Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tigra to kochana, łagodna sunia w wieku 5 lat. Suczka straciła dom, bo właściciele się znudzili. Sunia nie jest wysterylizowana, właściciele oddali ją facetowi, który chciał ją rozmnożyć ze swoim psem. Tigra została mu odebrana. Teraz zgłosił się po nią dom, będziemy robić wizytę przedadopcyjną, ale nie wydamy jej do póki nie będzie wysterylizowana, żeby nie było powtórki z rozrywki. Szukamy wsparcia finansowego dla Tigry na sterylizację oraz prosimy o trzymanie kciuków za wizytę! Tigra ma na razie cieczkę, więc musimy poczekać ze sterylizacją. Dopiero po rekonwalescencji poszłaby do nowego domu.

Edited by paula91
Posted

[quote name='wroobelterrorystka']cozto za cudo :)
ile bedzie kosztowala sterylizacja? poprosze o nr konta[/QUOTE]

Koszt sterylizacji wyjdzie około 300zł. Wysyłam na pw.

Posted

[quote name='wroobelterrorystka']wyslalam dzisiaj grosik :)
a jak przebiegla wizyta przedadopcyjna?[/QUOTE]

Dziękuję :) Wszystko ok :) Tigra zamieszka z panem Michałem i panią Karoliną w Poznaniu, ale dopiero po sterylizacji.

• 2 weeks later...
Posted

Tigrunia w niedziele na 99% pojedzie do nowego domu w Poznaniu :) Także zdam relację jeśli wszystko dojdzie do skutku :) Na dniach uzupełnię jej rozliczenie, bo mam takie urwanie głowy, że nie wiem w co mam ręce wsadzić.

Posted

Pojechała dzisiaj :) Państwo byli z nią na spacerze, przywieźli 15kg Puriny dla innych psiaków, które jeszcze czekają na swój dom. Tigra dostała nową obroże i już grzeje tyłeczek w nowym domku :) Jak się zaaklimatyzuje to poprosimy o zdjęcia :)

• 4 weeks later...
Posted

Tigra ma się dobrze w nowym domku, jej tymczasowa opiekunka ma już zdjęcia z nowego domu na mailu, czekam aż mi prześle i wstawię.

a tymczasem fakturka za sterylizację Tigry, brakuje jeszcze 150zł, jeśli ktoś chciałby się dorzucić to zachęcam :)

• 1 month later...