Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem Kapsel....moja rodzina mnie porzuciła-wyrzucili mnie nie wiem dlaczego:-( Ja chciałem sie bawić , szaleć, kochac ich...gdy mnie wyrzucili szukałem innego domku-trafiłem do pani, która wpakowała mnie do samochodu i zawiozła w dziwne miejsce-w smutne miejsce.
To schronisko-nie mogę tu biegać , nie mogę sie bawić, gryzie mnie mój kolega z boksu....a ja chce tylko żyć!!!

KAPSEL - trafił do schroniska 8 maja. Kapsel to przepiękny psiak-ma wspaniałe, niespotykane umaszczenie-jest pręgowany: czarno- rudy. Jest bardzo łagodny i bez problemu daje sie pogłaskać. Widac ,ze pragnie kontaktu z człowiekiem. Ma ok 1,5 roku. To żywy duży szczeniak-nie wybiegany, ciągle wyje jak tylko kogos zobaczy-chce wyjsc z boksu. Chodzi ładnie na smyczy....

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona : wena o poranku ??? o poranku to się śpi a myśli sie w nocy, no ewentualnie o 4 nad ranem !! Kapselek jesteś cudny, wkrótce i ja ćie poogłaszam , niech ciocia Yona nie myśli że ma wyłączność !!

Posted

Ciekawe czy Kapsel jest cały czas sam w boksie-tak jak go zostawiłyśmy ostatnio...bo jak jest z Fitkiem to nie ma szans aby go wypuścic, bo sie potem gryza-nawet jak je obydwa na raz wypuścimy....A mozna by nowe fotki zrobić.....no nic-dzis sprawdzimy:)