rugitus Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Hej. Lisek, aktualnie przebywa w Lubinie, niestety na niedługo SZUKAMY DLA NIEGO DOMKU NA JUŻ, piesek jest strasznym pieszczochem, sympatyczny, nie szczeka nadmiernie (jak na razie w ogóle) malutki, (chwilowo bardzo chudziutki potrzebuje troszkę czasu aby nabrać masy i oczywiście zrobi się jeszcze ładniejszy i jeszcze bardziej puszysty) wszelkie info pod nr tel 669323785 lub na maila [email protected] zdjęcie liskowego pana Quote
rugitus Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='Poker']A dlaczego on szuka domu?[/QUOTE] Ponieważ został znaleziony w lesie...nie posiada swojego domu, ja posiadam 2 suczki i nie mogę mieć 3w mieszkaniu....aktualnie został przeniesiony do domu tymczasowego, i tam również nie może zostać do tego niestety ma około 6-7 latek i jest dominujący co sprawia trudności z innymi pieskami..możliwe że jest to strach, jeszcze nie jest w pełni sił więc nie można tego dokładnie stwierdzić... Quote
Poker Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 To zmień tytuł wątku, który sprawia wrażenie ,że pies ma dom , i ten musi go oddać ,a to na pewno nie działa zachęcająco. Napisz może , że znaleziony pies szuka pilnie DT lub DS . Quote
Poker Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) edytuj wątek, kliknij na dole po prawej na zaawansowane i wtedy będziesz mogła zmienić tytuł wątku Edited September 19, 2013 by Poker Quote
Zosia123 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Faktycznie tytuł nie zachęca do wejścia na wątek. Musisz w pierwszym poście wątku kliknąć na edycję, a potem jeszcze na zaawansowaną edycję i wtedy możesz zmienić tytuł. Quote
Poker Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Zosia123']Faktycznie tytuł nie zachęca do wejścia na wątek. Musisz w pierwszym poście wątku kliknąć na edycję, a potem jeszcze na zaawansowaną edycję i wtedy możesz zmienić tytuł.[/QUOTE] Pisałam powyżej ,ale założycielka wątku zniknęła. Może piesek już znalazł DS. Quote
rugitus Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Poker']Pisałam powyżej ,ale założycielka wątku zniknęła. Może piesek już znalazł DS.[/QUOTE] ...aktualnie jestem w Holandii(niekoniecznie mam możliwość korzystania z internetu), a z pieskiem temat zamknięty. Pozdrawiam Karolina Quote
Recommended Posts