pidzej Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 z tego co pamiętam na wrocława- warszawę zbierałyśmy 270 zł. Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 o pieniądze agusia to ja sie nie boje. Staniemy z jola na głowie ale sie znajdą... Tylko, żeby kots ją zawiózł...:oops: Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 No to jak 300 zł to spokojnie - my w ostrowcu bierzemy to na siebie... Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kochni ja dzisiaj porozmawiam z Neris ile wszystko będzie kosztowało i zpytam się ile jest juz na koncie? Czy komus podac jeszcze nr konta? Przepraszam za brak czasu ale wieczorkiem poczytam dokładnie do jakiego punktu z Norka zaszłyśmy. Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 romenka powiedz jakie sa ustalenia co do hoteliku bo niedziele juz niedługo...:oops: Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='iwop']romenka powiedz jakie sa ustalenia co do hoteliku bo niedziele juz niedługo...:oops:[/quote] właśnie próbuje się dowiedzieć ;) Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czy Norka ma jakieś szczepienia i jeśli tak to jakie?A wścieklizna?? Quote
iczing Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 to jak to ma być - mam Norkę przywieźć do Wawy i dopiero 2-3czerwca ma jechać do Niemiec? Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Norka ma być w oleśnicy już w następną sobotę a tam ma czekac na nią Tundra. Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='iczing']to jak to ma być - mam Norkę przywieźć do Wawy i dopiero 2-3czerwca ma jechać do Niemiec?[/quote] Iczing Norka do czasu podróży do Wrocławia ma być u Neris potem musicie skołować dziewczyny transport do Ligoty!!!To podstawa !!!!I to na 2 czerwca jż musi tam Norka być!!! Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dobra ja musze się już zbierać!!! Neris mi wszystko napisze na gg jeśli nie mi to na wątku... Kochane szukajcie tego transportu proszę!!!! Quote
iczing Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 żadnos problemos ! u Neris możebyć! do Neris też sie pojedzie! a może coś chcecie przeslać do iwop? Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Iczing jesteś kochana!!!! Dziewczyny czy Wy wiecie że Norka ma być zabrana z Pomiechówka do Ligoty??Tez musicie na to zwrócić uwagę!!!Pomiechówek jest 50 km od wawy. Najlepiej by było jakby Norka mogła zostać gdzieś w Warszaawie przez ten tydzień,może poszukajcie w Mapie Dogo,może ktos ja przenocuje? Sorrki za zamieszanie :oops: I nie zapomnijcie szukać transportu do Oleśnicy!!! Ja naprawdę na to nie am czasu a chcę pomóc jak mogę jednak też troszkę na wasze barki musi spaść ;) Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kochani ile jest z ostrowca do wawy????Czy nielepiej będzie poszukac transportu z Ostrowca do Wrocławia(ligoty)??? Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Boże ja myślałamżę to blisko jakoś a jak widzę to daleko bo pod Kielcami, jak Neris mi napisała to sie zalamalam Quote
beamicha Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jestem już jestem mam ponad 850km koszt ok 340zł proszę konkretnie czy Oleśnica czy ligota to policzone z Warszawy (proszę o konkrety skąd dokąd to przeliczę dokładnie ) mój gg 10049169 Quote
romenka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='beamicha']jestem już jestem mam ponad 850km koszt ok 340zł proszę konkretnie czy Oleśnica czy ligota[/quote] Beamicha czy to znaczy że się zgadzasz??? Konkretnie to Ligota Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 romenka iczing moze przewieźć Norke do Warszawy bo odbiera ode mnie Kikusia, ktory ma byc zaadoptowany w Warszawie. Norka ma wszystkie szczepienia. Beamicha mozesz przewieźć Norke do Ligoty? O ile ma byc u Neris to będzie trasa Pomiechówek- Ligota Quote
BasiaD Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: Dziewczyny jesteście wielkie. Mnie się wydaje że najlepiej byłoby gdyby iczing przewiozła Norkę do Neris, Neris by jej załatwiła transport i czipowanie i potem Beamicha by ją przetransportowała do Ligoty. Nie ma sensu teraz szukać domku na przechowanie w Warszawie, skoro Neris jest już umówiona i przekazujemy na jej konto kasę. Bardzo mocno trzymam kciuki! :loveu: Quote
BasiaD Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Przepraszam chodziło mi o paszport i czipowanie, taka jestem zakręcona tą sunia że ju plotę trzy po trzy. Quote
beamicha Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 otóż tak z wyliczeń wynika że do przejechania jest 896km liczyłam odemnie do Pomniechówka potem Ligoty (tej koło Trzebnicy) bo tylko taka jest 36km od Oleśnicy i do mnie koszt transportu to ok. 360zł muszę wiedzieć na kiedy ma jechać jeżeli 3 nie ma problemu a tu słysze 2 więc nie wiem jak bede miec konkrety dam znać Quote
iwop Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Myslę, że basia ma racje - skoro Neris może załatwic paszport i czipowanie to Norka powinna jechac do niej. Stamtąd beamicha może ja zabrac do Ligoty. Quote
Recommended Posts