Alusia Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Ja dla hobby i dla zabawy;)A ty??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika_Lucky Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Hmmm dobre pytanie.Ja startuję w zawodach pisch zaprzęgów ponieważ kocham pracę z psami i nie zamieżam nigdy zrezygnować z tego.To Moje hobby to moja pasja :) nie umiem wyrazić tego w słowach jak cieszeszę się z tego co robię.Zawsze jest to super uczucie gdy np.stanie się na podium z myślą o tych ciężko przepracowanych treningach itd. i że nasz trud który wypociliśmy został doceniony :) Pozdrawim Monika_Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATIszon Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Zeby sprawdzic do czego jeszcze nadaje sie rodezjan:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alusia Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 A jeszcze po to aby mój piesek nie był takim grubaskiem!!!:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jola Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Dla frajdy, troche rywalizacji, choc trudno o niej mowic jak sie ma slaba kondycje :p by sprawdzic psa i dla spotkan ze znajomymi na zawodach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baski_Kropka Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 A ja pojechałam z moim psiakiem w święta 2008 na trening pierwszy, żeby zobaczyć na własne oczy że hasiory to wogóle w Polsce w zaprzęgach biegają... pierwsze treningi moj pies biegał w zaprzęgu kolegi.. a potem to już załapąłam bakkcyla pokochałam ten sport pokochałam tych ludiz i zostałam ;) A Zawody to nie tylko rywalizacja to świetna forma treningu psów i samego siebie... no i ta atmosfera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rut Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 [url]http://www.faunaplanet.tv/234/Syberian_Husky_tv.htm[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerek Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 zaprzęgi to moja życiowa pasja , poświęcam psom każdą wolną chwilę i wiążę z nimi swoją przyszłość. nie wyobrażam sobie teraz życia bez kilku treningów w tygodniu z psami i kilku własnych :) wiele poświęciłam ale opłaciło się , a mam nadzieję że w tym roku trochę pojeździmy po Polsce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts