaz na spacerki cie zabierac :painting: mam nadzieje ze znajdziesz domek gdzie codziennie bedziesz biegal po lasku, polach i lakach :D

dokładnie tak go widzę : z rodzinką i szaleństwo na łące z dzieciakami:lol:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:
Kapselek został adoptowany!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
W czoraj przyszli państwo i go zabrali. Bedzie mieszkał w domu i miał do dyspozycji ogród. Chyba mu sie spodobali bo podobno bardzo się w nich wtulał:loveu:

Posted

Właśnie sprawdziłam... Na allegro ma jednego obserwatora... Niech sobie teraz żałuje, jak tak długo się zastanawiał :motz: :eviltong: :evil_lol: :loveu: