Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja SZUKAM OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMU POD PABIANICAMI!!!:multi::multi:Domek u starszego małżeństwa,Poki ma mieszkać w domku.Wszystkie psiaki w tym domu zawsze mieszkały w domu.Rozmawiał ze mną syn Państwa,który szukł psiaka dla rodziców.Pan nas czyta,rodzice Pana znają wątek Pokunia.
Poproszę piechcię mam nadzieję,że nam pomoże.:lol:

A teraz jeszcze trochę zdjęć ze spaceru Pokunia:

Posted

I jeszcze:

Poki nie siedzi już w boksie ze Śnieżką i Bertą.Poki siedzi teraz z Trampem,Dużkiem i Krzywuniem.Miejsce w boksie Pokunia zajął Igor,który został odebrany z adopcji.Uważam,że obecny boks jest lepszym miejsce dla małego.W boksie są same łagodne psiaki.:lol:

Posted

Piechcia zgodziła się sprawdzić domek dla Pokunia...BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Poki wczoraj miał dodatkową wizytę lekarza w schronisku,który dokładnie obejrzał go i stwierdził,że Pokuniowi nic nie dolega.:lol:

A tu jeszcze Poki w boksie:

Posted

byłam wczoraj u tych ludzi
są niesamowici !! kochają zwierzęta ! mają na ścianach zdjęcia każdego psa jakiego mieli, jakie maja ich dzieci itp :smile: ciągle dokarmiają jakieś biedy które przychodzą z trasy i od sąsiadów. Mieli sunię którą znaleźli przywiązaną w lesie i rodowodowego nowofunlanda. Oba odeszły chore, sunia na raka, niufek na serce. Chodzą z psem (jak go mają) do lasu 3 razy dziennie. Pan jest całymi dniami w ogrodzi i liczy na towarzystwo :smile: już mają w planie jakąś wycieczkę z psem :smile: ludzie rewelka!! a dom taki że można się zgubić, każde pomieszczenie mi pokazywali i nie potrafiłam wrócić :P oczywiście zapraszali za jakiś czas jak już psa przywiozą :smile:

podpisuję się pod ta adopcją wszystkimi łapami :smile:

pozdrawiam

Posted

[quote name='piechcia15']byłam wczoraj u tych ludzi
są niesamowici !! kochają zwierzęta ! mają na ścianach zdjęcia każdego psa jakiego mieli, jakie maja ich dzieci itp :smile: ciągle dokarmiają jakieś biedy które przychodzą z trasy i od sąsiadów. Mieli sunię którą znaleźli przywiązaną w lesie i rodowodowego nowofunlanda. Oba odeszły chore, sunia na raka, niufek na serce. Chodzą z psem (jak go mają) do lasu 3 razy dziennie. Pan jest całymi dniami w ogrodzi i liczy na towarzystwo :smile: już mają w planie jakąś wycieczkę z psem :smile: ludzie rewelka!! a dom taki że można się zgubić, każde pomieszczenie mi pokazywali i nie potrafiłam wrócić :P oczywiście zapraszali za jakiś czas jak już psa przywiozą :smile:

podpisuję się pod ta adopcją wszystkimi łapami :smile:

pozdrawiam[/QUOTE]

Piechciu,BARDZO DZIĘKUJĘ za wizytę!!!:lol:Ja też bardzo się cieszę.Jestem umówiona z Państwem na sobotę po odbiór Pokunia:lol:

Posted

W związku z tym, że Pok ma chyba wyróżnienie podeślijcie psa, którego wsadzę pod jego wyróżnienie, szkoda kasy tracić, może inna bida znajdzie dom.

Posted

[quote name='Jara']W związku z tym, że Pok ma chyba wyróżnienie podeślijcie psa, którego wsadzę pod jego wyróżnienie, szkoda kasy tracić, może inna bida znajdzie dom.[/QUOTE]

Już wysłałam kandydaturę...:lol: Dziękuję:lol:

Posted

A ja dostałam takie zdjęcia z przyszłego domku Pokunia.Do zabawy Pokunio będzie miał takich towarzyszy;

...pies i suczka,są już w rodzinie.:lol: