Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie będziemy usuwać. Nie zagraża mu, a przy jego 16 co najmniej latach i szmerach w serduszku operacja jest ryzykowna.
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że zabrałyśmy go, już był czas najwyższy.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

wpłaty na Żwirka :[FONT=arial] ZIELIŃSKA-40.-JEDYNAK-20.- PIASNA-20.-SKIBIŃSKA-20.- [/FONT][FONT=arial] BĄBOL M.-50 GAJDZIŃSKA-30.- ADAMSKA-10.- KISTER-10.- SUSKA-10 , Katarzyna C-20zł , Katarzyna Ł-20zł, 30z ł od Gabrieli Z , Yucca -10zł , Agnieszka T -10zł ,Magdalena S-10zł[/FONT]

Edited by Anja2201
Posted

QUOTE=sharka;21943731]od sharki poszło 3.03 10 zł :)[/QUOTE]

I dotarło , tylko musiałam się upewnić , że to dla Żwirka , bo w tytule było " darowizna na cele statutowe ,żwirek " :)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Na konto Żwirka wpłynęło 10zł od Tomasza O , 20zł od Katarzyny C 20zł od Moniki B ,od Magdaleny Ć -20zł , od Małgorzaty P-30zł , Mileny J -20zł

Edited by Anja2201
Posted

[quote name='sybisia']Na jakie konto mam wpłacić dekl. dla Żwirka, bo mam jakieś inne niż to z 1 postu?:niewiem:
Jeśli kochana możesz to na to:)
[FONT=lucida grande]Wpłat można dokonywać na konto fundacji Amicus Canis:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Nr konta 65203000451110000002613570[/FONT]
[FONT=lucida grande]PayPal [email protected][/FONT]
[FONT=lucida grande]Z dopiskiem: "dla Żwirka"[/FONT]

• 1 month later...
Posted

[FONT=Helvetica]Żwirek dzielnie pilnuje swojej Asi [/FONT] To jego Skarb
Nareszcie ma, kogo się trzymać, do kogo się przytulić...
Żwirek i jego szczęście- Bezcenne!

Posted

Żwirek cudny :) ale z rozliczeniem jest coś nie tak, bo wpłacam swoją deklarację co miesiąc a mam zaznaczone, że zapłaciłam tylko za styczeń....

Posted

yucca napisał(a):
Żwirek cudny :) ale z rozliczeniem jest coś nie tak, bo wpłacam swoją deklarację co miesiąc a mam zaznaczone, że zapłaciłam tylko za styczeń....

Bo ja coś sie nie mogę ogarnąć:( Przepraszam. obiecuję nadrobię. Wpłaty rzeczywiście regularnie przychodzą.